Jump to content

Μεταφορά Χαλικιού Για Γαρίδες!

Recommended Posts

σκέφτομαι να μεταφέρω χαλίκι απο στρωμένο ενυδρείο στο δικό μου για να μπορώ να βάλω γαρίδες(όχι τώρα)!θέλω να μου πείτε:

1:πόσο χαλίκι να μεταφέρω?

2:μπορεί να κρατηθεί σε σακουλάκι(με νερό) για μια ώρα μέχρι να μπεί στο ενυδρείο μου?

Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια!

Παρακαλω λιγο προσοχη που ανοιγουμε τα θεματα!

σκέφτομαι να μεταφέρω χαλίκι απο στρωμένο ενυδρείο στο δικό μου για να μπορώ να βάλω γαρίδες(όχι τώρα)!θέλω να μου πείτε:

1:πόσο χαλίκι να μεταφέρω?

2:μπορεί να κρατηθεί σε σακουλάκι(με νερό) για μια ώρα μέχρι να μπεί στο ενυδρείο μου?

Ποιος ο σκοπος της μεταφορας?

Ποιος ο σκοπος της μεταφορας?

Φανταζομαι για να μπολιασει ρε νικο.

Εγω χρησιμοποιησα ενα μικρο τμημα αλλα κυριως μακαρονακι απο το φιλτρο του μεγαλου μου. Τωρα το ιδιο το χαλικι δε ξερω αμα βοηθησε και ποσο.

Φανταζομαι για να μπολιασει ρε νικο.

Εγω χρησιμοποιησα ενα μικρο τμημα αλλα κυριως μακαρονακι απο το φιλτρο του μεγαλου μου. Τωρα το ιδιο το χαλικι δε ξερω αμα βοηθησε και ποσο.

Το ξερω αυτο ..

Με το φίλτρο ομως τι γινεται?

Το καλυτερο για εμενα ειναι να μπολιασεις το φίλτρο , μετα να παρεις μια χουφτα χαλικι απο στρωμενο ενυδρειο, το οποιο ομως δεν εχει τπτ περιεργα μέσα ( πχ σκουληκακια,)

Το χαλικι δεν μπορεις να ξερεις αν εχει μπολιαστει και αν ειναι ετοιμο να φιλοξενησει ζωντανα.

Τωρα για την μεταφορα, δεν εχω διαβασει ποτε μου κατι αναλογο, λογικα οτι ισχυει και για το μπολι.

Για την συντηρηση του μπολιασματος προσθετεις σαλιγκαρακια, τα ταιζεις και κάνεις κανονικα αλλαγες και μετα απο ενα μηνα προσθετεις γαρίδες.

Αυτη ειναι και η ασφαλεστερη μεθοδος για εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...