JDP 2 Μαρτίου 2015 #1 Share 2 Μαρτίου 2015 Απολαύστε την μάχη 2 μικρών ancistrus temminicki για την κυριαρχία της περιοχής ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Μαρτίου 2015 #2 Share 3 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραία....μπορείς να βάλεις φωτό από πάνω?Γιατί μου φαίνονται σαν Ancistrus cf. Cirrhosus Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 3 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 3 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραία....μπορείς να βάλεις φωτό από πάνω?Γιατί μου φαίνονται σαν Ancistrus cf. Cirrhosus Δημήτρη για δες καλύτερα και πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Μαρτίου 2015 #4 Share 3 Μαρτίου 2015 Ναί Ancistrus cf. Cirrhosus είναι.Πότε θα "ανέβεις" να πάρεις αθηναικά? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 3 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 3 Μαρτίου 2015 Θα ανέβω Πάσχα. Θα τα πούμε από κοντά τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 4 Μαρτίου 2015 Author #6 Share 4 Μαρτίου 2015 Ναί Ancistrus cf. Cirrhosus είναι.Πότε θα "ανέβεις" να πάρεις αθηναικά? Ορίστε άλλη μία που μπορεί να φαίνεται καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος