gyristroula 8 Μαρτίου 2015 #1 Share 8 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποιο κόλπο να πιάνουν πιο καλά οι βεντούζες του φίλτρου; πάει πέρα δώθε,και σήμερα το βρήκα κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Μαρτίου 2015 #2 Share 8 Μαρτίου 2015 Βαλε λιγο σαλιο πανω και κολλησετες παλι.Εκτος και αν οι βεντουζες εχουν ξεραθει,οπωτε και θα πρεπει να τις αλλαξεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Μαρτίου 2015 #3 Share 8 Μαρτίου 2015 Καθαρισε και το τζαμι καλα, μηπως εχει γλιτσα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Μαρτίου 2015 #4 Share 8 Μαρτίου 2015 Εμένα είχαν ξεραθεί και τις έβρασα για λίγο. Μαλάκωσαν και μετά και έπιαναν καλά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 8 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 8 Μαρτίου 2015 Θα δοκιμάσω αυτό με το σαλιο,για να έχουν ξεραθεί δεν νομίζω,είναι καινουριο Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Μαρτίου 2015 #6 Share 8 Μαρτίου 2015 Μιλάμε για τις βεντούζες εσωτερικού φίλτρου που είναι μέσα στο νερό? Το σάλιο χρσιμεύει κάπου μέσα στο νερό ή κάπου το χάνω πάλι ?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 8 Μαρτίου 2015 Author #7 Share 8 Μαρτίου 2015 Μιλάμε για τις βεντούζες εσωτερικού φίλτρου που είναι μέσα στο νερό? Το σάλιο χρσιμεύει κάπου μέσα στο νερό ή κάπου το χάνω πάλι ?? Ναι,είναι όλο μέσα στο νερό Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Μαρτίου 2015 #8 Share 8 Μαρτίου 2015 Δεν χρειαζεται σαλιο αν και ειναι μια πολυ διαδεδομενη μεθοδος αλλα σιχαμερη! Απλα παρε ενα πανακι βρεγμενο και σκουπισε τις βεντουζες. Σκουπισε και λιγο το τζαμι και τελος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 9 Μαρτίου 2015 Author #9 Share 9 Μαρτίου 2015 Δεν χρειαζεται σαλιο αν και ειναι μια πολυ διαδεδομενη μεθοδος αλλα σιχαμερη! Απλα παρε ενα πανακι βρεγμενο και σκουπισε τις βεντουζες. Σκουπισε και λιγο το τζαμι και τελος! Οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 9 Μαρτίου 2015 #10 Share 9 Μαρτίου 2015 Το σαλιο το βαζουμε οταν εχουμε ειναι στεγνη η επιφανεια που θα μπει η βεντουζα πχ μια τζαμαρια,μεσα στο νερο δεν εχει κανενα νοημα,κανε αυτο που σου ειπε ο Θοδωρης και θα εισαι οκ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος