bouboulas 5 Μαρτίου 2015 #26 Share 5 Μαρτίου 2015 Τέτοια μικρά σπασίματα δεν είναι τόσο επικίνδυνα. Εδώ http://www.aquazone.gr/forums/topic/96622-aadheoeaaouciioao-ia-ieenu-odhuoeii-ooi-aaioaenaassi/ θα δεις ένα τρόπο για να το επισκευάσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Μαρτίου 2015 #27 Share 5 Μαρτίου 2015 (edited) Τέτοια μικρά σπασίματα δεν είναι τόσο επικίνδυνα. Εδώ http://www.aquazone.gr/forums/topic/96622-aadheoeaaouciioao-ia-ieenu-odhuoeii-ooi-aaioaenaassi/ θα δεις ένα τρόπο για να το επισκευάσεις Ε, μα τυχαίο ειναι το avatar σου;Εγω ωστόσο θα επιμείνω οτι αν υπάρχει στο σημείο έστω ενα μικρό ράγισμα μέσα στο γυαλί, δεν ειναι να το εμπιστεύεσαι. Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2015 - Safarpn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Μαρτίου 2015 #28 Share 5 Μαρτίου 2015 Αν είναι φλύδα όπως το βλέπω κατά την γνώμη μου δεν έχει ανάγκη. Αν έχει ραγίσει όμως έστω και λίγο θα έπρεπε ήδη να έχεις αδειάσει. Γωνιές και σιλικόνες πάντως δεν βοηθάνε σε καμία από τις δυο περιπτώσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Μαρτίου 2015 #29 Share 5 Μαρτίου 2015 Οι αλουμινογωνίες που θα χρησιμεύουν; Στο να μην ανοίξει το ενυδρειο; Για ενίσχυση λοιπόν. Αν υπάρχει ράγισμα και αρχίσει να επεκτείνεται προς κάποια κατεύθυνση, τι θα κανουν οι αλουμινογωνίες; Δε θα το σταματήσουν αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Μαρτίου 2015 #30 Share 5 Μαρτίου 2015 Αν είναι φλύδα όπως το βλέπω κατά την γνώμη μου δεν έχει ανάγκη. Αν έχει ραγίσει όμως έστω και λίγο θα έπρεπε ήδη να έχεις αδειάσει. Γωνιές και σιλικόνες πάντως δεν βοηθάνε σε καμία από τις δυο περιπτώσεις Συν ένα από εμένα. Έχω σχεδόν το ίδιο σπάσιμο στην κάτω δεξιά γωνία. Στην αρχή είχα άγχος αλλά το ξεπέρασα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος