Liakos1 23 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Θάθελα να ρωτησω αν για ενυδρειο malawi μπορω να βαλω αμμο απο θαλασσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 24 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Ναι,μπορείς να βάλεις αρκεί να την έχεις μαζέψει απο σημείο σχετικά καθαρό (σημείο της παραλίας δηλαδή το οποιο τα καλοκαίρια δε μαζεύει πολύ κόσμο) και αφού την έχεις πλύνει πάάάάάααρα πολύ καλά! Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2015 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω εβαλα αμμο απο θαλασσα στο αφρικανικο μου.Απλα σου συνηστω και εγω παρα πολυ καλο πλυσιμο γιατι τις δυο πρωτες μερες μου "μυριζε αλατι".Βεβαια δεν εχω κανενα απολυτως προβλημμα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. Ξερω οτι ειναι πολλα τα κιλα αλλα αν ειχες και την δυνατοτητα να την βρασεις πρωτα νομιζω θα ηταν ακομα καλυτερα,αν παλι ειναι αδυνατον τοτε πλυνε τη καλα και θα εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liakos1 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 ελπιζω και πετρες απο την φυση να ειναι καταλληλες για malawi.Ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liakos1 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 24 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Εννοείται. Καλό πλύσιμο και αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 25 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 απο την θάλασσα μπορούμε και στα άλλα ενυδρεία εκτός απο τα αφρικάνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Ανεβάζει σκληρότητες οπότε σε ενυδρεια με ψάρια που θέλουν μαλακό νερό, δεν ειναι καλη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 25 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος