dimitris69 26 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Κοιταχτε τι εφτιαξε ο ανθρωπος! http://www.newsbeast.gr/world/arthro/282880/to-mikrotero-enudreio-ston-kosmo/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 26 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ φαντασία ο άνθρωπος.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Συγχαρητηρια στον μπουφο! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Και δεν του εφτανε ενα,εβαλε και πεντε ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 26 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Αντε και φυτεμενο του ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 27 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Άκουσα ότι σκέφτετε να το κανει reef σύντομα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Για να κάνω το δικηγόρο του διαβολου, δε πιστεύω οτι το έφτιαξε για να το διατηρήσει κι όλας. Ειναι καλλιτέχνης και θεωρω το έφτιαξε για να το δείξει σαν επίτευγμα. Θέλω να πιστεύω οτι μετα απο τη φωτογράφιση, έφερε 3-4 φίλους του για να τον βοηθήσουν στο ξεστήσιμο. Ενα θετικό ειναι οτι οι αλλαγές νερού γίνονται με μια σύριγγα. Τα τεστ για την αμμωνία δε ξέρω όμως πως γίνονται...... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 27 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Τα τεστ για την αμμωνία δε ξέρω όμως πως γίνονται...... οταν ερθει η Κυριακη, κανει 50% αλλαγη νερου (5 ml) , το νερο της αλλαγης δεν το πεταει ποτε πριν κανει τεστ. μονο ενα τεστ ομως , καθε βδομαδα διαφορετικο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 27 Φεβρουαρίου 2015 Author #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Για να κάνω το δικηγόρο του διαβολου, δε πιστεύω οτι το έφτιαξε για να το διατηρήσει κι όλας. Ειναι καλλιτέχνης και θεωρω το έφτιαξε για να το δείξει σαν επίτευγμα. Θέλω να πιστεύω οτι μετα απο τη φωτογράφιση, έφερε 3-4 φίλους του για να τον βοηθήσουν στο ξεστήσιμο. Ενα θετικό ειναι οτι οι αλλαγές νερού γίνονται με μια σύριγγα. Τα τεστ για την αμμωνία δε ξέρω όμως πως γίνονται...... Ενταξει,οντως γι το βιβλιο γκινες το εκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Για να κάνω το δικηγόρο του διαβολου, δε πιστεύω οτι το έφτιαξε για να το διατηρήσει κι όλας. Ειναι καλλιτέχνης και θεωρω το έφτιαξε για να το δείξει σαν επίτευγμα. Θέλω να πιστεύω οτι μετα απο τη φωτογράφιση, έφερε 3-4 φίλους του για να τον βοηθήσουν στο ξεστήσιμο. Ενα θετικό ειναι οτι οι αλλαγές νερού γίνονται με μια σύριγγα. Τα τεστ για την αμμωνία δε ξέρω όμως πως γίνονται...... Χαχαχαχααχααχααχαχ! Μπουχαχαχαααχαχα!! Το προβλημα ειναι ομως οτι θα το δουν κι αλλοι μπουφοι και θα το κανουν κι αυτοι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΝ είναι καινούργιο... το έχω δει χρόνια. Θα αποφύγω... να τον χαρακτηρίσω.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 10 Μαρτίου 2015 #12 Share 10 Μαρτίου 2015 Σε λιγο θα φτιαχνουν τετοια ενυδρεια και θα βαζουν μονομαχους Πιστευω τους αρκουν 10ml Περα της πλακας ο ανθρωπος δεν πιστευω να θελει να το συντηρησει κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος