Jump to content

Όταν Ένα Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα ..

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμαι με το χόμπι του ενυδρείου από 10 ετών έως σήμερα
Στα 30 αυτά χρόνια που πέρασαν έχω περάσει από όλα τα στάδια- τύπους του ενυδρείου εκτός από λίμνη ..
Οπότε ήρθεν η ώραν τής!

Καλημερα φιλε και καλως ηρθες! Η λιμνη πιστευω ειναι το επομενο βημα! Αντε να σε δουμε!

Ριξε μια ματια εδω για οδηγιες!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Αυτός είναι ο χώρος που είχα στην διάθεση μου πριν κάνω κάτι .
Θα συνεχίσω με φωτογραφίες από όλα τα στάδια

2015-02-05%2009.41.51.jpg2015-02-05%2017.30.31.jpg

Έγινε επεξεργασία - blue scorpion

Βλεπω εχεις κανει και την καλλιτεχνια σου εκει στη μεση! Ενδιαφερον φαινεται! Τι διαστασεις εχει;

Ειναι ακομη πρωι και δεν εχουν μπει τα παιδια που εχουν περρισοτερη εμπειρια στις λιμνες! Θα σε βοηθησουν αρκετα!

Βλεπω εχεις κανει και την καλλιτεχνια σου εκει στη μεση! Ενδιαφερον φαινεται! Τι διαστασεις εχει;

Ειναι ακομη πρωι και δεν εχουν μπει τα παιδια που εχουν περρισοτερη εμπειρια στις λιμνες! Θα σε βοηθησουν αρκετα!

Θοδωρή η οποία βοήθεια -γνώμη ευπρόσδεκτη :) αυτό το φυτό το βρήκα πεταμένο στο δρόμο και τώρα είναι το κέντρο της λίμνης δεν ξέρω ακριβώς διαστάσεις θα μετρήσω μόνο το βάθος θυμάμαι 1.20

Τι ψαρια θα βαλεις μεσα;

Που μενεις ρε φιλαρακι και δεν βρισκεις white cloud;;; Παντως για λιμνη δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη επιλογη. Δεν νομιζω να τα βλεπεις και ποτε!

Για κοι μια χαρα αλλα ισως να χρειαζοταν λιγο πιο βαθυ να ηταν! Θα σου πουν τα παιδια, μην σου λεω και ανακριβειες!

Για το φυτο εκει, δεν ξερω αν μπορει να αντεξει με τις ριζες μεσα στο νερο!

Παντως εν γενει φαινεται πολυ ομορφο!

Περιστέρι αλλά έχω πάρει τηλέφωνο παντού στην Αθήνα αν δεν βρω θα βάλω κάποια από ένα κατοσταρι που έχω τα θέλω για τα κουνούπια ;) όσο για το φυτό δεν έχει επαφή με το νερό είναι στεγανο

Ριξε μια ματια στα μαγαζια που εχουν βημα στο φορουμ για white cloud! Καπου ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι που!

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα σίγουρα White cloud αλλά δεν έχω βρει ακόμα και μπορεί και κοι. ..

--> http://www.petsupermarket.gr/search

• 2 weeks later...
Μια χαρά είσαι με 7 κυβικά και το βάθος 1.20 πολύ καλό.

White Cloud? Ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι είναι πολύ μικρά και δεν θα τα χαρείς σε μια τόσο μεγάλη λίμνη. Γούστα βέβαια είναι αυτά.

Αν θες να βάλεις ΚΟΙ θα πρέπει να τα υποστηρίξεις με μια καλή αεραντλία και μια δυνατή φίλτρανση.

Αλήθεια, με τα φίλτρα τι έχεις κάνει? Πως το σκέφτεσαι ? Τι κυκλοφορητή έχεις?

Αισθητικα πανεμορφη!

Μια χαρά είσαι με 7 κυβικά και το βάθος 1.20 πολύ καλό.

White Cloud? Ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι είναι πολύ μικρά και δεν θα τα χαρείς σε μια τόσο μεγάλη λίμνη. Γούστα βέβαια είναι αυτά.

Αν θες να βάλεις ΚΟΙ θα πρέπει να τα υποστηρίξεις με μια καλή αεραντλία και μια δυνατή φίλτρανση.

Αλήθεια, με τα φίλτρα τι έχεις κάνει? Πως το σκέφτεσαι ? Τι κυκλοφορητή έχεις?

Κυκλοφορητής 12000 λίτρα όσο για την φιλτρανση έχω κάνει μια διαδρομή από τον καταραχτι μέχρι την λίμνη με 3 δοχεία με ελαφρό πέτρα των 20 λίτρων το κάθε ένα και δύο λιμνουλες πιο πάνω ή μία γύρο στα 50 λίτρα και η άλλη στα 150 λίτρα στρωμένες και αυτές με ελαφρό πέτρα στην μια θα μπουν και φυτά για φίλτρανση .

Περιμένω να μπουν και τα φυτά στην λίμνη και θα σηκώσω βίντεο και φωτογραφίες από αυτά

Η αλήθεια είναι ότι όντως τα συννεφάκια χάνονται μέσα αλλά δεν έχω βρει ακόμα τα Κοι Που Θα Ήθελα Να Βάλω Μέσα αν Βάλετε στο Google baterfly koi και δείτε στις φωτογραφίες έχει μία υπέροχη με δύο ασπρόμαυρα. .. κάτι τέτοιο θέλω να βρω σε μικρό μέγεθος για να μεγαλώσει εκεί. ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...