betta98 14 Μαρτίου 2015 #1 Share 14 Μαρτίου 2015 (edited) Καλησπέρα και πάλι, Στο ενυδρειο μου έχω καμία 20αρια γαρίδες red cherry και θα ήθελα να μου προτείνετε τι αλλα είδη από γαρίδες μπορώ να βάλω μαζί τους. Να προσθέσω οτι το ενυδρειο ειναι 76 λίτρα και φουλ φυτεμένο.... Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2015 - betta98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Μαρτίου 2015 #2 Share 14 Μαρτίου 2015 Amano μπορεις να βαλεις. Οι αλλες γαριδες που δεν υβριδιζουν με τις chery ειναι δυσκολες και θελουν ειδικο υποστρωμα,minerals και το καλοκαιρι χαμηλες θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Μαρτίου 2015 #3 Share 14 Μαρτίου 2015 +φωνω με τον ραστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta98 14 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 14 Μαρτίου 2015 Αχα πόσες προτείνετε να αγοράσω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Μαρτίου 2015 #5 Share 15 Μαρτίου 2015 Αμανο εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta98 15 Μαρτίου 2015 Author #6 Share 15 Μαρτίου 2015 Ε ναι...αποτι κατάλαβα δεν θα έχουν θέματα συμβιωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Μαρτίου 2015 #7 Share 15 Μαρτίου 2015 Μια 5αδα βαζεις ανετα! Ειναι μεγαλητερες γαριδες απο τις τσερυ,απλα δεν αναπαραγωνται στο γλυκο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Μαρτίου 2015 #8 Share 15 Μαρτίου 2015 Ε ναι...αποτι κατάλαβα δεν θα έχουν θέματα συμβιωσης κοβε σε πιο πολλα κομματακια την τροφη. οι τσερυ θα τρωνε μερικες ψιλες στο φαγητο και οι αμανο θα παιρνουν πρωτες το μερτικο τους και μετα θα τρωνε οι τσερυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta98 15 Μαρτίου 2015 Author #9 Share 15 Μαρτίου 2015 κοβε σε πιο πολλα κομματακια την τροφη. οι τσερυ θα τρωνε μερικες ψιλες στο φαγητο και οι αμανο θα παιρνουν πρωτες το μερτικο τους και μετα θα τρωνε οι τσερυ. θα το λάβω υπόψιν αυτο με την τροφή...στις αγγελίες δεν βρήκα κανέναν που να πουλάει αμανο μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιον ή κάποιο διαδικτιακο μαγαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 15 Μαρτίου 2015 #10 Share 15 Μαρτίου 2015 Στο ενυδρείο σου άνετα μπορείς να βάλεις μαζί με τις red cherry και μια ομάδα γαρίδες Caridina cf. babaulti, δεν χρειάζετε να αλλάξεις τίποτα στο ενυδρείο και είναι είδος που αναπαράγωνται. Υπάρχουν οι πιο γνωστές Green Shrimp, οι Indian Zebra Shrimp ή Stripe (μορφή πολύ ενδιαφέρον... την είχα διατηρήσει για περίπου 2 χρόνια) και φυσικά Malaya Shrimp. Δεν γνωρίζω εάν φέρνουν τώρα τα μαγαζιά αλλά αξίζει το κόπο να το ψάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 16 Μαρτίου 2015 #11 Share 16 Μαρτίου 2015 ναι πρίν μερικό καιρό είδα να πουλάνε στο fishbay της babaulti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta98 17 Μαρτίου 2015 Author #12 Share 17 Μαρτίου 2015 Επειδή σήμερα μου ήρθαν οι αμανο δεν νομίζω να ηταν ωραίο να έμπαινε και κάποιο άλλο είδος γαρίδας μέσα στο ενυδρειο...εσείς τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Μαρτίου 2015 #13 Share 17 Μαρτίου 2015 Εγω ειμαι κατα στο να εχουμε περισσοτερο απο ενα ειδος γαριδας σε ενα ενυδρειο. Στην αρχη μπορει να φαινονται ενταξει αλλα στο τέλος ενα ειδος μονο θα κυριαρχισει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος