ina 28 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια..Βρισκομαι σε διλημμα και θα χρειαστω τη βοηθεια σας !! Εχω ενα ενυδρειο 100 λιτρα καθαρα με διαστασεις 80x40x40.Προς το παρον φιλοξενει γκαπι που συντομα θα φυγουν και τα τελευταια.Θα αλλαχθει το υποστρωμα με λευκη χαλαζιακη ψιλοκοκκη αμμο και αναλογως με το τι ψαρακια θα μπουν θα προστεθουν ξυλα,φυτα και πετρες..Λειτουργει με φωτιστικο της fluval T5 HO, με 2 τ5 24w 3.500K και 6.500Κ και το φιλτρο fluval 206.Θελω να βαλω κιχλιδες αλλα υποθετω πως τα λιτρα ειναι λιγα,οποτε θα παω σε νανοκιχλιδες (?) .Ποια ειδη θα μπορουσαν να φιλοξενηθουν σ αυτο το ενυδρειο ειτε Αφρικης ή Αμερικης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 28 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Αφού έχεις επαφη με αμερικη αφου οπως ειδα διαθετεις δισκοενυδρειο, εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα και λιγο αφρική με σκληρό νερο και σεληνιακο τοπιο πετρες και αγιος ο θεος αντε και κανενα κοχυλακι για μουλτοενυδρειο!! Εγω θα πηγαινα ή σε μουλτι ή σε κριμπενσις που εγω τα κριμπς τα εχω ερωτευτει θα σε αποζημειωσουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Απλα τα κριμπενσις ειναι σαν εχεις αμερικανικες κιχλιδες και οχι αφρικανικες μιας και θελουν φυτα και ξυλα και πετρες και οχι νταμαρια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 28 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Συμφωνω, και εγω σε φυτεμενο τα ειχα χρονια και εχω μοιρασει σε ολο τον κοσμο ψαράκια αλλά γλυτώνεις το μαλακομα του νερου με τυρφες οσμωσεις κλπ. και ειναι φυτεμενα γιατι ειναι απο τα λιγα ψαρια αφρικής σε ενυδρείο που δεν ειναι ουτε μαλαουι ουτε ταγκανικα αλλα ποταμισια. Είναι όμως απο τις πιο ζωηρες κιχλιδες. Αν δεις το αβαταρ μου ειναι ο αρσενικος που ειχα. Έγινε επεξεργασία 28 Φεβρουαρίου 2015 - tepe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Μαρτίου 2015 #5 Share 1 Μαρτίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/61115-ieenu-aaioaenaassa-aea-eeessaeaao-oco-essiico-tanganyika/#entry550987 http://www.aquazone.gr/forums/topic/82614-oeooaaiyii-aaioaenaassi-eae-aoeneeth/?p=757094 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Μαρτίου 2015 #6 Share 1 Μαρτίου 2015 Μουλτάκια με πολλά κοχύλια κ λίγες πέτρες στην μια πλευρά για ζευγαράκι τζούλι. Ή ένα ζευγάρι μόνο punks. Αν καταλήξεις σε Αφρική δεν θα προτιμούσα κατάλευκη άμμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 1 Μαρτίου 2015 Author #7 Share 1 Μαρτίου 2015 Μουλτάκια με πολλά κοχύλια κ λίγες πέτρες στην μια πλευρά για ζευγαράκι τζούλι. Ή ένα ζευγάρι μόνο punks. Αν καταλήξεις σε Αφρική δεν θα προτιμούσα κατάλευκη άμμο punks εννοεις αυτα που εχουν κιτρινο το ραχιαιο πτερυγιο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Μαρτίου 2015 #8 Share 1 Μαρτίου 2015 punks εννοεις αυτα που εχουν κιτρινο το ραχιαιο πτερυγιο ; http://www.aquazone.gr/forums/topic/45522-aiadhanaauath-icaudopunctatus/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 2 Μαρτίου 2015 Author #9 Share 2 Μαρτίου 2015 Ωραια τα ιδια λεμε Σκεφτομαι να βαλω ενα χαρεμι με μπλε ραμιρεζι..πως σας φαινεται η ιδεα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος