mary74 2 Οκτωβρίου 2015 Author #126 Share 2 Οκτωβρίου 2015 (edited) Έχουμε και νέα γενιά που μεγαλώνει.... με το που έπεσε η θερμοκρασία ξεκίνησαν πάλι. Ήρθε η ώρα οι πρώτοι έφηβοι να βρουν καινούργια σπιτικά. Ρε παιδιά είδα κάποιους οτόκυκλους και μου άρεσαν πολύ λέτε να μπορέσουν να συγκατοικήσουν με τα κριμπένσις ή θα τα φάνε για πρωινό? Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2015 - mary74 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 2 Οκτωβρίου 2015 #127 Share 2 Οκτωβρίου 2015 Με το καλό Μαίρη να τους βρείς ένα καλό σπίτι να τα αγαπάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Οκτωβρίου 2015 #128 Share 2 Οκτωβρίου 2015 Μαιρη ουτε για πλακα οι οτοκυκλοι. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 2 Οκτωβρίου 2015 Author #129 Share 2 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ Αρτεμισία. Και εγώ το ελπίζω.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 2 Οκτωβρίου 2015 Author #130 Share 2 Οκτωβρίου 2015 (edited) Μαιρη ουτε για πλακα οι οτοκυκλοι. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε καλά το περίμενα.... Μια ερώτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.... Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2015 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Οκτωβρίου 2015 #131 Share 2 Οκτωβρίου 2015 Ωραια τα ψαρακια. Ποσο ειναι τωρα; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 2 Οκτωβρίου 2015 Author #132 Share 2 Οκτωβρίου 2015 Τα μεγάλα είναι 7 μηνών τα μεσαία είναι 5 και τα τελευταία είναι 2 εβδομάδων... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 9 Οκτωβρίου 2015 #133 Share 9 Οκτωβρίου 2015 Ψαρομανα με πιστοποιητικα Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Οκτωβρίου 2015 Author #134 Share 26 Οκτωβρίου 2015 Ψαρομανα με πιστοποιητικα Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και ψαρογιαγιά τώρα πια!!! Εχτές το βράδυ είδαμε να σουλατσάρουν μωρά και στο 60άρι με τα παιδιά. Τί να πώ? Έπεσε η θερμοκρασία και άναψαν τα αίματα? Έχουμε καταλήξει με μωρά και στα δύο ενυδρεία. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα επιβιώσουν... Φωτογραφίες μάλλον αύριο - μεθαύριο ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Οκτωβρίου 2015 #135 Share 26 Οκτωβρίου 2015 Να σου ζησουν, αλλα αυτα τα μωρα να προσεξεις μη σου βγουν δυσμορφικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 27 Οκτωβρίου 2015 #136 Share 27 Οκτωβρίου 2015 να σου ζησουν!!!να μπορεσουμε να παρουμε και μεις κανα ζευγαρακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #137 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά σε όλους!!! Τα ψαράκια πάνε καλά αλλά δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε τα δύο αρσενικά από το 90λτ και δεν μένει μωρό για δείγμα. Ανακαλύψαμε ότι τα μεγάλα κριμπένσις τρώνε τα μικρά σαλιγκάρια και έχει γεμίσει ο τόπος κουφάρια!!! Στο δε 60λτ έχει γίνει πανικός από σαλιγκάρια και οι δύο θηλυκιές που μου έχουν μείνει κάτι τρώνε αλλά δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά όσο τα μεγάλα... Τώρα που θα είμαστε λίγο λάσκα λέμε να κάνουμε μία πιο σοβαρή απόπειρα να βγάλουμε τα δύο αρσενικά από το μεγάλο. Έχουμε κόψει ένα κομμάτι πλεξιγκλάς το οποίο θα βάλουμε σαν χώρισμα στην μέση περίπου του ενυδρείου και θα ξηλώσουμε το μισό στο οποίο έχουν στριμωχτεί. Έχουμε νέα αβγά στα σκαριά οπότε το ζεύγος έχει περιορίσει τα δυο παιδιά στην μία πλευρά του ενυδρείου. Για να δούμε αν θα καταφέρουμε κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Δεκεμβρίου 2015 #138 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα Μαιρη. Πολυ καλη δουλεια κανετε. Δυστυχως μονο με ξηλωμα εχετε ελπιδες να τα πιασετε. Τρωνε σαλιγκαρια; πρωτη φορα το ακουω αυτο. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #139 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα Θοδωρη. Προσπαθουμε να ξηλωσουμε το μισο ενυδρειο και οχι ολο.... Ουτε και εμεις το πιστευαμε στην αρχη. Στο μεγαλο υπαρχουν πολλα κουφαρια και στο μικρο πετυχε ο Ανδρεας τη μια θηλυκια με το σαλιγκαρακι στο στομα και να το ρουφαει. Τα μεγαλα δεν μπορουν να τα φανε μονο αυτα που ταιριαζουν στο στομα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 26 Δεκεμβρίου 2015 #140 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τα τρώνε, τα ρημαζουν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #141 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Θοδωρή έτσι ακριβώς!! Αφού σκέφτομαι σοβαρά να τους βάζω μερικά από το μικρό που έχει πάαααααρα πολλά στο μεγάλο για να έχουν μεζεδάκια....... Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2015 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 31 Δεκεμβρίου 2015 #142 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Μαίρη χρόνια πολλά με υγεία!!! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις τελικά! Αν χρειαστείς σαλιγκάρια.. ξέρεις.. έχει o Θοδωρής τα άπειρα!!! Χι.. Χι..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 6 Ιανουαρίου 2016 #143 Share 6 Ιανουαρίου 2016 (edited) ΚΑΛΗ χρονιά Μαίρη. Βρήκες τρόπο για να απομακρύνεις τα ψάρια... ή να σου μάθω την ψαροπαγίδα; Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2016 - diskus fan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 6 Ιανουαρίου 2016 #144 Share 6 Ιανουαρίου 2016 ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ δυσκολο να βγαλεις τα μεγαλα απο ενυδρείο και μαλισοτα αν ειναι και πυκνοφυτεμενο ! Μετά απο χρονιες προσπάθιες κατεληξα οτι η πιο καταλληλη ωρα ειναι το ξημέρωμα εχοντα ανοιξει ενα παραθυρο μονο ισι ισα να βλεπεις εσυ και με μια απόχη με λιγη τροφή και πολη πολη πολη πολη ωρα καραουλι και ανταρτοπολεμο τα πιανεις! Είναι τα καλυτερα ψαρια που έχω φιλοξενήσει ! Άλλα τσαμπουκαλιδες , μολις σου ενηληκιωθουν κι άλλα θα έχεις απίστευτο ξυλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Ιανουαρίου 2016 #145 Share 6 Ιανουαρίου 2016 ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ δυσκολο να βγαλεις τα μεγαλα απο ενυδρείο και μαλισοτα αν ειναι και πυκνοφυτεμενο ! Μετά απο χρονιες προσπάθιες κατεληξα οτι η πιο καταλληλη ωρα ειναι το ξημέρωμα εχοντα ανοιξει ενα παραθυρο μονο ισι ισα να βλεπεις εσυ και με μια απόχη με λιγη τροφή και πολη πολη πολη πολη ωρα καραουλι και ανταρτοπολεμο τα πιανεις! Είναι τα καλυτερα ψαρια που έχω φιλοξενήσει ! Άλλα τσαμπουκαλιδες , μολις σου ενηληκιωθουν κι άλλα θα έχεις απίστευτο ξυλο ! οντως πολυ ωραιο ψαρι, πολυ ξυλο και δε πιανονται με τιποτα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 6 Ιανουαρίου 2016 #146 Share 6 Ιανουαρίου 2016 με τιποτα ομως.........!!!!!! Μέχρι και κιουρτο έιχα φτιαξει με μπουκαλακι , όλλα τα αλλα μπενανε μεσα εκτος απο τα κριμπς Εχω περιπου εναμισι χρονο που αλλαξα ψαροσυνθεση και μου λειπουν αμα δειτε στο αωαταρ μου ειναι ο κυριαρχος αρσενικος επι τρια ετη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 6 Ιανουαρίου 2016 #147 Share 6 Ιανουαρίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Ιανουαρίου 2016 #148 Share 6 Ιανουαρίου 2016 στο καινουργιο μου ενυδρειο μπορει να βαλω παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 18 Ιανουαρίου 2016 Author #149 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά παιδιά (αν και λίγο καθυστερημένα....) ΚΑΛΗ χρονιά Μαίρη. Βρήκες τρόπο για να απομακρύνεις τα ψάρια... ή να σου μάθω την ψαροπαγίδα; Σιγά και να μην κατάφερνα να τα βγάλω... Αν έχεις καμιά καλή ψαροπαγίδα καλοδεχούμενη! ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ δυσκολο να βγαλεις τα μεγαλα απο ενυδρείο και μαλισοτα αν ειναι και πυκνοφυτεμενο ! Μετά απο χρονιες προσπάθιες κατεληξα οτι η πιο καταλληλη ωρα ειναι το ξημέρωμα εχοντα ανοιξει ενα παραθυρο μονο ισι ισα να βλεπεις εσυ και με μια απόχη με λιγη τροφή και πολη πολη πολη πολη ωρα καραουλι και ανταρτοπολεμο τα πιανεις! Είναι τα καλυτερα ψαρια που έχω φιλοξενήσει ! Άλλα τσαμπουκαλιδες , μολις σου ενηληκιωθουν κι άλλα θα έχεις απίστευτο ξυλο ! Tepe από ξύλο άλλο τίποτα.... Στην τελευταία γέννα, το ένα αρσενικό άρχισε να κρύβεται στο πάνω μέρος του ενυδρείου για να γλιτώσει ! στο καινουργιο μου ενυδρειο μπορει να βαλω παλι Είναι πολύ ωραία ψάρια και δεν το μετανιώσαμε που τα βάλαμε. Το σίγουρο είναι πως για να τα βγάλουμε θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι όλα θα γίνουν χάλια!! Μελετάμε να κάνουμε πρώτα μία απόπειρα να χωρίσουμε με πλέξιγκλας το ενυδρείο στη μέση και να ξηλώσουμε το μισό μπας και τα βγάλουμε. Η άλλη λύση είναι να ρίξουμε τα δύο θηλυκά που μας έχουν ξεμείνει στο 60άρι μαζί με τα άλλα στο μεγάλο και να δούμε τι θα γίνει. Αν τότε στηθεί μεγάλο πανηγύρι και αρχίσουν να χύνονται αίματα.... τότε θα το ξεστήσουμε όλο για να τα χωρίσουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος