rastafarian 11 Μαρτίου 2015 #26 Share 11 Μαρτίου 2015 (edited) Απο αυτα που γραφεις αυτο καταλαβαινω,..οτι μας δουλευεις.. Και θα σου πω και το γιατι,γιατι αυτο με το φυλλο δεν γινεται!Οταν ενα φυλλο χαλαει,δεν ξαναφτιαχνεται οπως ηταν,το λιπασμα που ριχνεις οταν εχει ελλειψη το φυτο σου δεν σου φτιαχνει τα χαλασμενα φυλλα,αλλα τα νεα που θα βγαλει θα ειναι σωστα,τα χαλασμενα πανε,τα ξεχνας και τα κοβεις!Απλα πραγματα! Και βρες μου και που το διαβασες εδω στο φορουμ! Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 11 Μαρτίου 2015 #27 Share 11 Μαρτίου 2015 α ναι δεν ήταν έλειψη σε κάλιο αλλά σε co2!δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε με το φύλλο και μεγάλωσε(πάντως ήταν νεο βλασταράκι)αλλά αυτό με το διαφανές το είδα με τα μάτια μου ότι ξαναφτιάχτηκε!(δεν ήταν όλο διάφανο)στο φόρουμ αυτό με το διαφανές το έιδα στο πρώτο θέμα που γράφει διάγνωση ελείψεων στα φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Μαρτίου 2015 #28 Share 11 Μαρτίου 2015 Επιμενεις δηλαδη οτι σου φτιαχτικε το διαφανες φυλλο? Οκ..δεν εχω κατι αλλο να πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 11 Μαρτίου 2015 #29 Share 11 Μαρτίου 2015 Μετά το 1:10 που μιλά για τη javafern, μήπως κάτι τέτοιο είδε ο φίλος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Μαρτίου 2015 #30 Share 11 Μαρτίου 2015 Μετά το 1:10 που μιλά για τη javafern, μήπως κάτι τέτοιο είδε ο φίλος??? Στο βιντεο λεει οτι το χαλασμενο φυλλο εχει βγαλει νεα μικρα φυτα απο κατω.Ο jim the pleco λεει οτι ειδε με τα ματια του,ενα φυλλο που ειχε γινει διαφανο να επανερχεται μετα απο καλιο η co2,δεν ξερω...Αλλο το ενα αλλο το αλλο..Αλλο εχω ενα νεο φυλλο που μεγαλωνει,οποτε ειναι λογικο να παιρνει χρωμα και αλλο εχω ενα χαλασμενο φυλλο που γινεται διαφανο και μετα επανερχεται.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 11 Μαρτίου 2015 #31 Share 11 Μαρτίου 2015 καλά και εγώ σε φυτό που μεγαλώνει λέω ότι ήταν διάφανο(αλλά πρασινοπό διάφανο)και φτιάχτηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Μαρτίου 2015 #32 Share 11 Μαρτίου 2015 καλά και εγώ σε φυτό που μεγαλώνει λέω ότι ήταν διάφανο(αλλά πρασινοπό διάφανο)και φτιάχτηκε! Οτι ναναι...Αλλα λεμε αλλα καταλαβαινουμε.. Αυτο ειναι φυσιολογικο ,το νεο φυλλο που βγαζει το μικροσορουμ δεν ειναι καταπρασινο,στην ακρη διαφανο ειναι και οσο μεγαλωνει πρασινιζει..Αυτο δεν ειναι ελλειψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος