Kristina Rosie 11 Απριλίου 2015 Author #126 Share 11 Απριλίου 2015 Άντε ποιος σε πιάνει τώρα!!!!!! Υπέροχος ο Αυτοκράτορας! Να σου ζήσει και να γίνει τεράστιος! Ευχαριστώ πολύ Λουκά να είσαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 11 Απριλίου 2015 Author #127 Share 11 Απριλίου 2015 Κ τρελεεεεεεεεεεεεεένομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 11 Απριλίου 2015 #128 Share 11 Απριλίου 2015 :w00t: :w00t: :w00t: Μπράβο Χριστίνα να σας ζήσουν!!!!!! Και βέβαια μη ξεχνάμε.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 11 Απριλίου 2015 Author #129 Share 11 Απριλίου 2015 Να'σαι καλά Λουκά σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 12 Απριλίου 2015 Author #130 Share 12 Απριλίου 2015 Μαγεία...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Απριλίου 2015 #131 Share 12 Απριλίου 2015 Πανέμορφα!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Απριλίου 2015 #132 Share 12 Απριλίου 2015 Χρονια πολλα,κατσπληκτικα τα αγγελοψαρα ειδικα ο regal ,προσεχε τον διοτι ειναι ευσισθητος και παθαινει εντερικα θεματα,καλο φαι και σκορδο κατα καιρους.Να τα χαιρεσε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Απριλίου 2015 Author #133 Share 13 Απριλίου 2015 Χρονια πολλα,κατσπληκτικα τα αγγελοψαρα ειδικα ο regal ,προσεχε τον διοτι ειναι ευσισθητος και παθαινει εντερικα θεματα,καλο φαι και σκορδο κατα καιρους.Να τα χαιρεσε. Χρόνια πολλά Νίκο κ σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!Ναι το ξέρω ότι είναι πολύ ευαίσθητος κ πέρα από τα εντερικά είναι ήρεμο κ σαν χαρακτήρας αλλά ουσιαστικά μπήκε σχεδόν μαζί με τον αυτοκράτορα κ δεν υπήρξε θέμα στο ενυδρείο με ξύλο κλπ έτσι ώστε να μου πάθει κάτι από stress!! Φαγητό δεν ρίχνω το ίδιο κάθε μέρα έχω πάρει τα πάντα οπότε έχουν ποικιλία τροφών κ σφουγγάρι για τα εντερικά τους!! Τώρα έχουν μείνει άλλα 2 να μπουν κ ο κυκλοφορητής όπου τέλος του μήνα θα μπει κ αυτός :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Απριλίου 2015 #134 Share 13 Απριλίου 2015 Χρόνια πολλά Νίκο κ σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!Ναι το ξέρω ότι είναι πολύ ευαίσθητος κ πέρα από τα εντερικά είναι ήρεμο κ σαν χαρακτήρας αλλά ουσιαστικά μπήκε σχεδόν μαζί με τον αυτοκράτορα κ δεν υπήρξε θέμα στο ενυδρείο με ξύλο κλπ έτσι ώστε να μου πάθει κάτι από stress!! Φαγητό δεν ρίχνω το ίδιο κάθε μέρα έχω πάρει τα πάντα οπότε έχουν ποικιλία τροφών κ σφουγγάρι για τα εντερικά τους!! Τώρα έχουν μείνει άλλα 2 να μπουν κ ο κυκλοφορητής όπου τέλος του μήνα θα μπει κ αυτός :D Το ενα να υποθεσω οτι ειναι το κορυφαιο ψαρι η cholacanthus jilliaris. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Απριλίου 2015 Author #135 Share 13 Απριλίου 2015 Το ενα να υποθεσω οτι ειναι το κορυφαιο ψαρι η cholacanthus jilliaris. Ε ναι Αλλά πρώτα θα μπει κ flame ίσως βάλω κ 2 μαζί εάν είμαι τυχερή διότι τον πρώτο μου τον έχασα από ick κ έχω άρρωστο κόλλημα μαζί του κ τελευταία ι queen ciliaris κ μετά θα με χάσετε θα είμαι κολλημένη στο ενυδρείο μου συνέχεια...όχι ότι δεν είμαι τώρα αλλά τότε θα είμαι ακόμα περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Απριλίου 2015 Author #136 Share 13 Απριλίου 2015 Υστερία πόρωση κ παραλήρημα euxiphipops sextriatus & diacanthus pygoplites & pomacanthus imperator & centropyge bispinosus & centropyge tibicin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Απριλίου 2015 #137 Share 13 Απριλίου 2015 Αυτά είναι!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-122: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 13 Απριλίου 2015 #138 Share 13 Απριλίου 2015 Καταπληκτικα Χριστινα να τα χαιρεσαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Απριλίου 2015 Author #139 Share 13 Απριλίου 2015 Καταπληκτικα Χριστινα να τα χαιρεσαι. Να'σαι καλά Μάκη σ'ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 13 Απριλίου 2015 #140 Share 13 Απριλίου 2015 Πανεμορφα τα ψαρακια σου!!!Να τα χαιρεσαι!!!Φτου φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Απριλίου 2015 #141 Share 14 Απριλίου 2015 Πωωωωωωωω τι ειδα τωρα ΜΠΡΑΒΟ ρε χριστινα,εχεις κανει μια τρομερη "αγγελοπαρεα"!Ατιμα ζωντανα,γιατι να εισαστε τοσο ομορφα Φτου φτου και ευχαριστουμε για τις φωτο!Φοβερες! Κανενας τσαμπουκας πεφτει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Απριλίου 2015 #142 Share 14 Απριλίου 2015 Καλα εσεις ροκαρετε ενυδρειακα-οικογενειακα μου φαινεται! Τι ωραιο να μοιραζεσαι το ιδιο χομπι με τον ανθρωπο σου! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 14 Απριλίου 2015 Author #143 Share 14 Απριλίου 2015 Πανεμορφα τα ψαρακια σου!!!Να τα χαιρεσαι!!!Φτου φτου!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 14 Απριλίου 2015 Author #144 Share 14 Απριλίου 2015 Πωωωωωωωω τι ειδα τωρα ΜΠΡΑΒΟ ρε χριστινα,εχεις κανει μια τρομερη "αγγελοπαρεα"!Ατιμα ζωντανα,γιατι να εισαστε τοσο ομορφα Φτου φτου και ευχαριστουμε για τις φωτο!Φοβερες! Κανενας τσαμπουκας πεφτει? Χεχεχεχε κ ακόμα τα καλύτερα έρχονται :-D :-D :-D :-D Σ'ευχαριστωωωωωωωωωώ χαίρομαι που σας αρέσουν Έπεσαν κάτι ψιλές αλλά όλα οκ τώρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 14 Απριλίου 2015 #145 Share 14 Απριλίου 2015 Πανεμορφα, να τα χαιρεσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 14 Απριλίου 2015 #146 Share 14 Απριλίου 2015 Καλα εσεις ροκαρετε ενυδρειακα-οικογενειακα μου φαινεται! Τι ωραιο να μοιραζεσαι το ιδιο χομπι με τον ανθρωπο σου! πολυ ομορφα ειδικα οταν παιζουμε κιθαρα και οταν κανουμε ταυτοχρονα αλλαγη νερου χαχαχαχαχαχαχαχαχ και μ ε το σκυλι (ιντεφιξ) να τρεχει μεσ την μεση!! πολυ ομορφαααααα !! (πρωην) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 14 Απριλίου 2015 Author #147 Share 14 Απριλίου 2015 Καλα εσεις ροκαρετε ενυδρειακα-οικογενειακα μου φαινεται! Τι ωραιο να μοιραζεσαι το ιδιο χομπι με τον ανθρωπο σου! Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα στον κόσμο από το να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άνθρωπο σου....αυτό κάνουμε με τον Πέτρο σε όλα μαζί κιθάρα μαζί όπως ανέφερε ενυδρεία κ οι 2 πλέον...πάντα υπάρχει ενδιαφέρον στο σπίτι κ φυσικά πάνω απ'όλα ο ΙΝΤΕΦΙΞ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 14 Απριλίου 2015 Author #148 Share 14 Απριλίου 2015 πολυ ομορφα ειδικα οταν παιζουμε κιθαρα και οταν κανουμε ταυτοχρονα αλλαγη νερου χαχαχαχαχαχαχαχαχ και μ ε το σκυλι (ιντεφιξ) να τρεχει μεσ την μεση!! πολυ ομορφαααααα !! (πρωην) Καμιά ώρα μας βλέπω να παίζουμε μπουγέλο άνετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 14 Απριλίου 2015 Author #149 Share 14 Απριλίου 2015 Πανεμορφα, να τα χαιρεσαι Ευχαριστώ να'σαι καλαααααααααά Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 14 Απριλίου 2015 #150 Share 14 Απριλίου 2015 Καλα εσεις ροκαρετε ενυδρειακα-οικογενειακα μου φαινεται! Τι ωραιο να μοιραζεσαι το ιδιο χομπι με τον ανθρωπο σου! καπως ετσι... τα δικα της και τα δικα μου... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος