argy1 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #26 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Η αληθεια στη φωτογραφια το αναγνωριζω αλλα ενα προφιλ/ονομα θα βοηθουσε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Φεβρουαρίου 2015 #27 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 μοιάζει με αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #28 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Ναι. Θα μου πειτε τι ειναι ή θα σκασω απο την περιεργια....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Φεβρουαρίου 2015 #29 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που σου έβαλε ο PRINCE δείχνει πιο "κοντά' στο δικό σου. Αυτό που έβαλα εγώ έχει πιο περίεργη μούρη και λίγο κιτρινωπό χρώμα, δεν είναι αυτό. Tropheops sp. 'higga' Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #30 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Ο δικος μου δεν εχει καθολου κιτρινο,μονο την πισω βουλα.Επισης στην φωτογραφια που εβαλες εσυ safarpn τωρα που την βλεπω καλυτερα εχει ριγες και μεχρι ψηλα στο κεφαλι ενω το δικο μου δεν εχει στο κεφαλι καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Φεβρουαρίου 2015 #31 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Για καποιο ειδος pseudotropheus θα μαντευα saulosi με αυτες τις ριγες πραγματικα.Σαουλοσι παντως δεν ειναι με τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 20 Φεβρουαρίου 2015 #32 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 http://www.celestialpearldanio.com/forum/viewtopic.php?t=617 αυτο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Φεβρουαρίου 2015 #33 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 http://www.celestialpearldanio.com/forum/viewtopic.php?t=617 αυτο;+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #34 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Για να βεβαιωθουμε θα πρεπει να μεγαλωσει λιγο,απλα πρεπει να φυγει.Θα βαλω και αγγελια αλλα αν καποιος που διαβαζει το θεμα μπορει να τον φιλοξενησει μονιμα στις σωστες συνθηκες ας μου στειλει ενα μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 21 Φεβρουαρίου 2015 #35 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεις οτι σου δημιουργει μεγάλο προβλημα με τα αλλα βγαλτο.Απλα οπως λες θα πρεπει να μεγαλωσει για να το παρει και καποιος που εχει τετοια!ή να εχει μιξ!Για να μην χαλασουν και τα δικα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #36 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις απολυτο δικιο,γι'αυτο ειπα και στην αρχη οτι θελω να μαθω τι ειναι και μετα να το δωσω,να ξερω τι θα πω στον ανθρωπο που θα το παρει Εχω ενα μικρο ενυδρειο καραντινα,θα το παρακολουθω και αν δω οτι υπαρχει μεγαλο προβλημμα θα το βαλω εκει μεχρι να δωθει το ψαρακι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 21 Φεβρουαρίου 2015 #37 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Η αληθεια στη φωτογραφια το αναγνωριζω αλλα ενα προφιλ/ονομα θα βοηθουσε.. Με συγχωρεις, ξεχάστηκα και δεν έγραψα όνομα, εάν είναι το ψάρι της φωτο που σου έβαλα εγω...λέγεται Petrochromis famula και είναι μεγαλος διάβολος!!! Ισως έχει ερθει καταλάθος....δεν ξέρω, γενικά δεν κυκλοφορεί πολύ και αν και μοιάζει δυσκολευομαι να πιστεψω οτι είναι αυτο..... Εν τω μεταξύ, μοιάζει και με κάποια mbuna..... Υπομονή λοιπόν, ο χρόνος θα δείξει την ταυτότητα του.Προσπάθησε εσυ να του βρεις ενα σπίτι να μεγαλώσει και εως τοτε εχε το νου σου με την διατροφη του.....δωσε και φυτικές και χαμηλής περιεκτικότητας πρωτεϊνικες τροφές καλού κακου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 21 Φεβρουαρίου 2015 #38 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Petrochromis στην Ελλαδα.. σχεδον αδυνατο... Εγω πιστευω καποιο mbuna ισως και υβριδιο απο saulosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 21 Φεβρουαρίου 2015 #39 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Petrochromis στην Ελλαδα.. σχεδον αδυνατο... Εγω πιστευω καποιο mbuna ισως και υβριδιο απο saulosi. Μην το λες εγω εχω δει! Κατα καιρούς....καταλάθος μάλλον και λιγοτερες φορές στοχευμένα εχουν μπει διάφορα σπάνια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Φεβρουαρίου 2015 #40 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Μην το λες εγω εχω δει! Κατα καιρούς....καταλάθος μάλλον και λιγοτερες φορές στοχευμένα εχουν μπει διάφορα σπάνια..... Ακριβώς Κώστα,απο λάθος συνήθως ή και στοχευμένα έχουν μπεί στο παρελθόν πολλά ψάρια.Μάλιστα petrochromis μιας και το έφερε η κουβέντα,είχα δεί λίγες φορές. Τέσπα,ας μην ξεφύγουμε απο το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #41 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Να προσθεσω πως οταν ταιζω τροφες πλουσιες σε πρωτεινη τις δικιμαζει αλλα τις φτυνει,προτιμα σπιρουλινα.Ακομα και απο τα φυλαρακια τα κοκκινα κομματια τα φτυνει και τρωει τα κιτρινα και τα πρασινα.Επισης οταν δεν ειναι στρεσαρισμενο στα πτερυγια του παρατηρω ενα ιριδιζον γαλαζιο χρωμα.Οταν στρεσαρεται οι γραμμες του γινονται εντονα καφε. Ισως ειναι και αυτος ο λογος που ολα τα ψαρια του πρωην κατοχου ειχαν μαδημενα πτερυγια? Να το βαλω στην καραντινα απο τωρα να μεγαλωσει εκει ή ειναι κριμα να το στριμωξω? Ειναι 17 λιτρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 21 Φεβρουαρίου 2015 #42 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 (edited) εχει φιλτρο θερμοστατη;αν οκ!ριξε και καμια πέτρα για κρυψωνα,και βαλε αγγελια!εκτος και αν εχεις κανενα γνωστο πετσοπα και στο παρει για καμια τροφη,ή κανα φυτακι! Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2015 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #43 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Εχω και θερμοστατη και φιλτρο στρωμενο,κατευθειαν το βγαζω απο το 60αρι και το βαζω στο μιρκο.Εχω ενα μικρο φιλτρακι να τρεχει παραλληλα για αυτο τον λογο,αν το χρειαστω να ειναι ετοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 21 Φεβρουαρίου 2015 #44 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω εχω δει.. πραγματικα ελαχιστες φορες ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #45 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Αρχιζουν τα πτερυγια του στις ακρες να παιρνουν ενα γαλαζοπο χρωμα οποτε μαλλον καμια mbuna θα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Φεβρουαρίου 2015 Author #46 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να ειναι μωρο "metriaclima estherae blue zebra"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 26 Φεβρουαρίου 2015 #47 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Αστο να μεγαλωσει... πολλα mbuna μοιαζουν μικρα. Κανε υπομονη, αλλιως στη τελικη δωστο απο τωρα αφου ειναι κατα 99% διαφορετικο απο τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Μαρτίου 2015 Author #48 Share 11 Μαρτίου 2015 Δυστυχως ακομα δεν τον εχω βγαλει απο το ενυδρειο γιατι λυπαμαι να τον βαλω σε 17 λιτρα αλλα πρεπει να γινει κατι συντομα γιατι η συμπεριφορα του αν και μικρο αρχιζει να ξεφευγει.. Μερικες ακομα φωτογραφιες που καταφερα να βγαλω,στην μια φαινεται λιγο καλυτερα το μπλε χρωμα που αποκτουν τα πτερυγια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Μαρτίου 2015 #49 Share 11 Μαρτίου 2015 Για το ψαρακι σου δεν ξερω, αλλα τα κοχυλια σου ειναι απο Helix aspersa πληροφοριακα. Τα αγορασες απο καποιο πετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Μαρτίου 2015 Author #50 Share 11 Μαρτίου 2015 Οχι απο σουπερ μαρκετ,ειναι τα βρωσιμα και απ'οτι διαβασα πολλοι τα χρησιμοποιουν. Υπαρχει λες προβλημμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος