teo96 8 Μαρτίου 2015 #1 Share 8 Μαρτίου 2015 υπαρχει προβλημα αν αυτο το φυτο βρίσκετε στο ενυδρειο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Μαρτίου 2015 #2 Share 8 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι ενυδρειακο φυτο και αργα η γρηγορα θα σου χαλασει. Διαβασε και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 8 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 8 Μαρτίου 2015 οκ φιλε μου ευχαριστώ,παω να το βαλω σε καμια γλαστρα. Απλα το ειχα παρει πριν απο πολυ καιρο και καπου ακουσα οτι δεν πρεπει να ειναι μεσα και κατι τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Μαρτίου 2015 #4 Share 8 Μαρτίου 2015 Και να το αφησεις μεσα,απλα θα σου χαλασει,τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 8 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 8 Μαρτίου 2015 ουτε καν. αυριο λεω να το βαλω σε ενα βαζω με χωμα και νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Μαρτίου 2015 #6 Share 8 Μαρτίου 2015 Για ποια δράκαινα μιλάς; Γιατί αν εννοείς τη δράκαινα σαντεριάνα, δηλαδή το lucky bamboo, μπορεί να μπει σε ανοιχτό ενυδρείο, αρκεί τα φύλλα του να είναι έξω από το νερό, επειδή από αυτά αναπνέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 8 Μαρτίου 2015 Author #7 Share 8 Μαρτίου 2015 (edited) οχι για την D.sanderiana ελεγα. αλλα ενταξει την εβαλα σε ενα βαζο με νερο. μπορω να την εχω εκει? Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2015 - Thodoris Vogiatzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Μαρτίου 2015 #8 Share 8 Μαρτίου 2015 Αυτό εννοείς, σωστά; Εγώ το είχα στο μονομαχοενυδρείο μου, μπορείς να το βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 8 Μαρτίου 2015 Author #9 Share 8 Μαρτίου 2015 αυτην εννοώ http://greenfarms.lk/wp-content/uploads/2014/02/100.jpgαλλα ετσι και αλλιώς το ενυδρειο μου εχει καπακι οποτε...τωρα την εχω σε ενα βαζο και αυριο θα την βαλω σε καμια γλαστρα μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 9 Μαρτίου 2015 #10 Share 9 Μαρτίου 2015 Α...ότι σου είπαν τα παιδιά! Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος