k0na91@hotmail.com 20 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Εχθες αγόρασα έναν μονομάχο μικρής ηλικίας απ' ότι μου είπαν στο κατάστημα. Το ενυδρείο είναι 20 λίτρα και έχω βάλει και φίλτρο νερού. 10 μέρες πριν αγοράσω το ψαράκι τοποθέτησα νερό μες στο ενυδρείο και άφησα το φίλτρο να δουλεύει ωστέ να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον για το ψαράκι μου. Το πρόβλημα είναι ότι συνεχώς το ψαράκι πηγαίνει και κάθεται επάνω στο φίλτρο σαν να ξαπλώνει προς την επιφάνεια, και γενικότερα είναι συνέχεια στο σημείο που υπάρχει το φίλτρο. Μήπως θα έπρεπε να αγοράσω κάτι σαν σπιτάκι για να κρύβεται εκει μέσα ή είναι άρρωστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλως ηρθες στο φορουμ μας. Επειδη εδω ειναι το θεμα του καλωσορισματος και κλεινει μετα απο μερικες μερες,θα σε παρακαλουσα να κανεις ενα κοπο και να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην κατηγορια των λαβυρινθοψαρων για να συζητησουμε εκει ολες σου τις αποριες. Και παλι καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 20 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλώς ήρθες! Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts