Jump to content

Rotifers

xristosxx

Recommended Posts

καλημέρα.

Ξέρετε που θα μπορούσα να βρω rotifers eggs η ζωντανά για αγορά ? έχει κανένας ?

ότι και αν βρίσκω στο ebay δυστυχώς δεν στέλνουν Ελλάδα ...

Ο βασικός λόγος που ψάχνω είναι για τα μωρά clownfish μιας και τις πρώτες μέρες τρώνε μόνο rotifers και δυστυχώς τίποτα άλλο :(

Μεγαλο μπραβο φιλε μου τα εχεις σε καραντινα?πες κατι παραπανω για τα μωρα?και το cosmozoo εχει παρε τηλ.

είχα βγάλει τα αυγά 2 μέρες πριν σκάσουν σε ένα μικρό ενυδρείο με νερό από το μεγάλο και μια αεραντλία ( ήταν κολλημένα πάνω σε ένα πήλινο που είχα βάλει πριν 3 μήνες κοντά στην φωλιά τους) .

Έσκασαν τα αυγά και άρχισα να ρίχνω τροφές ( artemia ζωντανή και rotifers κατεψυγμένη μιας και δεν κατάφερα να βρω πουθενά ζωντανή) .

Δυστυχώς μετά από 4 μέρες δεν άντεξαν τα μικρά και τα έχασα όλα.

Τώρα βλέπω ότι το ζευγαράκι clown ξανακαθαρίζει το πήλινο που τους είχα βάλει και νομίζω ότι θα ξαναέχω γέννα , οπότε πρέπει να προετοιμαστώ πολύ καλύτερα για να έχω και κάνα καλό αποτέλεσμα :)

πραγματικά είναι μια φανταστική εμπειρία και χαρά έστω και για λίγες μέρες … ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πολύ καλύτερα και να βλέπω τα μικρά να μεγαλώνουν

δεν έπαιζα κάνα τζοκερ.. ξεκίνησαν να βάζουν αυγά ξανά και δυστυχώς πάλι τίποτα δεν βλέπω να καταφέρνω :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...