ThanosGR 13 Μαρτίου 2015 #1 Share 13 Μαρτίου 2015 (edited) Γεια χαρά! Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ τον sera active reactor 500 για διάχυση co2; Εχω ψάξει αρκετά pet shops στην Αθήνα και δε το έχουν. Ολοι μου λένε 1 1/2 μήνα αναμονή και βλέπουμε. Πιστεύετε οτι αξίζει η μετάβαση σε reactor απο το κλασσικό diffuser με το γνωστό φαινόμενο 7up; Ευχαριστώ, Θανάσης. Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2015 - ThanosGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Μαρτίου 2015 #2 Share 13 Μαρτίου 2015 Γεια χαρά! Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ τον sera active reactor 500 για διάχυση co2; Εχω ψάξει αρκετά pet shops στην Αθήνα και δε το έχουν. Ολοι μου λένε 1 1/2 μήνα αναμονή και βλέπουμε. Πιστεύετε οτι αξίζει η μετάβαση σε reactor απο το κλασσικό diffuser με το γνωστό φαινόμενο 7up; Ευχαριστώ, Θανάσης. Ποιο ειναι αυτο το φαινομενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 13 Μαρτίου 2015 #3 Share 13 Μαρτίου 2015 Ρώτησες στο petsupermarket http://www.petsupermarket.gr/home/ , εγώ από εκεί είχα πάρει το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosGR 13 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 13 Μαρτίου 2015 (edited) "7up" - ειναι που σου γεμίζει το ενυδρείο μικρές φυσαλλίδες απο το diffuser όπως το γνωστό αναψυκτικό. Όχι ιδιαίτερα επιστημονική απόδοση αλλα φαντάζομαι οτι καταλαβαίνετε τι εννοώ! Ρώτησα στο petsupermarket αλλα μου είπαν για πάνω απο μήνα αναμονή δυστυχώς. Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2015 - ThanosGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος