stefanos9 26 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επιστρέφω και εγώ μετά από πολύ καιρό στο χόμπι μιας και βρέθηκε στα χέρια μου ένα juwel rio 180. Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ασχολήθηκα τελευταία φορά και προσπαθώντας να θυμηθώ αυτα που ήξερα έχω πελαγώσει. Λοιπόν για να μπώ στο ψητό, σκέφτομαι να το κάνω κοινωνικό φυτεμένο αρχικά και ζούγκλα όσο περνάει ο καιρός. Αυτό που δεν έχω ιδέα ακόμα είναι το τι ψαράκια θα βάλω μέσα. Με το νερό με παίρνει να παίξω αρκεί να μην χρειάζεται πολλά χρήματα για να το κάνω. Το ενυδρείο μου είναι στρωμένο και λειτουργεί ρολόι εδώ και τρία χρόνια. Αυτήν την στιγμή έχει μέσα 2 όσκαρ και έναν πλέκο, τα οποία πρέπει να φύγουν όσο πιο γρήγορα γιατί τα λίτρα αυτά είναι απαγορευτικά για τέτοια ψάρια. Περιμένω τις προτάσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλως τον! Οταν λες κοινωνικο, τι εννοεις γιατι εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους! Φυσικα να υποθεσω θα παιξεις με ψαρια ιδιων παραμετρων, αλλα τι παραμετροι θα ειναι αυτοι; Θα το επεξεργαζεσαι ή οχι! Κατω για βυθο τι θα βαλεις, αμμο ή χαλικι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 27 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 το νερο θες να το επεξεργαστεις ?δλδ να προτεινουμε και ψαρια που μπαινουν σε πιο μαλακο νερο? Οτι και να.επιλεξεις παντως θα σου προτεινα να μην.βαλεις πολλα.ειδη ψαριων καθως τις πιο ωραιες συγκινησεις τις παιρνεις στα species tanks (κατα την.γνωμη μου παντα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 27 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 καπως ανατρεπτικο το σχολιο μου μιας και λες ατον τιτλο κοινωνικο ...αλλα ενταξει ,εδωαα μια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος