kalmichalis 4 Μαρτίου 2015 #1 Share 4 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι ένα προϊόν ονομαζομενο easy life το οποίο είναι πολύ καλό για τα ψάρια, είναι ένα πράγμα σαν ιός ο οποίος τους ενισχύει το ονοσοποιητικο τους σύστημα και δίνει και ένταση στα χρώματα τους.... Το πατάω στο Internet αλλά μου βγαίνει η εταιρεία και δεν ξέρω ποιο προϊόν είναι, το χρησιμοποιούν κυρίως οι δισκαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 4 Μαρτίου 2015 #2 Share 4 Μαρτίου 2015 νομιζω πως αυτο ψαχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 4 Μαρτίου 2015 #3 Share 4 Μαρτίου 2015 Ωπ! Τι ειναι αυτο παιδια; Το χρησιμοποιει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 4 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 4 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι το λεγόμενο easy life? Διεγείρει τις ορμόνες των δίσκων και γενικά των ψαριών για αναπαραγωγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 4 Μαρτίου 2015 #5 Share 4 Μαρτίου 2015 Δεν γνωριζω.. δεν το εχω χρησιμοποιησει.. δεν ξερω αν τα "σπρωχνει" για αναπαραγωγη. απλως ανεφερες ανασοποιητικο και easy life και αυτο μου ηρθε στο μυαλο.. αν υπαρχει κι αλλο easy life , δεν το γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2015 #6 Share 4 Μαρτίου 2015 Easy life ειναι μαρκα,οχι το προιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 10 Μαρτίου 2015 #7 Share 10 Μαρτίου 2015 Μαγικός ζωμός για τα ενυδρεία ΔΕΝ υπάρχει (άλλωστε ΔΕΝ χρειάζεται)... και είναι ώρα να το καταλάβεις (κουράζομαι και να στο επαναλαμβάνω συνεχώς). Αυτό που ψάχνεις είναι στο παρακάτω link και τώρα πια έχει αλλάξει και η συσκευασία του (γι' αυτό και είναι 2 οι φωτογραφίες του... παλιά και καινούργια).- http://www.easylife.nl/en/freshwater/easy-life-fluid-filter-medium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος