Jump to content

Ο Πιο Γρήγορος Τρόπος Κοπής Γυαλιού

gyristroula

Recommended Posts

Γυαλι ειναι ή πλεξι; Παντως dont try this at home!

• Like 1

παιδιά είναι πλέξιμο γελάς, το ειδες πως λυγίζει καθώς το μεταφέρουν? το γυαλί δεν λυγίζει. ..

πλεξι γελάς ..ήθελα να γράψω. .αλλά το διόρθωσε το "έξυπνο" κινητό. .

Δεν ειναι πλεξιγκλας,γυαλι ειναι.Και το γυαλι λυγιζει παιδια. ;)

Το πλεξι δεν κοβεται απλα με ενα χαραγμα.Ο τροπος που δειχνει στο βιντεο ειναι ο ιδιος με τον κλασικο διαμαντοκοφτη,απλα οι τυποι ειναι πολυ εμπειροι και το εχουν κανει απειρες φορες γι'αυτο και γινεται με τετοια ανεση.

Το πλεξιγκλας για να κοπει θελει πριονοτο τροχο,οπως τα ξυλα.

• Like 1

Δεν ειναι πλεξιγκλας,γυαλι ειναι.Και το γυαλι λυγιζει παιδια. ;)

Το πλεξι δεν κοβεται απλα με ενα χαραγμα.Ο τροπος που δειχνει στο βιντεο ειναι ο ιδιος με τον κλασικο διαμαντοκοφτη,απλα οι τυποι ειναι πολυ εμπειροι και το εχουν κανει απειρες φορες γι'αυτο και γινεται με τετοια ανεση.

Το πλεξιγκλας για να κοπει θελει πριονοτο τροχο,οπως τα ξυλα.

+1 και μονο απο τον ήχο που κάνει.

Δε νομίζω να χρειάζεται και τόση δεξιοτεχνία εκτός κι αν ο τζαμάς της γειτονιάς μου ειναι τόσο έμπειρος γιατι κι εκείνος έτσι το κόβει, τον έχω δει.

Φυσικά για να πετύχει κάποιος στο τέτοιο πρεπει να έχει μεγάλη επιφάνεια γυαλιού.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
  • Like 1

Σίγουρα δεν είναι πλεξιγκλάς, το πλέξιγκλας θέλει να το περάσεις με δύναμη και για το 3αρι θέλει τουλάχιστον 10 περάσματα, και σε κάθε πέρασμα πετάει και γρέζι, όπως ο τόρνος στα μέταλλα,

έχω κόψει πολλά κομμάτια πλεξι με το χέρι :) (πάρααααααααααααααα πολλά)

Σίγουρα δεν είναι πλεξιγκλάς, το πλέξιγκλας θέλει να το περάσεις με δύναμη και για το 3αρι θέλει τουλάχιστον 10 περάσματα, και σε κάθε πέρασμα πετάει και γρέζι, όπως ο τόρνος στα μέταλλα,

.....δε σε πιστεύω

:D

• Like 1

.....δε σε πιστεύω

:D

:D :D :D :D :D

Παντως στο δευτερο φυλλο που κοβει, την κανει την πατατα του και το κοβει στραβα!

Και εγω ετσι νομιζα στην αρχη αλλα ειναι σκια ;)

Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από τον κλασικό τρόπο που κόβεται το τζάμι. Ένα διαμάντι πάνω σε έναν παράλληλο χάρακα.

Όσο για την ποιότητα του τζαμιού ούτε λόγος. Από τσίχλα πρέπει να το φτιάχνουν, αλλιώς δεν εξηγείται.

Με τέτοιο τζάμι να φτιάξει κάποιος ενυδρείο. Θα το κολλήσει παράλληλο και όταν το γεμίσει θα γίνει οβάλ από μόνο του, τύφλα να έχουν τα Ζέπελιν…….

• Like 1

Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από τον κλασικό τρόπο που κόβεται το τζάμι. Ένα διαμάντι πάνω σε έναν παράλληλο χάρακα.

Όσο για την ποιότητα του τζαμιού ούτε λόγος. Από τσίχλα πρέπει να το φτιάχνουν, αλλιώς δεν εξηγείται.

Με τέτοιο τζάμι να φτιάξει κάποιος ενυδρείο. Θα το κολλήσει παράλληλο και όταν το γεμίσει θα γίνει οβάλ από μόνο του, τύφλα να έχουν τα Ζέπελιν…….

Είναι για ενυδρεία visual. :lolu:

Πραγματικά... δεν έχει τίποτα το παράξενο ή χρήσιμο αυτό το βίντεο, πέρα του ότι υπάρχει τόσο κακής ποιότητας γυαλί!

Ξέχωρα από την πλάκα, υπάρχουν κατασκευές που υποχρεωτικά μπαίνει γυαλί τόσο λίγο ψημένο με τόση πολύ ελαστικότητα. Τέτοιες κατασκευές δεν μπορεί να μπει πλέξι λόγο καιρικών συνθηκών ή ανεβάζει το κόστος κατακόρυφα.

Μαστρο-Σταμάτη θα σε μαστιγώσω!!

Το φύλλο με βάση το ύψος του μάστορα που το κρατάει πρέπει να είναι περίπου 3x2.

Αντε να είναι 2x2 μικρότερο δεν είναι με τίποτα.

Ακόμα και 10mm να είναι το πάχος του γυαλιού μόλις το ξαπλώσεις και το κρατάνε μόνο 2 άτομα δεν θα πάρει κοιλιά ??

Το φύλλο με βάση το ύψος του μάστορα που το κρατάει πρέπει να είναι περίπου 3x2.

Ακόμα και 10mm να είναι το πάχος του γυαλιού μόλις το ξαπλώσεις και το κρατάνε μόνο 2 άτομα δεν θα πάρει κοιλιά ??

+1

.......ξέρω εδω μέσα ενα μέλος που ειναι βαρια 1,70 και έχει κάνει κοιλιά, δε θα κάνει τέτοιες διαστάσεις γυαλιού;

+1

.......ξέρω εδω μέσα ενα μέλος που ειναι βαρια 1,70 και έχει κάνει κοιλιά, δε θα κάνει τέτοιες διαστάσεις γυαλιού;

Παναγοοοοοοοοοοοο βγάλε το Τ9 και ξαναπές μας τι έπαθε ο φίλος σου :bleh:

• Like 2

Παναγοοοοοοοοοοοο βγάλε το Τ9 και ξαναπές μας τι έπαθε ο φίλος σου :bleh:

Τι δε κατάλαβες τέκνο μου;

Λέω οτι ενα μέλος εδω μέσα ειναι βαριά (με δυσκολία δηλαδή) 1,70 (ύψος) και εκεί κάνει κοιλιά, δε θα κάνει το γυαλί με τέτοιες διαστάσεις (2Χ2) ; .......το "γυαλιού" σε μπέρδεψε ε; Ναι Τ9 ηταν τελικά.

Χαχαχαχαχαχα.......γελασα με το σχόλιό σου ρε Billy!!!

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

To "βαριά" με μπέρδεψε για να σου πω την αλήθεια μου :)

Δεν μου κόλλαγε με το βόημα της υπόλοιπης πρότασης :P

To "βαριά" με μπέρδεψε για να σου πω την αλήθεια μου :)

Δεν μου κόλλαγε με το βόημα της υπόλοιπης πρότασης :P

Ενταξει τωρα συννενοηθηκαμε! :P

• Like 1

Ενταξει τωρα συννενοηθηκαμε! :P

:lolu: :lolu: :lolu: :lolu:

Ε μα να μας το παίζει έξυπνος δηλαδή;;;;;;; χαχαχαχαχα!

• Like 1

αχαχαχαχαχαχαχαχα λιώνω!!!!

ήρεμα βρε παιδιά.. θα με απολύσουν!!!!

Άλλο κοιλιά και άλλο τσίχλα

Έγινε επεξεργασία - bouboulas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...