timor 24 Φεβρουαρίου 2015 #26 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Μακάρι να επεκταθεί και σε άλλα σχολεία! Μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 24 Φεβρουαρίου 2015 #27 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 24 Φεβρουαρίου 2015 #28 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο! Πολύ καλή δραστηριότητα! Πολλές φορές έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο για το σχολείο μου αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ποιος θα ταΪζει πχ τα ψάρια στις διακοπές και γενικά ποιος θα κάνει τις ρουτίνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 24 Φεβρουαρίου 2015 #29 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Ότι και να πούμε είναι λίγο.....δεν υπάρχουν λόγια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Φεβρουαρίου 2015 #30 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 εσύ??? όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι τι εχω εγω?? οι καθηγητες και οι καθηγητριες εφταιγαν για ολα!!!! εγω ημουν καλο παιδι!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 24 Φεβρουαρίου 2015 #31 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Ξανα στα θρανιααα!!! όπως λέει κ η Φωτεινή.....εσύ θρανίο.....ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 24 Φεβρουαρίου 2015 #32 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 γιατι τι εχω εγω?? οι καθηγητες και οι καθηγητριες εφταιγαν για ολα!!!! εγω ημουν καλο παιδι!!!!!!!!!!! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #33 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Να είστε καλά όλοι! Αναμονή λοιπόν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #34 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο! Πολύ καλή δραστηριότητα! Πολλές φορές έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο για το σχολείο μου αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ποιος θα ταΪζει πχ τα ψάρια στις διακοπές και γενικά ποιος θα κάνει τις ρουτίνες... Όλα γίνονται, με λίγη καλή θέληση και συνεννόηση. Ένα "χαλαρό" ενυδρείο με λίγους οργανισμούς και αρκετά φυτά μπορεί να τρέξει στον αυτόματο μετά από λίγο καιρό παρακολούθησης στα αρχικά στάδια. Οι ώρες ενασχόλησης ζήτημα να είναι 3-4 το μήνα. Όσο για το τάισμα μια φορά την εβδομάδα γεμίζεις την ταϊστρα. Τόσος κόσμος υπάρχει, κάποιος θα βρεθεί να θέλει να ασχοληθεί. Κάποιος θα το ήθελε σπίτι του αλλά δεν έχει την ευκαιρία. Μπορεί να το απολαύσει και να το φροντίσει εκεί μαζί με τα παιδιά. Ένας ακόμα τρόπος να μάθουν να είναι υπεύθυνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #35 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Χώρια οτι δεν είναι η πρώτη φορά που στήνεται ενυδρείο σε σχολείο.Να τα λέμε κι αυτά και να τα δείχνουμε ξανά και ξανά!http://www.aquazone.gr/forums/topic/52301-c-eooinssa-oco-adhieaouooaoco-aaiuo-aaiaeaeeoiiy/?hl=%E2%E1%ED%E4%E1%EB%E9%F3%EC%EF%FD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 24 Φεβρουαρίου 2015 #36 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Φεβρουαρίου 2015 #37 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Συγχαρητηρια Σταματη , για το εγχειρημα σου!!! Κριμα που δεν εγιναν και αλλες παρουσιασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Φεβρουαρίου 2015 #38 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Και επειδη το ξεχασα οποιαδηποτε βοηθεια χρειαστεις πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Μαρτίου 2015 Author #39 Share 1 Μαρτίου 2015 Και είμαστε κομπλέ!!!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 1 Μαρτίου 2015 #40 Share 1 Μαρτίου 2015 Μπράβο παιδιά,πολύ όμορφο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 1 Μαρτίου 2015 #41 Share 1 Μαρτίου 2015 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Μπράβο σας και πάλι! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Μαρτίου 2015 #42 Share 1 Μαρτίου 2015 Μπραβο ρε παιδια! Ομορφο το φτιαξατε και θα γινει ομορφοτερο οταν φουντωσουν τα φυτα. Απο ψαρια τι θα μπουν? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Μαρτίου 2015 #43 Share 1 Μαρτίου 2015 Μπραβο και απο μενα!! Ας ελπισουμε οτι τα πιτσιρικια θα το προσέχουν , και δεν θα πετάνε προς το ενυδρειο διάφορα υπτάμενα αντικείμενα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Μαρτίου 2015 #44 Share 1 Μαρτίου 2015 Κοινωνικό θα γίνει,οπως γκάμπυ,να έχουν ζωηρό χρώμα και κίνηση,να χαρούν τα παιδιά.Σύντομα θα μπεί φώτο με τους πρώτους κατοίκους 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Μαρτίου 2015 #45 Share 1 Μαρτίου 2015 Ένα μεγάλο μπράβο σε ολους σας! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Μαρτίου 2015 #46 Share 1 Μαρτίου 2015 πολλά μπράβο και από εμένα παιδιά!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Μαρτίου 2015 #47 Share 1 Μαρτίου 2015 Μπράβο σας κ πάλι μπράβο δεν υπάρχουν λόγια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαρτίου 2015 #48 Share 1 Μαρτίου 2015 Μπραβο ρε αλανια! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Μαρτίου 2015 Author #49 Share 1 Μαρτίου 2015 (edited) Μπήκαν και τα πρώτα ψαράκια. Μερικά γκάπυ και κορυντοράκια πέπερ. Οταν "παλιώσει" λίγο θα μπουν σαλιγκάρια και γαρίδες και θα γίνει σούπερ! Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2015 - FotisGt 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 1 Μαρτίου 2015 #50 Share 1 Μαρτίου 2015 Μπράβο παιδιά!!! Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ υπεύθυνα όταν οι μεγάλοι γύρω τους δίνουν το καλό παράδειγμα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος