Jump to content

Εύκολα Φυτά

Recommended Posts

Παιδιά είμαι καινούργιος στον χώρο. Έχω ένα 30 λίτρο ενυδρείο με δύο χρυσόψαρα και έναν Μονομάχο. Θα ήθελα να μ πείτε τι εύκολα φυτά μπορώ να βάλω στο ενυδρείο χωρίς υπόστρωμα. Μου είπαν οτι το κερατοφυλλο είναι εύκολο φυτό αλλά στην Θήβα Δυστυχώς δεν υπάρχει σε κανένα pet shop θα μπορούσε κάποιος να μ δώσει λιγο?

• Like 1

Κερατόφυλλο και ανούμπια είναι εύκολα φυτά,κοίτα στις αγγελίες του φόρουμ μήπως βρεις στην περιοχή σου. Τα ψαράκια νομίζω είναι λάθος να τα έχεις όλα μαζί σε 30 λίτρα,κάτσε να σου πουν και τα παιδιά :)

όντως!μπορεις να κρατήσεις τον μονομαχο αλλα τα χρυσοψαρα πρεπει να τα βγαλεις αμεσα απο εκει.απο οσο ξερω το καθε χρυσοψαρο θελει γυρω στα 50-60 λιτρα για να συντηρηθεί.και κατι ακομα το ενυδρείο σου ποσο καιρο λειτουργει?

Έγινε επεξεργασία - Thodoris Vogiatzis

και εγω ειμαι σιγουρος ποως εισαι λαθος σε ψαροσυνθεση,και σε λιτρα,θα στα πουνε ομως και οι πιο γνωστες καλυτερα..

Φυτά πάντως μπορείς και να παραγγείλεις από eshop,κ εγώ που είμαι επαρχία από ίντερνετ ψωνίζω σχεδόν τα πάντα ;)

Kαλώς ήρθες στην παρέα και στο χόμπι μας φίλε μου.

Το κερατόφυλλο είναι ευκολο φυτό και επειδή είναι μαλακό είναι και ωραίος μεζές για το χρυσόψαρο.Με τον μονομάχο θα τα πάει μια χαρά.

Υπάρχει όμως ένα πιο σημαντικό θεματάκι στο ενυδρείο σου.

O μονομάχος

δεν μπορεί να μπει στο ιδιο ενυδρείο με

το χρυσόψαρο

Το ένα είναι ψάρι κρύου νερού και το άλλο "τροπικό" .

Ανουμπια φιλε ευκολοτατο...τα ψαρακια πολλα για το ενυδρειο σου και δν ταιριαζουν και μεταξυ τους ...βγαζεις τα χρυσοψαρα και κρατας τν μονομαχο

Kαλώς ήρθες στην παρέα και στο χόμπι μας φίλε μου.

Το κερατόφυλλο είναι ευκολο φυτό και επειδή είναι μαλακό είναι και ωραίος μεζές για το χρυσόψαρο.Με τον μονομάχο θα τα πάει μια χαρά.

Υπάρχει όμως ένα πιο σημαντικό θεματάκι στο ενυδρείο σου.

O μονομάχος

δεν μπορεί να μπει στο ιδιο ενυδρείο με

το χρυσόψαρο

Το ένα είναι ψάρι κρύου νερού και το άλλο "τροπικό" .

Ότι λέει ο από πάνω.....Σωστόοοοος.

Εγώ έχω 2 μονομάχους σε χωριστά ενυδρεία, και χρυσόψαρα, αλλού.

Ο μονομάχος είναι τροπικό ψαράκι, θέλει θερμοστάτη, οπωσδήποτε.Ασε που είναι και τρομερός τσαμπουκάς......ούτε με το είδος του δεν κάνει χωριό. ^_^

Ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες Που μου δώσατε όσο αφορά τα φυτά! Τώρα όμως για την ψαροσυνθεση τον Μονομάχο με τι αλλα ψάρια μπορώ να τον ταιριαξω??

Ο μονομάχος δηστυχώς δεν μπορεί να μπει με άλλα ψάρια ειδικά σε ένα μικρό ενυδρείο.

όντως!μπορεις να κρατήσεις τον μονομαχο αλλα τα χρυσοψαρα πρεπει να τα βγαλεις αμεσα απο εκει.απο οσο ξερω το καθε χρυσοψαρο θελει γυρω στα 50-60 λιτρα για να συντηρηθεί.και κατι ακομα το ενυδρείο σου ποσο καιρο λειτουργει?

Το ενυδρείο λειτουργεί περίπου ένα 3μηνο στα χέρια μου μια εβδομάδα

Κανένα σαλιγκαράκι που να ταιριάζει και το προφίλ του στο προφίλ του νερού του μονομάχου δε θα σε ενδιέφερε? ή καμία αμάνο γαρίδα (γιαυτό θα σου πουν και γνώστες, εγώ μόνο red chery είχα και ευτυχώς δεν τις πείραζε παρόλο που είναι μικρές)

Κανένα σαλιγκαράκι που να ταιριάζει και το προφίλ του στο προφίλ του νερού του μονομάχου δε θα σε ενδιέφερε? ή καμία αμάνο γαρίδα (γιαυτό θα σου πουν και γνώστες, εγώ μόνο red chery είχα και ευτυχώς δεν τις πείραζε παρόλο που είναι μικρές)

Θα με ενδιέφερε αλλα έχω ενα κόλλημα. Θέλω να βλέπω το ενυδρείο γεμάτο με χρώματα...

Πριν λίγο είδα ένα βίντεο στο youtube. Ο τύπος ισχυρίζεται ότι το ενυδρείο του είναι 20 λίτρα και έχει μέσα έναν Μονομάχο 5 αν δεν κάνω λάθος neon tetra Και ορισμένα άλλα ψάρια. Είναι σωστό? Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ?

Μπορείς να βάλεις καμία φώτο του ενυδρείου και να μας πεις τις διαστάσεις? επίσης και φόντο ωραίο μπορείς να βάλεις και φυτάκια με χρώματα. Δεν είαναι μόνο τα ψαράκια που σου κάνουν ένα ενυδρειο κόσμημα. Απλά σε 30 λίτρα οτιδήποτε άλλο θα ταλαιπωρηθεί και αυτό και συ

Έγινε επεξεργασία - pozeras13

Πριν λίγο είδα ένα βίντεο στο youtube. Ο τύπος ισχυρίζεται ότι το ενυδρείο του είναι 20 λίτρα και έχει μέσα έναν Μονομάχο 5 αν δεν κάνω λάθος neon tetra Και ορισμένα άλλα ψάρια. Είναι σωστό? Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ?

Να μη κάνεις κάτι τέτοιο, όχι. Ο τύπος στο βίντεο το μονο που κάνει σωστά ειναι να διατηρεί καθαρές τις ανούμπιες. Οι καρδινάλιοι ειναι κοπαδόψαρα και γρήγοροι κολυμβητές. Θέλουν σχετικά μεγάλη ομάδα και μεγάλο μήκος ενυδρειου για να κολυμπούν άνετα και να κοπαδιάζουν. Στα 30 λίτρα σου κι εγω μονο το μονομάχο θα σου πρότεινα να βάλεις.

Αυτό είναι το ενυδρείο μου. Οσο για τις διαστάσεις σε mm Είναι. 360x240x380

Απλά η φώτο δεν ανέβηκε και δίπλα από τις διαστάσεις μπορείς να βάλεις (μήκος, ύψος, πλάτος) για σιγουριά τι είναι τι? Και το γαριδάκοκαλή ιδέα αλλά εγώ προσωπικά δε ξέρω σχεδόν τπτ....

Απλά η φώτο δεν ανέβηκε και δίπλα από τις διαστάσεις μπορείς να βάλεις (μήκος, ύψος, πλάτος) για σιγουριά τι είναι τι? Και το γαριδάκοκαλή ιδέα αλλά εγώ προσωπικά δε ξέρω σχεδόν τπτ....

Μου λεει ότι είναι μεγάλο αρχείο και δεν ανεβαίνει. Διαστάσεις μήκος 360mm πλάτος 240 mm Και ύψος 380mm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...