Jump to content

Record 700

Recommended Posts

καλησπερα. 

λεω να παρω το record 700.

το εχει καποιος για να μου πει αν ειναι οκ σαν ποιοτητα ενυδρειου φιλτρου και θερμοστατη η γενικα τα υπερ και τα κατα.

ευχαριστω

καλησπέρα φίλε 

γνώμη μου τα υπέρ είναι η καλή κατασκευή του

τα κατά είναι οτι είναι ακριβό και το φίλτρο  του χαλάει εύκολα (προσωπικά εχω αλλάξει 3 αντλίες και ο θερμοστάτης κάηκε μόνος του  μέχρι που πήγα σε εξωτερικό φίλτρο ) σε ριο 180 όμως αυτά  

το θεμα μου ειναι οτι εινει το μονο 50-70lit ενυδρειο που με βολευει σε διαστασεις

μπορεί να το πάρεις και να μην έχεις κανένα πρόβλημα εσύ απλά εγώ λέω την εμπειρία μου να την έχεις υπόψη σου 

Σε ευχαριστήσω πάρα πολύ. Ξέρουμε καμία άλλη μάρκα που να έχει κοντινές διαστάσεις? Παναπολλα το πρόβλημα μου είναι το μήκος δεν πρέπει να είναι πάνω από 61cm.

Στάλθηκε από το G510S 32GB μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω φιλε μου που εχω το juwel rekord600 δεν εχω κανενα προβλημα.ειμαι πολυ ευχαριστημενος.και τελειως αθορυβο.

Να είδες του Δημήτρη δεν έχει βγάλει τίποτα

Εχω το record 800 (110 λιτρα) Το εχω 7 χρονια χωρις κανενα προβλημα!

Μετα απο τα 4 πρωτα χρονια λειτουργιας εβγαλα το εσωτερικο φιλτρο,μονο και μονο επειδη μου επιανε χωρο.Την αντλια του φιλτρου δεν την αλλαξα ποτε και οταν το ξηλωσα την χαρισα σε εναν φιλο για το δικο του.

Να ξερετε οτι τα juwel εχουν τα καλυτερα εσωτερικα φιλτρα,με μια μικρη αναβαθμιση στα υλικα του γινονται ακομα πιο σουπερ.Με το εσωτερικο του μονο,κρατουσα για 4 χρονια πολυ καλη ιχθυοφορτωση χωρις κανενα θεμα!

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Για σαλόνι πρέπει να είναι από τα πιο ωραία αν καταλαβαίνω καλά από φωτογραφίες? Μιας και κανένα μαγαζί δεν το έχει ανοιχτό

Ναι ειναι αρκετα ομορφο ενυδρειο εμφανισιακα.

Απο τα μειον του ειναι ο φωτισμος του,που αν θες φουλ φυτεμενο ενυδρειο με δυσκολα φυτα,δεν θα σου φτασει αυτος που εχει και θα πρεπει να πας σε πατεντα.

Εγω στο δικο μου το 800,οταν το ειχα φουλ φυτεμενο με ευκολα φυτα,δεν ειχα θεμα με τον φωτισμο μου.

Σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον. Ελπίζω να μην αργήσω να σας έχω νεότερα με παρουσίαση της νέας προσπάθειας.

• 4 weeks later...

Εχω το record 800 (110 λιτρα) Το εχω 7 χρονια χωρις κανενα προβλημα!

Μετα απο τα 4 πρωτα χρονια λειτουργιας εβγαλα το εσωτερικο φιλτρο,μονο και μονο επειδη μου επιανε χωρο.Την αντλια του φιλτρου δεν την αλλαξα ποτε και οταν το ξηλωσα την χαρισα σε εναν φιλο για το δικο του.

Να ξερετε οτι τα juwel εχουν τα καλυτερα εσωτερικα φιλτρα,με μια μικρη αναβαθμιση στα υλικα του γινονται ακομα πιο σουπερ.Με το εσωτερικο του μονο,κρατουσα για 4 χρονια πολυ καλη ιχθυοφορτωση χωρις κανενα θεμα!

Το εσωτερικο βγενει εύκολα? Και μιας και είναι είχες βάλει εξωτερικό ποιο συστηνεις για 70 λίτρα. Να μην "κάνει" θόρυβο και και να μην είναι και. Τεράστιο :)

Το φίλτρο το βγάζεις εύκολα με μια γερή Πετονιά θα την περάσεις από τις σιλικόνες έτσι έβγαλα το δικό μου

• Like 1

Εγω το εβγαλα αλλιως το εσωτερικο αλλα ηταν αδειο το ενυδρειο.

Προσωπικα,εγω εχω fluval 105 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Άδειο θα είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...