mouseman 20 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Οταν εκανα την αγορα του βραχου μου πηρα ενα κοματι που ειχε πανω του κολημενα καποια κοκκινα( δεν ξερω πως να τα πω) σαν φυκια να τα πω.Ο συγκεκριμενος βραχος μου εχει φερει πολλα προβληματα αλλα να μη τα ξαναλεω.Αρχιζουν να κοκκινιζουν και αλλα κοματια βραχου και με ανησυχει τι μπορει να ειναι ελπιζω οχι κυανοβακτηριο.Εχω δοκιμασει ενω ειχα βγαλει τον βραχο να βγαλω καποιο και ειναι κολημενα πανω σαν μια μεμβρανη . Τι μπορει να ειναι? και τι μπορω να κανω? Έγινε επεξεργασία 18 Μαρτίου 2015 - TAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 20 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Αν ηταν κυανοβακτηριο με ενα ελαφρυ τριψιμο θα εφευγε. Κοραλινη πρεπει να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 20 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Κοραλινη μου φαινετε και μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Η κοραλινη δεν εχει μια μοβ αποχρωση?αν δειτε στην δευτερη φοτο αναμεσα στα κοκκινα εχει μοβ κιλιδες που ειναι σιγουρα κοραλινη.υπαρχει κι αλλο ειδος κοραλινης εκτος απο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Καμια αλλη γνωμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 21 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Πιστευω οτι ειναι κοραλινη. Ομως υπαρχουν μερικα βακτηριδια, τα οποια αφήνουν διάφορες χρωστικές. Εχω συναντησει να αφήνουν κοκκινο προς ρόζ χρώμα σε δεξαμενες ψαριων θαλασσινου, ομως δεν ηταν κάτι παθογόνο. Αυτο που εκαναν στο σημειο οπου ηταν η βακτιριακη αποικια, "εβαφαν" το σημειο με κοκκινοπο χρωμα. (Και μαλιστα μετα βγαινει πολυ δυσκολα. Θελει χλώριο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 21 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Κοραλινη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Η κοραλινη δεν εχει μια μοβ αποχρωση?αν δειτε στην δευτερη φοτο αναμεσα στα κοκκινα εχει μοβ κιλιδες που ειναι σιγουρα κοραλινη.υπαρχει κι αλλο ειδος κοραλινης εκτος απο αυτο? Ναι υπάρχουν αρκετές χρωματικές παραλλαγές της κοράλλινης φίλε μου και οχι μόνο η κλασσική,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παρει κι εγω τετοιο βραχακι μωβ μαζι με κοκκινο, απο καταστημα, κυανο αποκλειεται Οπως ειπαν και τα παιδια, μην ανησυχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #10 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις φιλοι μου ξεαγχωθηκα γιατι νομιζα οτι ειναι κατι που θα ξεφυγει η κατασταση και δεν θα μαζευεται.Ηξερα οτι η κοραλλινη ειναι η μοβ κυλιδες που βγαινουν και μονο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 22 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Την κοραλινη σε αυτή τη μορφή τη συναντάμε πιο συχνά σε μεσογειακά Ενυδρια και βράχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 8 Μαρτίου 2015 #12 Share 8 Μαρτίου 2015 Είναι ασβεστώδης άλγη του γένους Peyssonnelia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 6 Ιουλίου 2015 Author #13 Share 6 Ιουλίου 2015 Σε ενα κοματι βραχου εχει βγει αυτο που βλεπετε και μεγαλωνει πολυ γρηγορα τι μπορει να ειναι??????????? το εχω ποιασει με την στιμπιδα για να το βγαλω και ειναι σκληρο και δινει την αισθηση μεταλικου αντικειμενου .Δωστε τα φωτα ασς αν ειναι καλο η οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιουλίου 2015 #14 Share 6 Ιουλίου 2015 Bublle αλγη Μακη βγαλτη χωρις να σπασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 6 Ιουλίου 2015 Author #15 Share 6 Ιουλίου 2015 Βublle δεν νομίζω Νικολά είναι πολύ μεγάλο για bublle και όχι σε πράσινο χρώμα που είναι και η κλασικη. Εκτός και αν υπάρχει και άλλο είδος φαντασου ότι είναι σε μέγεθος ρεβυθιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Ιουλίου 2015 #16 Share 6 Ιουλίου 2015 Εμένα για Alien μου φαίνεται. (sorry για το spam αλλά αν δεν γελάσουμε και λίγο θα σκάσουμε.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 6 Ιουλίου 2015 Author #17 Share 6 Ιουλίου 2015 Πάνο δεν ήξερα ότι είναι και υδρόβια χαχαχα θα το ψαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιουλίου 2015 #18 Share 6 Ιουλίου 2015 Βublle δεν νομίζω Νικολά είναι πολύ μεγάλο για bublle και όχι σε πράσινο χρώμα που είναι και η κλασικη. Εκτός και αν υπάρχει και άλλο είδος φαντασου ότι είναι σε μέγεθος ρεβυθιου. http://www.reeflex.net/tiere/2117_Valonia_ventricosa.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 6 Ιουλίου 2015 Author #19 Share 6 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ Νίκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Ιουλίου 2015 #20 Share 6 Ιουλίου 2015 Bublle αλγη Μακη βγαλτη χωρις να σπασει :bigemo_harabe_net-92: RESPECT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος