dimitris69 1 Μαρτίου 2015 #1 Share 1 Μαρτίου 2015 Αυτη τη στιγμη γενναει η θηλυκια!ειναι ανησυχη,και παει και απομονωνεται κι αναπνεει γρηγορα.ηδη ειδα δυο μικρα.αντε με το καλο!μπας και μεγαλωσουν και χαρισω μερικα.☺ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαρτίου 2015 #2 Share 1 Μαρτίου 2015 Τραβα βιντεοοοοοοοο!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 1 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 1 Μαρτίου 2015 Φιλε μου καλημερα.Εκτος του οτι ειναι σβηστα τα φωτα του ενυδρειου και δεν θα φαινονται και πολλα,δυστυχως πρεπει να παω για δουλεια τωρα.😞.θα δω το μεσημερι,αν δεν εχει τελειωσει η διαδικασια,μπας και τραβηξω κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαρτίου 2015 #4 Share 1 Μαρτίου 2015 Γκαντεμια! Δεν πειραζει, την επομενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 1 Μαρτίου 2015 #5 Share 1 Μαρτίου 2015 Αντε με το καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 1 Μαρτίου 2015 #6 Share 1 Μαρτίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνης 74 1 Μαρτίου 2015 #7 Share 1 Μαρτίου 2015 Άντε με το καλό !! Και εγώ σήμερα είδα μωράκια γκάπυ μετά από καιρό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 1 Μαρτίου 2015 Author #8 Share 1 Μαρτίου 2015 Ακομα δεν εχει ξεφουσκοσει τελειως.γενναει τοσες πολλες ωρες;παντως δυο τρια τα εχουν φαει ηδη. παντως και η αλλη ετοιμογεννη ειναι.αλλα ειναι δυσκολο να γλιτωσουν νεογεννητα,γιατι πανε τα μικρα και τα ξετρυπωνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 1 Μαρτίου 2015 #9 Share 1 Μαρτίου 2015 Δεν εχεις φυτο επιφανειας για να κρυβονται τα νεογεννητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 1 Μαρτίου 2015 Author #10 Share 1 Μαρτίου 2015 Οχι,δεν εχω επιφανειας.εχω μια moss,ετσι γλυτωσαν τεσσερα μικρα.κρυβοντουσαν εκει.αλλα τωρα αυτα τα μικρα,χωνονται μεσα στη moss λογω μεγεθους,και βρισκουν τα νεογεννητα.βασικα και τα μεγαλα περιμενουν γυρω απο τη moss,και μολις ξεμυτισει κανα μικρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαρτίου 2015 #11 Share 1 Μαρτίου 2015 Τα δυνατα θα επιβιωσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 1 Μαρτίου 2015 #12 Share 1 Μαρτίου 2015 Βάλε μας καμιά φωτό, να δούμε και εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 1 Μαρτίου 2015 Author #13 Share 1 Μαρτίου 2015 Βάλε μας καμιά φωτό, να δούμε και εμείς. δυστυχως δεν φαινεται κανενα μικρο.θα κρυβονται μεσα στη moss.με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 3 Μαρτίου 2015 Author #14 Share 3 Μαρτίου 2015 Να και μια φωτογραφια απο ενα νεογεννητο.καταφερα και το εβαλα σε γεννηστρα!ειχε μπει μεσα στο φιλτρο και το τσακωσα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 3 Μαρτίου 2015 #15 Share 3 Μαρτίου 2015 Να και μια φωτογραφια απο ενα νεογεννητο.καταφερα και το εβαλα σε γεννηστρα!ειχε μπει μεσα στο φιλτρο και το τσακωσα. Να σου ζήσουν!!! Αν θέλεις φυτά επιφάνειας έχω πιστίες (στείλε μου πμ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 3 Μαρτίου 2015 Author #16 Share 3 Μαρτίου 2015 Σ'ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Μαρτίου 2015 #17 Share 3 Μαρτίου 2015 Mην ριχνεις φαι ολοκληρα φυλλαρακια στη γεννηστρα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 3 Μαρτίου 2015 Author #18 Share 3 Μαρτίου 2015 Mην ριχνεις φαι ολοκληρα φυλλαρακια στη γεννηστρα! μου πεσανε καταλαθος μεγαλα κομματια.θα του ριχνω αρτεμια,καλυτερο δεν ειναι;τα φυλλαρακια να τα βγαλω,θα εχω προβλημα;και ποσες φορες την μερα τρωει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Μαρτίου 2015 #19 Share 3 Μαρτίου 2015 Τριμμενη τροφη ειναι μια χαρα! Απλα παιρνε λιγο απο την τροφη των μεγαλων και κανε την πουδρα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 3 Μαρτίου 2015 #20 Share 3 Μαρτίου 2015 Αρτεμια ειχα φτιαξει και εγω δυο φορες αλλα πολυ ταλαιπωρια...Κανε αυτο που σου λεει ο Θοδωρης,να την τριβεις καλα σε πολυ μικρα κομματια και κυριως μην ριχνεις πολυ.Ριχνε πιο λιγο και πιο συχνα.Επισης εχει και τροφες για γονο της σερα και της hikari αν θες να παρεις που ειναι πουδρα τελειως αλλα και εκει θελει προσοχη στην ποσοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 3 Μαρτίου 2015 Author #21 Share 3 Μαρτίου 2015 Αρτεμια ειχα φτιαξει και εγω δυο φορες αλλα πολυ ταλαιπωρια...Κανε αυτο που σου λεει ο Θοδωρης,να την τριβεις καλα σε πολυ μικρα κομματια και κυριως μην ριχνεις πολυ.Ριχνε πιο λιγο και πιο συχνα.Επισης εχει και τροφες για γονο της σερα και της hikari αν θες να παρεις που ειναι πουδρα τελειως αλλα και εκει θελει προσοχη στην ποσοτητα. εχω αρτεμια κατεψυγμενη...δεν κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 3 Μαρτίου 2015 #22 Share 3 Μαρτίου 2015 Νομιζω ειναι λιγο μεγαλη για γονο η κατεψυγμενη,δεν εχω παρει ποτε κατεψυγμενη οποτε δεν ξερω σιγουρα κατσε να σου πει καποιος που την εχει δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 3 Μαρτίου 2015 Author #23 Share 3 Μαρτίου 2015 Νομιζω ειναι λιγο μεγαλη για γονο η κατεψυγμενη,δεν εχω παρει ποτε κατεψυγμενη οποτε δεν ξερω σιγουρα κατσε να σου πει καποιος που την εχει δοκιμασει. Οχι,ειναι τριμμα.δεν ειναι κομματι.διαλυεται στο νερο σε τριμματακια,οποτε νομιζω κανει.παντως στις προηγουμενες γεννες,οταν ταιζα αρτεμια τα μεγαλα,εβγαιναν τα νεογεννητα και τσιμπαγαν αρτεμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 3 Μαρτίου 2015 #24 Share 3 Μαρτίου 2015 κ εγώ έχω κατεψυγμένη αρτέμια με σκόρδο κ σπιρουλίνα κ όταν το ρίχνω διαλύεται εντελώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 3 Μαρτίου 2015 Author #25 Share 3 Μαρτίου 2015 κ εγώ έχω κατεψυγμένη αρτέμια με σκόρδο κ σπιρουλίνα κ όταν το ρίχνω διαλύεται εντελώς το ιδιο εχω κι εγω.☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος