gfdimopo 27 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Εδώ και 3-4 μέρες έχω ενα black cardinal tetra το οποίο έχει πολύ φουσκωμένη κοιλιά. Κατα τα άλλα τρώει και κινείται - κολυμπάει κανονικάΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- Λίτρα: 125- Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): 1x eheim 2217 & 1x eheim 2236- Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): 10 χρόνια- Ψάρια (είδη και αριθμός): Καρδινάλιοι αμάνο , black cardinal tetra, sae , cory- Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): Αλλαγή μία φορά το μήνα 30 λίτραΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- PH: 6.70- KH: 8.5- GH:- ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0- ΝΟ2 (νιτρώδη):0- ΝΟ3 (νιτρικά):15- Θερμοκρασία: 26ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ:-Υγρά Τεστ: API-Strips:-Ηλεκτρονικά: Ph controller, co2ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ- Είδος Ψαριού: Black Cardinal Tetra- Ιστορικό Ψαριού: Είναι περίπου 2 χρόνων στο ενυδρείο- Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ): Φούσκωμα στην κοιλιά, τρώει και κινείται κανονικά- Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: τίποταΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα)-Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε:--Δοσολογία:--Χρόνος Χρήσης:--Αναλυτική περιγραφή:-ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:(Το σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 27 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα φίλε μου δεν έχω ιδέα από αυτά τα ψαράκια αλλά αυτώ που θέλω να σου επισημάνω είναι οι συχνότητα αλλαγών σου. Γιατί 1 φορά τον μήνα? Οι αλλαγές καλό θα ήταν να γίνονται 1 φορά την βδομάδα με ποσοστό 30% των λύτρων σου. Το ψαράκι σου μπορεί να μην έχει κάτι ανησυχητικό! Μπορεί να είναι και έγκυος αν είναι θηλυκό. Ας περιμένουμε και τους πιό εμπείρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 27 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Λόγω χρόνου κυρίως το έχω αφήσει τελευταία. Αλλά το ενυδρείο δεν δείχνει κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Λόγω χρόνου κυρίως το έχω αφήσει τελευταία. Αλλά το ενυδρείο δεν δείχνει κανένα πρόβλημαΜην το λες αυτο φιλε. Κανε συχνοτερες αλλαγες, ειναι ευεργετικες για το ενυδρειο γενικοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Είχα έναν καρδινάλιο ακριβώς έτσι όπως τον βλέπω στη φωτογραφία σου, για περισσότερο απο 5 μηνες. Ποτε δεν έμαθα τι είχε αλλα ηταν δραστήριος, έτρωγε κανονικά, κολυμπούν σε κανονικά κτλ. Μετά δε ξερω τι απέγινε γιατι τα πηρε άλλος τα ψαράκια. Είμαι κι εγω περίεργος να δω τις απόψεις των μελών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 27 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι αρσενικό ή θυληκό μπορώ να το καταλάβω κάπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 27 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Πόσες φορές την ημέρα ταΐζεις και τι τροφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 27 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως ειναι γκαστρωμενο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 27 Φεβρουαρίου 2015 Author #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Μια φορα την μερα τους ριχνω φυλλαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Είχα έναν καρδινάλιο ακριβώς έτσι όπως τον βλέπω στη φωτογραφία σου, για περισσότερο απο 5 μηνες. Ποτε δεν έμαθα τι είχε αλλα ηταν δραστήριος, έτρωγε κανονικά, κολυμπούν σε κανονικά κτλ. Μετά δε ξερω τι απέγινε γιατι τα πηρε άλλος τα ψαράκια. Είμαι κι εγω περίεργος να δω τις απόψεις των μελών. Πανο νομιζω το δικο σου ηταν στραβωμενο και οχι απλα φουσκωμενο αν θυμαμαι καλα! Φιλε gfdimopo τι ταιζεις και ποσες φορες την ημερα; Φυτικη τροφη οπως σπιρουλινα ταιζεις καθολου; Έγινε επεξεργασία 27 Φεβρουαρίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 2 Μαρτίου 2015 Author #11 Share 2 Μαρτίου 2015 Ταίζω μόνο φυλλαράκια όχι σπιρουλίνες κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος