Jump to content

Χαλαει Η Moss;

Recommended Posts

Η moss γινεται καφε στο μεσα μερος της.σαπιζει;η φταιει που δεν πεφτει φως στο εσωτερικο;

post-60627-0-12413700-1425224727_thumb.jpg

Η moss γινεται καφε στο μεσα μερος της.σαπιζει;η φταιει που δεν πεφτει φως στο εσωτερικο;

Φταίει το φως στην περιπτωσή σου! Καλύτερα να την απλώσεις μέσα σε 2 πλαστικά διχτάκια με μεγαλούτσικες τρύπες για να περάσει από μέσα η μοσσ!

• Like 1

Δηλαδη να την καλυψω πανω στο ξυλο με το διχτακι,και να περιμενω να μεγαλωσει ε;αλλα γιατι 2 διχτακια;

Αν έχεις επιφάνεια να την δέσεις πάνω εννοείται να το κάνεις!! Τα δυο διχτάκια είναι σε περίπτωση που δεν είχες μέρος να την δέσεις, δηλαδή να την κάνεις "σάντουιτσ" και να την άφηνες σ'ένα σημείο να την χτυπάει το φως!

Μια χαρα ειναι εκει δεμενη! Αφαιρεσε αυτο το κομματι το χαλασμενο!

• Like 1

Αν έχεις επιφάνεια να την δέσεις πάνω εννοείται να το κάνεις!! Τα δυο διχτάκια είναι σε περίπτωση που δεν είχες μέρος να την δέσεις, δηλαδή να την κάνεις "σάντουιτσ" και να την άφηνες σ'ένα σημείο να την χτυπάει το φως!

α καταλαβα γιατι ελεγες δυο διχτακια.βασικα δεμενη ειναι στο ξυλο,αλλα οχι σε ολη την επιφανεια της.μονο σε μια μερια.θα δοκιμασω να την απλωσω καπως,να την βλεπει το φως καλυτερα.
  • Like 2

Εγω την εχω δεσει με δυχτακι απο αυτο που εμπεριεχει τα γαλατακια νουνου του καφε κ ειμαι ικανοποιημενος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...