Georg28 28 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα μετα νεογεννητα guppy μου και την τροφη τους. Ειναι 2 ημερων και εχθες δεν τα τάισα γιατι εχω διαβασει πως τις πρωτες δυο μερες δεν χρειαζεται ..... Σημερα ομως πρεπει να τα ταΐσω και η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να τριψω την κανονικη τροφη που εχω για τα μεγαλα και να τα δωσω λιγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς. Τρίψε την όσο μπορείς , να πλησιάζει να μοιάζει με πούδρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 έχει και τροφή πουδρα για γκαπακια που δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Και μεχρι ποια ηλικια ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Την κανονική τροφή για όσο καιρό τα έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη ποτε να σταματησω να την κανω σκονη και να τρωνε κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Οταν πρόκειται για μικροψαρα όπως πχ τα γκάπυ καλό είναι πάντα να τρίβουμε και να μουλιάζουμε την τροφή. Δεν χρειάζεται να την κάνεις εντελώς σκόνη αλλά μην ρίχνεις και το φυλαράκι ολόκληρο. Θα το δεις και μόνος σου τι και πως τρώνε τα ψαράκια σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 28 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Να ξερεις οτι αν εχεις φυτεμενο και οριμο ενυδρειο που λειτουργει καιρο βρισκουν και αρκετη ινφοσουρια και τρωνε. Παντω με τα γκαπυ να μην ανχωνεσαι επιβιωνουν πολυ ευκολα με οτι τροφη εχεις τριφτην ωστε να χωραει στο στωμα τους και ολα θα πανε καλα. Εγω οταν ειχα γκαπυ ειχα φτασει σε σημειο να εχω ολα τα μεγεθη στο ενυδρειο μου ε δεν ετριβα καν την τροφη ετσι και αλειως οταν την ριχνουμε τριβεται κιωλας. Εχουν απιστευτη ικανοτητα επιβιωσης τα γκαπυ και να ξερεις οτι οταν απεκτησα και εγω τα πρωτα μου μικρα σαν αρχαριος μεχρι και αρτεμια τους εφτιαξα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #9 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Αχ..Ευχαριστω....εγω αγχωνομουν γιατι νομιζα οτι δεν κανει ουτε τριφτη τροφη να τρωνε και πρεπει να εχω ειδικη..... Παντως εχεις δικιο οτι επιβιωνουν ευκολα.....μεχρι τωρα δεν εχω ουτε μια απωλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #10 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Παντως η γκαπινα μου.......δεν μπορω να πω ....ΚΥΡΙΑ! δεν εφαγε ουτε ενα παιδι της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #11 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω ομως για τις πληροφοριες ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 1 Μαρτίου 2015 #12 Share 1 Μαρτίου 2015 Οταν πρόκειται για μικροψαρα όπως πχ τα γκάπυ καλό είναι πάντα να τρίβουμε και να μουλιάζουμε την τροφή. Με συγχωρεις γιατι πρεπει να μουλιαζουμε την τριμμενη τροφη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 1 Μαρτίου 2015 #13 Share 1 Μαρτίου 2015 Για να βουλιάζει και να μην τσιμπάνε από την επιφάνεια??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 1 Μαρτίου 2015 #14 Share 1 Μαρτίου 2015 Για να βουλιάζει και να μην τσιμπάνε από την επιφάνεια??! Εαν ειναι για αυτον το λογο δεν χρειαζεται.Στα εντλερακια μου ριχνω τριμμενη τροφη και βουλιαζει μια χαρα χωρις να την μουλιαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 13 Μαρτίου 2015 Author #15 Share 13 Μαρτίου 2015 Εκτος απο αυτο εχω και μια ερωτηση.....Μεσα στο ενυδρειο μου εχω αληθινα φυτα και μονο ενα πλαστικο διακοσμητικο....επειδη ομως αυτο το διακοσμητικο μυριζει λιγο τι μπορω να κανω ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαρτίου 2015 #16 Share 13 Μαρτίου 2015 Αν δεν είναι απαραίτητο το διακοσμητικό , καλύτερα να το βγάλεις. Επειδή επίσης δεν ξέρεις το μπορεί να βγάζει από ουσίες στο νερό. Μπορεί να είναι για ενυδρειακή χρήση αλλά εγώ προτείνω να το βγάλεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος