Jump to content

Νεα Λιμνακια

pepos

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους του συνχομπιστες , θα ηθελα γνωμες απο ολους που γνωριζουν πανω στο θεμα και ευχαριστω εκ των προτερων ,

Καθε καλοκαιρι επιστρεφοντας Ναξο οπου καταγομαι συνεργαζομαι με εναν φιλο οποθ εχει φυτοριο με αποτελεσμα να κανω το χομπι μου επαγγελμα για λιγο φετοσ μ εχει ετοιμες δυο δουλειες κ θελω τα φωτα σας 

θα αναρτησω την πρωτη εικονα της πρωτης περιπτωσης και της δευτερης κ θα γραψω της απορειες μ που χρειαζομαι βοηθεια.

το ενα ειναι γωνιακο σε παραθυρο διπλα κ το κανουμε καθαρα για διακοσμηση και το αλλο πρεπει να ειναι ιδιετερα καθαρο κ προσεχμενο γτ ειναι εντος δρομου και σε αυλη ταβερνας οποτε θα εχει και τα 3-4 ψαρακια του μεσα .

τα μεγεθη δεν τα γνωριζω ακομη αλλα μεσα στην μερα θα μ τα στειλουν οποτε ξεκινισα με τον σχεδιασμο το πολυ γενικο

στην περιπτωση  1(γωνια με παραθυρα) θα σκαψουμε γυρω στου 50-60 ποντους γτ δν εχει και ηλιο αρα δν θαφενεται τπτ αν παμε βαθια  θα τοποθετηθει το ειδικο ναιλον και θα πετροχτυστει το τοιχωμα γυρω γυρο ωστε να βγει ενα μικρο αλλα φωτιζομενο καταραχτακι κατο απο το ντουλαπακι στην γωνια δεξια  

απορειες :

τι φιλτρο θα χρειαστο ?

απλο κυκλοφωριτη ? διοτη ηλιος δεν χτυπαει και δεθτερον θα σηκωθει μπροστα 5-10 ποδοι αρα σκουπιδια δν θα πεφτουν.

φυτα δεν θα μπουν λογο ελεειψης χωρου κ υπαρχοντων παραθυρων   αρα ισως 2-3 ψαρακια κοι η χρυσοψαρα αρκουν

οσο αφορα το δευτερο θα καλυφθει η υπαρχον περιφραξη θα μσκαυτει μεσα 60-70 ποντοι +10-20 ποντοι που ειναι το πεζουλι τηα παμε στα 80-90 ποντους  μια χαρα θεωρο ηψος θα μπουν κα ψαρακια η κοι η χρυσοψαρα και θα πρεπει να ειναι καθαρο τελειωσ το νερο του λογο οτι θα το βλεπου-φοτογραφιζουν πολοι περαστικοι κ πελατες

απορειες στο 2ο μερος (γωνιακο σε ταβερνα  επι του δρομου)

εχει καποιες ωρες ηλιο θα μπουν ψαρια  αρα τι φιλτρο χρειαζομαστε (αποτελσμτικο κ οικονομικο) φτιαχτο μπαινει εδω εχουμε χωρο αρα αν φτιαχτο τι προτεινουμε?

και γενικα οτι αλλη ιδεα εχουμε και για τα δυο θα ειναι χαρα μου να την ακουσω

post-28221-0-37392600-1426164251_thumb.jpg

post-28221-0-74657900-1426164252_thumb.jpg

post-28221-0-91886200-1426164253_thumb.jpg

post-28221-0-23581300-1426164255_thumb.jpg

• Like 1

• 2 weeks later...

Πλεον ειρθα στο μερος μασ κ μέτρησα ειναι  ορθογώνιο τρίγωνο 5*5*1  και βαθος θα φτασει μεχρι 60-65 ποντους.

τα υλικα π εχω στον νου μου ειναι  

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΛΙΜΝΗΣ LIBEL EXTRA 3900                                                  115,00 € ΛΑΜΠΑ 2500 5 WATT ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ                                                     60,00 € ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΜΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 4000lt                                                     45,00 € ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ ΓΚΡΙ 5Χ2Μ                                                     20,00 € ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΛΙΜΝΗΣ ΚΙΤ 4Χ5μ                                                     75,00 € Συνολο                                                  315,00 €

εχω παρει τιμες χοδρικης αυτες ειναι οι αρχικες τιμες το μονο π ισως αλαξω ειναι την αντλια και να βρω μια ποιο οικονομικη γυρω στα 2000-2500λτ γτ το λυμνακι μ θα βγει γυρω στα 1300λτ

επίσηςεχω υπόψιν οτι θα χρειαστω  

Laguna Powerglo Φώτα Mini  *3                                                     39,00 € 

Για 1300λτ λίμνη μια χαρά είναι η αντλία που διάλεξες. Μην πας για μικρότερη θα έχεις θέμα. 

Τα ΚΟΙ τα ξεχνάς για πολλούς λόγους. Δεν έχεις αεραντλία. Το φίλτρο που διάλεξες δεν κάνει για ΚΟΙ, για χρυσόψαρα μια χαρά θα είναι. Στα κυβικά σου 1 ΚΟΙ θα πρέπει να έχεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...