jim the pleco 2 Μαρτίου 2015 #1 Share 2 Μαρτίου 2015 είδα το προφίλ του και λέει οτι χρειάζεται καθημερινά αλλαγή νερού. Πόσο τα % ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2015 #2 Share 2 Μαρτίου 2015 Να με συγχωρεις...αλλα που διαβασες οτι το γκουραμι θελει καθημερινες αλλαγες νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 2 Μαρτίου 2015 #3 Share 2 Μαρτίου 2015 είδα το προφίλ του και λέει οτι χρειάζεται καθημερινά αλλαγή νερού. Πόσο τα % ? Δεν χρειάζονται καθημερινή αλλαγή νερού μην ανησυχείς γι αυτό, μπορεί να μην κατάλαβες καλά ή να υπάρχει καποιο λάθος. Μην ψάχνεις πληροφορίες σ ένα μόνο site! Να κοιτάς και σε άλλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 2 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 2 Μαρτίου 2015 στο προφιλ του τελευταία πρόταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2015 #5 Share 2 Μαρτίου 2015 στο προφιλ του τελευταία πρόταση Ξαναδιαβασε το προφιλ που εχουμε εδω και πες μου τι καταλαβες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 2 Μαρτίου 2015 Author #6 Share 2 Μαρτίου 2015 το προφιλ τού φορουμ στην τελευταία προταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2015 #7 Share 2 Μαρτίου 2015 Ξαναδιαβασε το προφιλ του φορουμ και πες μου τι καταλαβες...Διαβαζεις λαθος,στο λεω τοση ωρα και δεν το καταλαβαινεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 2 Μαρτίου 2015 #8 Share 2 Μαρτίου 2015 Εντάξει είναι μικρός δεν χρειάζεται να είσαι απότομος! Φίλε μου σε περίπτωση που υπάρχει γέννα στο ενυδρείο λόγω πολλών ταισμάτων για τα μωρά, λέει καθημερινές αλλαγές νερού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 2 Μαρτίου 2015 #9 Share 2 Μαρτίου 2015 Εγώ από περιέργεια βρήκα το προφίλ του ψαριού και είδα τί λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2015 #10 Share 2 Μαρτίου 2015 Δεν ειμαι αποτομος,απλα πρεπει να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε!Και αν δεν καταλαβαινουμε,το ξαναδιαβαζουμε αλλες 20 φορες αν χρειαστει. Και του λεω να ξαναδιαβασει γιατι διαβαζει λαθος,αλλα επιμενει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 2 Μαρτίου 2015 #11 Share 2 Μαρτίου 2015 είδα το προφίλ του και λέει οτι χρειάζεται καθημερινά αλλαγή νερού. Πόσο τα % ? Αφορά την αναπαραγωγή αυτό που διάβασες,για τα μικρά ψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 2 Μαρτίου 2015 #12 Share 2 Μαρτίου 2015 Δεν ειμαι αποτομος,απλα πρεπει να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε!Και αν δεν καταλαβαινουμε,το ξαναδιαβαζουμε αλλες 20 φορες αν χρειαστει. Και του λεω να ξαναδιαβασει γιατι διαβαζει λαθος,αλλα επιμενει.. Δίκιο έχεις και εσύ αλλα be cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 2 Μαρτίου 2015 Author #13 Share 2 Μαρτίου 2015 αα μπερδεύτικα επειδή είχε τελεία και μετά τα έγραφε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος