Jump to content

Σημαδια Σε Tang

Recommended Posts

Παιδια εχω αγχωθει για κατι σημαδια που εχει βγαλει το tang που εχω.Εχω το  Orange Stripe Bristletooth Tang (Ctenochaetus cf. striatus)  και σημερα παρατηρησα οτι στην μουρη μπροστα εχει 2 σημαδια στρογγυλα λευκα σαν κυκλος ξερει καποιος τι μπορει να ειναι ?(εχθες εκανα αλαγη νερου 30%.Επισης το tang πεζει ξυλο με το foxface που εχω μεσα μπορει να εχει τραυματιστει ? βολταρει και τρωει κανονικα)

P3164207_zpsbgqwr4nz.jpg

P3164206_zpszbfjbugs.jpg

P3164204_zpsi80bxhkr.jpg

P3164203_zpsyhqlbkrq.jpg

Μακη μην ανησυχεις.

Κατα την ταπαεινη μου αποψη ειναι σημαδακια απο επαφη.

Σε καποιο κοραλι η' στο βραχο.

Αν τον κυνηγαει και ο αλλος ειναι που πιθανο να "τρακαρε" καπου.

Λογικα σιγα σιγα θα του περασει

Θα συμφωνησω με τον Μιχαλη μπορει και ακουμπησε ελαχιστο σε κανα αγκαθακι του fox και την ακουσε στερεοφωνικα.

Έγινε επεξεργασία - niknik

Καλησπερα ΜΙχαλη ,δεν απαντησα ποιο νωρις γιατι τελευταια με ταλαιπωρει μια ιωση με υψηλο πυρετο και δεν ειχα κουραγιο να ανοιξω ουτε το pc.Βεβαια οι καθημερινες ματιες στο ενυδρειο μου δεν μπορεσαν να λειψουν.Φιλε μου ολα καλα μια χαρα ειναι ο ψαρης μετα απο 2 μερες εφυγαν τα σημαδια οπως ειχατε πει.Μαλον την ακουσε απο τα αγκαθια του foxface.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...