Jump to content

Διακόσμηση

Scelazar

Recommended Posts

γεια σας συναγκουαζονιτες!Εχω δυο ερωτησεις φτιαχνω μονομαχοενυδρειο και εχω ενα πολυ ωραιο ξυλο και μια πολυ ωραια πετρα απο λαβα!Δυστυχως και τα δυο δεν χωρανε,τι θα εκτιμησει περισσοτερο ο ψαρης?Και δευτερη ερωτηση κανει να βαλω Dow στο ενυδρειο για καμια δυο μερες σκετο χωρις τσιμεντα και τετοια?Απλα το μπλε το dow,Η ειναι τοξυκο?

Θα σου πρότεινα να βάλεις το ξύλο και ωραία φυτάκια. Όσο για το Dow, γιατι να μπει σκέτο, ποιός ο λόγος αφου θα ειναι για λίγες μέρες. Δε νομιζω να έχεις πρόβλημα αν το βάλεις όμως, άλλωστε το βάζουμε κι εμείς στα Αφρικάνικα για να πατάνε πάνω οι πέτρες κι εκεί σκέτο ειναι.

• Like 1

Δεν χωρανε και τα δυο; Ποσο μικρο ειναι το ενυδρειο;

• Like 1

Το κατάλληλο ξύλο εκτός από όμορφο ντεκόρ εμπλουτίζει το νερό με τανίνες δίνοντας και το καφέ χρώμα που θα εκτιμήσει ο μονομάχος σου. Στη θέση σου θα επέλεγα να προσθέσω το ξύλο. :)

• Like 3

Ειναι 30 μικτα!Εχω παραγηλει μια πλατη απο γρανιτη παχους 5μμ και θελω να τ\ην κραταει το χωμα επειδη θα αργησει λιγο να ερθει θελω να βαλω στην θεση του το dow και οταν ερθει βγαζω το dow και βαζω την πλατη!αν βαλω το χωμα ετσι δυσκολα θα μπορω να το σηκωσω μετα να βαλω τον γρανιτη!Εχω παρει φυλλα catappa για τον κυριο!

Kαταρχην δεν προκειται να μεινει χωρις κολλα το dow! Με το που γεμισεις θα επιπλευσει! Κατα δευτερον αν ειναι τοσο μικρο το ενυδρειο, γιατι να του φας επιπλεον λιτρα βαζωντας μια πλατη;

• Like 2

ενταξει η πλατη πιανει 3*3*0.05=0.45 λιτρα!Ουτε μισο λιτρο δεν νομιζω να ειναι τοσο θεμα!οποτε δεν βαζω dow και βαζω προσεχτηκα την πλατη μετα!

Δεν ειναι θεμα διαστασεων, ειναι θεμα εκτοπισματος! Δηλαδη ποσο νερο εκτοπιζει!

Παντως νομιζω καλο θα ηταν να την κολλησεις και την γρανιτενια γιατι αν πεσει ισως εχεις προβλημα!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια θα περιμενω να ερθει η πλατη λοιπον ωστε να την κολλησω και να βαλω μετα βυθους και τετοια! θα περιμενω λιγες μερες τι να κανω....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Οπως κατάλαβες, όλοι με ένα ' ξύλο' θα σε περιμένουν στην γωνία... :lolu: και εγώ μαζί.

Πάντως , πέρα από την πλάκα, και εγώ ένα ωραίο Μοπανί ξυλαράκι του έχω , και είναι άρχοντας. ^_^

• Like 1

Κι εγώ ψηφίζω ξύλο και συμφωνώ με τον Σωτήρη και τον Θοδωρή! :)

Την πέτρα λάβας μπορείς να την σπάσεις και να την ξεπλύνεις πολύ καλά μετά.Το έχω κάνει.

Με ένα σφυράκι, με τη μεριά που είναι σαν μύτη χτύπα την πέτρα στο σημείο που θες συνέχεια.Απλά να είσαι σε εξωτερικό χώρο ή βάλε την μέσα σε μια διάφανη σακούλα γιατί θα γεμίσει ο τόπος πετραδάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...