Jump to content

Αναγνωριση Πανω Στο Βραχο.

mouseman

Recommended Posts

Οταν εκανα την αγορα του βραχου μου πηρα ενα κοματι που ειχε πανω του κολημενα καποια κοκκινα( δεν ξερω πως να τα πω) σαν φυκια να τα πω.Ο συγκεκριμενος βραχος μου εχει φερει πολλα προβληματα αλλα να μη τα ξαναλεω.Αρχιζουν να κοκκινιζουν και αλλα κοματια βραχου και με ανησυχει τι μπορει να ειναι ελπιζω οχι κυανοβακτηριο.Εχω δοκιμασει ενω ειχα βγαλει τον βραχο να βγαλω καποιο και ειναι κολημενα πανω σαν μια μεμβρανη .

P2203844_zpsrje8wovy.jpg

P2203845_zpsisbgfxqs.jpg

Τι μπορει να ειναι? και τι μπορω να κανω?

Έγινε επεξεργασία - TAN

Η κοραλινη δεν εχει μια μοβ αποχρωση?αν δειτε στην δευτερη φοτο αναμεσα στα κοκκινα εχει μοβ κιλιδες που ειναι σιγουρα κοραλινη.υπαρχει κι αλλο ειδος κοραλινης εκτος απο αυτο?

Πιστευω οτι ειναι κοραλινη. Ομως υπαρχουν μερικα βακτηριδια, τα οποια αφήνουν διάφορες χρωστικές. Εχω συναντησει να αφήνουν κοκκινο προς ρόζ χρώμα σε δεξαμενες ψαριων θαλασσινου, ομως δεν ηταν κάτι παθογόνο. Αυτο που εκαναν στο σημειο οπου ηταν η βακτιριακη αποικια, "εβαφαν" το σημειο με κοκκινοπο χρωμα. (Και μαλιστα μετα βγαινει πολυ δυσκολα. Θελει χλώριο)

Η κοραλινη δεν εχει μια μοβ αποχρωση?αν δειτε στην δευτερη φοτο αναμεσα στα κοκκινα εχει μοβ κιλιδες που ειναι σιγουρα κοραλινη.υπαρχει κι αλλο ειδος κοραλινης εκτος απο αυτο?

Ναι υπάρχουν αρκετές χρωματικές παραλλαγές της κοράλλινης φίλε μου και οχι μόνο η κλασσική,,,,

Εχω παρει κι εγω τετοιο βραχακι μωβ μαζι με κοκκινο, απο καταστημα, κυανο αποκλειεται

Οπως ειπαν και τα παιδια, μην ανησυχεις

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις φιλοι μου :) ξεαγχωθηκα γιατι νομιζα οτι ειναι κατι που θα ξεφυγει η κατασταση και δεν θα μαζευεται.Ηξερα οτι η κοραλλινη ειναι η μοβ κυλιδες που βγαινουν και μονο .

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Σε ενα κοματι βραχου εχει βγει αυτο που βλεπετε και μεγαλωνει πολυ γρηγορα τι μπορει να ειναι???????????

το εχω ποιασει με την στιμπιδα για να το βγαλω και ειναι σκληρο και δινει την αισθηση μεταλικου αντικειμενου .Δωστε τα φωτα ασς αν ειναι καλο η οχι.

IMG_20150706_195754_zpszugsvy6e.jpg

Bublle αλγη Μακη  βγαλτη χωρις να σπασει

Βublle δεν νομίζω Νικολά είναι πολύ μεγάλο για bublle και όχι σε πράσινο χρώμα που είναι και η κλασικη. Εκτός και αν υπάρχει και άλλο είδος φαντασου ότι είναι σε μέγεθος ρεβυθιου.

Εμένα για Alien μου φαίνεται.   :)  :)  

(sorry για το spam  αλλά αν δεν γελάσουμε και λίγο θα σκάσουμε.)

Πάνο δεν ήξερα ότι είναι και υδρόβια χαχαχα θα το ψαξω.

Βublle δεν νομίζω Νικολά είναι πολύ μεγάλο για bublle και όχι σε πράσινο χρώμα που είναι και η κλασικη. Εκτός και αν υπάρχει και άλλο είδος φαντασου ότι είναι σε μέγεθος ρεβυθιου.

http://www.reeflex.net/tiere/2117_Valonia_ventricosa.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...