vasilis4x4 15 Μαρτίου 2015 #101 Share 15 Μαρτίου 2015 Παίζει και το αντίστροφο. Ο diskus να τα έλεγε με τον τροπο του αλλα όλοι οι υπόλοιποι να είχαν παει "δαντέλα" στο τραπέζι του. :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Μαρτίου 2015 #102 Share 15 Μαρτίου 2015 Κατι πρεπει να του ριξατε στο ποτο, δεν εξηγηται αλλιως :lolu: Εγώ είπα ότι κάναμε μια ωραία συζήτηση. Δεν είπα ότι συμφωνήσαμε σε όλα. Εξάλλου ο γραπτός λόγος του Νίκου είναι τελείως διαφορετικός με τον προφορικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Μαρτίου 2015 #103 Share 16 Μαρτίου 2015 Μπραβο σε ολα τα παιδια που ηρθαν εστω και για λιγο:-) Το κλιμα ηταν οχι απλα φιλικο αλλα οικογενειακο! Ακομα μια υπεροχη συναντηση με πολυ κοσμο! Πολυ χαρηκα που ειδα ηδη γνωστους φιλους αλλα και γνωρισα και μερικα καινουργια παιδια. Κατι μου λεει οτι τωρα που ανοιγει ο καιρος θα καθομαστε εξω για να χωραμε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 16 Μαρτίου 2015 Author #104 Share 16 Μαρτίου 2015 Μπραβο σε ολα τα παιδια που ηρθαν εστω και για λιγο:-) Το κλιμα ηταν οχι απλα φιλικο αλλα οικογενειακο! Ακομα μια υπεροχη συναντηση με πολυ κοσμο! Πολυ χαρηκα που ειδα ηδη γνωστους φιλους αλλα και γνωρισα και μερικα καινουργια παιδια. Κατι μου λεει οτι τωρα που ανοιγει ο καιρος θα καθομαστε εξω για να χωραμε οχι εξω mad.. φοβαμε μερικους δισκαδες μην μου την πεσουν!! χαχαχααχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 16 Μαρτίου 2015 #105 Share 16 Μαρτίου 2015 οχι εξω mad.. φοβαμε μερικους δισκαδες μην μου την πεσουν!! χαχαχααχαχαχα Ελα αφου εισε κρυφο δισκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 16 Μαρτίου 2015 #106 Share 16 Μαρτίου 2015 Ελα αφου εισε κρυφο δισκας. Φανεροδισκάς είναι εμένα ρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 16 Μαρτίου 2015 Author #107 Share 16 Μαρτίου 2015 Ελα αφου εισε κρυφο δισκας. ακριβος για εσενα πηγενετο προηγουμενο μου ποστ!!! ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ... ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΛΙΑΣ ΑΧΧ ΚΑΛΕ με τα μεγαλα τα ψαρια τους δισσκους!!! αυτος ο fan τους!!! για εσας καλεε λεω!χαχαχαχχ και φυσικα γουσταρω τους δισκους... δεν ειναι τυχεο..ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 16 Μαρτίου 2015 #108 Share 16 Μαρτίου 2015 Φανεροδισκάς είναι εμένα ρώτα Ναι αλλα ολο με τους αλλατισμενους ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Μαρτίου 2015 #109 Share 16 Μαρτίου 2015 Η ζωη ειναι αλατι... Με τεκιλα και λεμονια συχνα πυκνα... Αλλα δεν βαριεσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 16 Μαρτίου 2015 #110 Share 16 Μαρτίου 2015 Η ζωη ειναι αλατι... Με τεκιλα και λεμονια συχνα πυκνα... Αλλα δεν βαριεσαι Ναι σε αυτο το αλατι συμφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Μαρτίου 2015 #111 Share 17 Μαρτίου 2015 Το αλατι βουλωνει τις αρτηριες! Το λεει κι ο γιατρος! Να το αποφευγετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαρτίου 2015 #112 Share 18 Μαρτίου 2015 Βρε χωρις αλατι ολα ειναι αγευστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 18 Μαρτίου 2015 #113 Share 18 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν και αλλοι που τα τρωνε αναλατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαρτίου 2015 #114 Share 19 Μαρτίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος