gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Το ενυδρείο έχει σχεδόν 130 λίτρα νερό,τόσες μέρες χωρίς φίλτρο,με καθημερινές αλλαγές το 50%. Η απορία μου είναι η εξής:σήμερα που θα βάλω το φίλτρο (περιμένω να μου το φέρουν) πρέπει να αλλάξω όλο το νερό,πιο λίγο, ή καθόλου και απλά να το βάλω μέσα να δουλεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε το μέσα να δουλέψει. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, γιατί είναι τόσες ημέρες χωρίς φίλτρο ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι να αλλαξεις νερο; Κανονικα να δουλευει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Tsakiris 22 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Εχω την εντυπωση οτι καλο θα ειναι να μην το αλλαξεις ουτος ωστε να στρωσει και το φιλτρο αφου το νερο ειναι <<παλιο>>....δλδ εχει τα βακτηρια του και ολα τα καλα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί το καλό το eshop έκανε ένα μήνα να το στείλει. Και επειδή μόλις ήρθε το καινούριο ενυδρείο μετέφερα αμέσως τα χελωνάκια εκεί για να είναι πιο άνετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία,σας ευχαριστώ πολύ όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Και θα στο φερει σημερα Κυριακατικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Και θα στο φερει σημερα Κυριακατικα; Ναι,το έστειλαν χτες με κτελ,ήρθε βράδυ κ δεν μπορούσα να πάω να το πάρω,σήμερα θα πάει να το πάρει ο σύζυγος μόλις σχολάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ποιο φιλτρο αν επιτρεπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #10 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ένα εσωτερικό της Aquael,γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι απο περιεργεια! Μεγεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Και περιμενες ενα μηνα για ενα τοσο δα φιλτρακι;;; Μικρο για τα λιτρα σου........ Για χελωνακια προκειται;; τωρα το ειδα Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2015 - vasilis4x4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #13 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Και περιμενες ενα μηνα για ενα τοσο δα φιλτρακι;;; Μικρο για τα λιτρα σου........ Για χελωνακια προκειται;; τωρα το ειδα Επαρχία είμαστε,έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε Και ναι,τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχα πάρει ένα εξωτερικό,αλλά δεν πειράζει,θα δω αυτό πώς θα πάει και άμα είναι θα το αλλάξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #14 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι απο περιεργεια! Μεγεια! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #15 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Για πείτε παιδιά, σωστά το έβαλα; Στάλθηκε από το ST23i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #16 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Το αφήνω έτσι ή πρέπει να το βάλω κάπως αλλιώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Φεβρουαρίου 2015 #17 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ο κάδος με το βιολογικό υλικό είναι μέσα στο νερό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #18 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ο κάδος με το βιολογικό υλικό είναι μέσα στο νερό ; Ναι,τί να κάνω; (πρώτη φορά χρησιμοποιώ φίλτρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Φεβρουαρίου 2015 #19 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Όχι μια χαρά είναι. Ο κάδος θέλουμε να είναι μέσα στο νερό για να υπάρχει κυκλοροφία στο βιολογικό υλικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #20 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ νόμιζα ότι επειδή είναι εσωτερικό μπαίνει όλο μέσα στο νερό,και έχουμε κανα δίωρο τώρα που τσακωνόμαστε με τον άντρα μου και τελικά το έβαλα έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Φεβρουαρίου 2015 #21 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείτε να το βάλετε όλο μέσα στο νερό , πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην βγει η αντλία από το νερό και αρχίσει να τραβάει αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #22 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείτε να το βάλετε όλο μέσα στο νερό , πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην βγει η αντλία από το νερό και αρχίσει να τραβάει αέρα. Ποιά αντλία; έχει ένα σωληνάκι και παίρνει αέρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Φεβρουαρίου 2015 #23 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 ΑΝ το βάλεις όλο μέσα στο νερό (και την κεφαλή)... υπάρχει περίπτωση όταν και αν κατέβει η στάθμη να υπερθερμανθεί (η κεφαλή λόγω διαφοράς θερμοκρασίας) και να ανοίξει (οπότε θα καεί).... λίγο σπάνιο, αλλά μου έχει συμβεί. Διάβασε το φυλλάδιο με τις οδηγίες του κατασκευαστή... και ακολούθησε τες.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Φεβρουαρίου 2015 #24 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ποιά αντλία; έχει ένα σωληνάκι και παίρνει αέρα.. Νερό δεν τραβάει από πουθενά ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #25 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 ΑΝ το βάλεις όλο μέσα στο νερό (και την κεφαλή)... υπάρχει περίπτωση όταν και αν κατέβει η στάθμη να υπερθερμανθεί (η κεφαλή λόγω διαφοράς θερμοκρασίας) και να ανοίξει (οπότε θα καεί).... λίγο σπάνιο, αλλά μου έχει συμβεί. Διάβασε το φυλλάδιο με τις οδηγίες του κατασκευαστή... και ακολούθησε τες.- Πάω να δω τις οδηγίες και επιστρέφω Εγώ ήθελα να βγάλω το σωληνάκι και να βάλω το φίλτρο στη γωνία και μέσα στο νερό,να μην το έχω έτσι στη μέση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος