garganik 16 Μαρτίου 2015 #1 Share 16 Μαρτίου 2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : δεν μπορω να κρατησω φυτα ολα μου σαπιζουν και μυριζει ασχημα ολο το ενυδρειο ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- Λίτρα:37- Φίλτρανση εσωτερικο φιλτρο dolphin f800 50hz - Ιστορικό λειτουργεί 2 μηνες - Ψάρια (είδη και αριθμός):ενας μονομαχος ο οποιος αφαιρέθηκε - Ρουτίνες μια φορα την εβδομαδα αλλαγη νερου και 2 φορες την εβδομαδα ριχνω λιπασμα και τα σχετικαΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- PH:- KH:- GH:- ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):- ΝΟ2 (νιτρώδη):- ΝΟ3 (νιτρικά):- Θερμοκρασία:25ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ- Είδος Ψαριού:μονομαχος- Ιστορικό Ψαριού:- Συμπτώματα που παρουσιάζει αρχισε να κρυβεται ενω στην αρχη ηταν καλα και μετα ανεβαινε προς τα επανω και με φορα επεφτε στην αμμο τωρα τον εχω βάλλει σε ενα αλλο ενυδρειακι προχειρα και φαινεται οκ- Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: το κυριο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κρατησω τα φυτα μου μου σαπιζουν ολλα ενω εχω φωτισμο μια λαμπα Τ8 12W και εχω βαλλει και λεντοταινια 12 w αλλα παλι τα φυτα σαπιζουν ...ειχα βαλλει Hygrophila Difformis, Hygrophila corymbosa 'Angustifolia' , Hygrophila Lacustris, Rotala sp Green και ricca στην ριζα και σαπισαν ολα ..τα εβγαλλα και κρατησα μονο την ricca την οποια δεν την ειχα σε διχτακι σαπισε και μου γεμισε ολη την αμμο με σαπισμενα φυλλα , τα αφαιρεσα με την σκουπα και ωρα εχω μεσα ενα μεγαλο και εναν μικρο εχινοδορα και ενα ακομα ιδος που δεν θυμαμαι τα εβαλλα απο κλαδεματα που ειχα απο το μεγαλο μου αλλα παλι δεν πανε καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαρτίου 2015 #2 Share 16 Μαρτίου 2015 Χωρις μετρηση νιτρικων δεν μπορουμε να πουμε πολλα.. Η λεντοταινια δεν κανει και το εχουμε πει πολλες φορες. Λιπασμα δεν ριχνουμε 1 φορα την εβδομαδα αλλα πολυ πιο συχνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 16 Μαρτίου 2015 #3 Share 16 Μαρτίου 2015 Επισης πρεπει να δεις και ποσα κελβιν ειναι η Τ8 που εχεις.... Επισης,πρεπει να κανεις και τις υπολοιπες μετρησεις γιατι απ'οτι βλεπω ουτε και το ψαρακι την ειχε καλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 16 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 16 Μαρτίου 2015 ριχνω φωσφορο ,καλιο , σιδιρο,λιπασμα και excel εχει μια εβδομαδα τωρα που τα βαζο σε πολυ μικρες δωσεις καθε μερα ...μετρήσεις θα κανω σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 17 Μαρτίου 2015 #5 Share 17 Μαρτίου 2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : δεν μπορω να κρατησω φυτα ολα μου σαπιζουν και μυριζει ασχημα ολο το ενυδρειο Μυριζει σαν χαλασμενο αυγο;Στον βυθο εχεις αμμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Μαρτίου 2015 #6 Share 17 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια εχετε προβλημα μετα φυτα. Χωρις καμια μετρηση πως ειναι δυνατο να σου πουμε τι μπορει να φταει... Ολα θα σου σαπισουν απο την στιγμη που δεν εχει καθολου co2 στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος