Dimitris Cultou 3 Μαρτίου 2015 #26 Share 3 Μαρτίου 2015 μπορώ να πάω σε κάνα τσάμα να μου κοντινή ένα ενυδρείο μαυτό τον τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Μαρτίου 2015 #27 Share 3 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς; Αν θέλεις να το κοντίνεις δε θα το κάνει ο τζαμάς μ' αυτο τον τροπο γιατι δεν υπάρχει λόγος, ασε που στα μικρά τζάμια δε γίνεται αυτό. Αν το πας, θα το "λύσει" και θα κόψει τα τζάμια που πρεπει με τον πατροπαράδοτο τροπο. Απλα και σίγουρα. Για ακροβατικά είμαστε τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Cultou 3 Μαρτίου 2015 #28 Share 3 Μαρτίου 2015 εννοώ να περάσει με αυτό το εργαλείο γύρο γύρο από την γιάλα στο ύψος που το θέλω και μετά να του δόση μια με μια ματσόλα και να φύγουν τα κομμάτια δεν πεζή να μου κάνει τέτοια δουλειά? αν δεν γίνετε αυτό υπάρχει τρόπος να το κοντινή χωρίς να λήθη το ενυδρείο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 4 Μαρτίου 2015 #29 Share 4 Μαρτίου 2015 Όχι φίλε μου, δε νομίζω. Θα γίνει χοντρή ζημιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος