dimitris69 23 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Μπορω να τοποθετησω στο ενυδρειο ξυλο που βρηκα στην παραλια;(αφου το βρασω βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ro8 23 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Λογικά ναι αφού το βράσεις δεν θα έχει μικρόβια οπότε δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο η κάτι τέτοιο, αλλά αν είναι περίμενε να σου απαντήσουν και άλλοι πιο έμπειροι από μένα στο θέμα..! Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2015 - Ro8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 23 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω αν μπορει.να.πει καποιος με σιγουρια οτι δεν θα βγαλει αλατια απο το θαλλασινο νερο που εχει απορροφησει καθως μεσα στο ξυλο καποια ποσοτητα θα εχει παραμεινει ...θελει σιγουρα καλο βρασιμο μερικες φορες σε καθαρο νερο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Καλυτερα οχι! Θα σου βγαζει για πολυ καιρο αλατι αλλα και οτι αλλο εχει φαει απο την θαλασσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 23 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Το σκεφτηκα για το αλατι,μαλλον θα εχει προβλημα.καλυτερα μην τα βαλω.και μου αρεσαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 23 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Το σκεφτηκα για το αλατι,μαλλον θα εχει προβλημα.καλυτερα μην τα βαλω.και μου αρεσαν... Μπορείς να το αφήσεις μερικές εβδομάδες με τακτικές αλλαγές σε γλυκό νερό και θα βγάλει το αλάτι, και με ένα καλό μπάνιο με υπερμαγγανικό κάλιο θα το απολυμάνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 23 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος