Sturm 1 Μαρτίου 2015 Author #76 Share 1 Μαρτίου 2015 Σε βλεπω ενημερωμενο!!!!!!!!! Και που σαι ακομη! Και μιας και μιλαμε για Priest και αν και ο Halford ηταν οροσημο, το κομματι ειναι δυναμιτης! http://youtu.be/pUleAkBqgs0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Μαρτίου 2015 #77 Share 1 Μαρτίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 1 Μαρτίου 2015 #78 Share 1 Μαρτίου 2015 Εγώ ακούω symphonic metal, πιάνεται; Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πιανεται.. βαλε κανενα κομματι petran πολυ ωραιο κομματι , μπραβο σας! δεν μου πολυ θυμιζει maiden , εκτος απο το αρχικο ριφ οπως ειπε κι ο Μαριος , που θυμιζει το sanctuary. θα βαλω κι εγω καποιο κομματι μολις τα τελειωσουμε απο την δικη μας μπαντα που κι αυτη maidenιζει.. up the irons!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαρτίου 2015 Author #79 Share 1 Μαρτίου 2015 (edited) Εγώ ακούω symphonic metal, πιάνεται; Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ειναι αυτο; Για βαλε κανα κομματι! Για να σε δουμε Γιαννακη! Μεχρι τοτε βαλε κανα αλλο να ακουσουμε! Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 1 Μαρτίου 2015 #80 Share 1 Μαρτίου 2015 μιας και μιλαμε για maiden .. ας βαλω ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια.. υποτιμημενο δυστυχως.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Μαρτίου 2015 #81 Share 1 Μαρτίου 2015 Μια ανακοινωσει, που ισως τους ξαναδουμε στην Ελλαδα στο RockWave Judas Priest http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=37051 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #82 Share 1 Μαρτίου 2015 Μια ανακοινωσει, που ισως τους ξαναδουμε στην Ελλαδα στο RockWave Judas Priest http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=37051 Σοβαρά μιλάς???????Εαν έρθουν δεν το χάνουμε με τπτ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 1 Μαρτίου 2015 #83 Share 1 Μαρτίου 2015 εκει πρεπει να παμε!!! οι πατερες της μεταλ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 1 Μαρτίου 2015 #84 Share 1 Μαρτίου 2015 !!!!!!!!!!!!! (πρωην) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαρτίου 2015 Author #85 Share 1 Μαρτίου 2015 http://youtu.be/UG6ztRsh0iw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Μαρτίου 2015 #86 Share 1 Μαρτίου 2015 πιανεται.. βαλε κανενα κομματι petran πολυ ωραιο κομματι , μπραβο σας! δεν μου πολυ θυμιζει maiden , εκτος απο το αρχικο ριφ οπως ειπε κι ο Μαριος , που θυμιζει το sanctuary. θα βαλω κι εγω καποιο κομματι μολις τα τελειωσουμε απο την δικη μας μπαντα που κι αυτη maidenιζει.. up the irons!!! Τι ειναι αυτο; Για βαλε κανα κομματι! Για να σε δουμε Γιαννακη! Μεχρι τοτε βαλε κανα αλλο να ακουσουμε! Η symphonic metal έχει στοιχεία από την κλασική μουσική. Συχνά οι τραγουδίστριες είναι σοπράνο και μερικές φορές υπάρχει ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα πίσω από ένα κομμάτι. Αγαπημένοι μου είναι οι Kamelot (όπως ήταν αρχικά, με τον Roy Khan), οι Epica (που θα τους δούμε live στο Fuzz στις 27/3), οι Nightwish, οι After Forever, Lunatica, κ.α. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #87 Share 1 Μαρτίου 2015 Η symphonic metal έχει στοιχεία από την κλασική μουσική. Συχνά οι τραγουδίστριες είναι σοπράνο και μερικές φορές υπάρχει ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα πίσω από ένα κομμάτι. Αγαπημένοι μου είναι οι Kamelot (όπως ήταν αρχικά, με τον Roy Khan), οι Epica (που θα τους δούμε live στο Fuzz στις 27/3), οι Nightwish, οι After Forever, Lunatica, κ.α. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Μαρτίου 2015 #88 Share 1 Μαρτίου 2015 Kristina έχουμε τηλεπάθεια! Αυτό ακριβώς το βίντεο έψαχνα! Αν θυμάμαι καλά, είναι αυτό στο οποίο συγκινείται τόσο που δακρύζει ο τύπος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #89 Share 1 Μαρτίου 2015 (edited) Φωνάρα επίσης η κυρία που τραγουδάει......Μικρότερη αδελφή της Liv Kristine των Leaves Eyes https://www.youtube.com/watch?v=s_MYJW5EEi4 Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2015 - Kristina Rosie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #90 Share 1 Μαρτίου 2015 Kristina έχουμε τηλεπάθεια! Αυτό ακριβώς το βίντεο έψαχνα! Αν θυμάμαι καλά, είναι αυτό στο οποίο συγκινείται τόσο που δακρύζει ο τύπος! Ήμουν σίγουρη χεχεχεχε Σε αυτό που δακρύζει είναι το EVER DREAM είναι το τελευταίο live της Tarja :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #91 Share 1 Μαρτίου 2015 EPIC................. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #92 Share 1 Μαρτίου 2015 Ήμουν σίγουρη χεχεχεχε Σε αυτό που δακρύζει είναι το EVER DREAM είναι το τελευταίο live της Tarja :( 00:51 ...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Μαρτίου 2015 #93 Share 1 Μαρτίου 2015 Αυτό! Αν με ρώταγες πριν μερικά χρόνια "ακούς μέταλ;" θα σου έλεγα "απαπα αυτούς τους μαυροντυμένους που κοπανιούνται;" Τώρα ευχαριστιέμαι μουσική, ήχους, φωνές, στίχους, θέαμα και κυρίως συναισθήματα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #94 Share 1 Μαρτίου 2015 Αυτό! Αν με ρώταγες πριν μερικά χρόνια "ακούς μέταλ;" θα σου έλεγα "απαπα αυτούς τους μαυροντυμένους που κοπανιούνται;" Τώρα ευχαριστιέμαι μουσική, ήχους, φωνές, στίχους, θέαμα και κυρίως συναισθήματα... Δεν είναι όλη η μέταλ ίδια έχει πολλά παρακλάδια πλέον....κ γω δεν μπορώ ν'ακούσω όλα της τα είδη αλλά ναι είναι γεμάτη όλων των ειδών τα συναισθήματα :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Μαρτίου 2015 #95 Share 1 Μαρτίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Μαρτίου 2015 #96 Share 1 Μαρτίου 2015 Καληνύχτα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 2 Μαρτίου 2015 #97 Share 2 Μαρτίου 2015 (edited) Ενα απο τα αγαπημενα μου!! Περιττο να σας πω κι αυτο. Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2015 - giorgosmarios 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Μαρτίου 2015 Author #98 Share 2 Μαρτίου 2015 (edited) Που να τα ξερω εγω αυτα ρε σεις περι symphonic και μπλα μπλα. Εγω ημουνα απο αυτους τους μαυροντυμενους που κοπανιοντουσαν! Καλα το ever dream ειναι απιστευτο κομματι! Οπως και το Aλλα και το Oi Nightwish ειναι αγαπημενο συγκροτημα και η Tarja ειναι η γυναικα των ονειρων μου! Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2015 - Sturm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Μαρτίου 2015 Author #99 Share 2 Μαρτίου 2015 Aλλο ενα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 2 Μαρτίου 2015 #100 Share 2 Μαρτίου 2015 Καληνύχτα! Λατρεμένο κομμάτι καληνυυυυυυύχτααααααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος