Jump to content

Καλησπερα

Recommended Posts

Εχω ενα ενυδρειο των 70 lt με δυο γκουραμι snakeskin εδω και 5χρονια δεν εχω φυτα κτλ μονο 2 σπηλιες κ χαλικι οχι χρωματιστο επειδη ειμαι λιγο διστακτικος γιατι για αρκετο καιρο ειχα γινει ερμαιο του καθε pet shop θελω ν ρωτησω μπορω ν βαλω κ αλλα ψαρια μεσα ?αν ναι τι;κ εκτος απο αλλα ψαρια μπορω ν βαλω φυτα αληθινα ;

Γεια σου φιλε!

Τα ψαρια που εχεις γινονται 30 εκατοστα οποτε το ενυδρειο σου στο μελλον δεν θα μπορει να τα στεγασει! Το γνωριζες αυτο οταν τα πηρες; Κατα τα αλλα μπορεις και πρεπει να βαλεις φυτακια γιατι στα ψαρακια αυτα τους αρεσει η πυκνη βλαστηση! Οχι χρωματιστο χαλικι εννοειται! Φυσικο χαλικι ή αμμο!

Οτι αλλο θες εδω ειμαστε!

Καλησπερα και απο μενα το ενυδρειακι σου ειναι μικρο για αυτα τα ψαριΑ οπως ειπε και ο φιλος,.... Οσο για φυτα βαλλε μπολικα... Τι φωτισμο εχεις?? Υποστρωμα εχεις???

Επειδή δε βάζεις σημεία στίξης και έχω μπερδευτεί λιγάκι......τα γκουράμι έχεις εδω και 5 χρόνια ή το ενυδρειο γενικά;

τα γκουραμι αγοράστηκαν τέλη του 2009 απλα τα είδα στο μαγαζί κ μ άρεσαν δεν είχα ίδεα οτι μεγάλωνουν τοσο ουτε με ένημερωσε ο πώλητης γ αυτό.

τωρα υπόστρωμα δεν εχω μόνο το χαλίκι το οποίο οταν τ αγόρασα ο πώλητης μ έιπε οτι κάνει κ για φύτα κ οτι είναι ηφαιστειακό αλλα τοτε δεν με ενδιέφερε ν ασχολήθω με αυτο .

λαμπα ειχα δεν ξέρω τι 'εκανε οταν τήν ειχα αγοράσει η οποία μου κάηκε χθες οπότε θα άγορασω αλλη τωρα μια τελευταία ερώτηση μπορώ να βάλω αλλα ψαράκια μεσα ??η είμαι κάλα με αυτά τ 2 ???

Μπορεις να βαλεις αλλα ψαρια μεσα αλλα πρεπει να βγαλεις αυτα! :D

Λαμπες ποσες εχεις; Και τι φυτα εχεις; Δεν το βαζεις μια φωτο γενικα να το δουμε!

δυστύχως δεν μπόρω να τα δίωξω οσο να ναι τα 'εχω συνήθησει να τα βλέπω καθήμερινα :D τώρα δεν έχω τίποτα απο φύτα μεσα λάμπα εχω μονο μια θ προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο το συντομότερο ¨ :D

Αν μπορεις βαλε και μια φωτο απο τα κελβιν της λαμπας. Το γραφει πανω στη λαμπα!

δυστύχως δεν μπόρω να τα δίωξω οσο να ναι τα 'εχω συνήθησει να τα βλέπω καθήμερινα :D τώρα δεν έχω τίποτα απο φύτα μεσα λάμπα εχω μονο μια θ προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο το συντομότερο ¨ :D

post-60135-0-03377500-1424985606_thumb.jpg

post-60135-0-94601300-1424985622_thumb.jpg

post-60135-0-90600800-1424985634_thumb.jpg

• Like 1

Χμμμμ εχουμε πολυ δουλεια! Εισαι διατεθειμενος να κανεις ριζικες αλλαγες;

Σιγα σιγα θα το παμε! Το α και το ω ειναι το φιλτρο. Τι φιλτρο εχεις;

αν εννοείς το κουτί ηταν μέσα στο ενύδρειο όταν το πήρα εχω μέσα βιολογίκο μακαρόνι στον πάτο του κουτίου ενα μπλέ σφουγγάρι ενα μαύρο κ στην κορυφή εχω υαλοβάμβακα

Ωραια, παμε παρακατω! Θερμαντηρα εχει καπου γιατι δεν βλεπω; Τι θερμοκρασια εχεις;

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Απο φιλτρο ενταξει εισαι.υποστρωμα δεν χρειαζεσαι για τα φυτα.αλλα τα ψαρια ειναι μεγαλα οντως!

θερμαντήρα εχω μ τον έδωσαν μαζι με το ενυδρείο η θερμοκρασία ειναι 26 βαθμους

Ωραια κι εδω. Το χαλικι που εχεις κατω ειναι πολυχρωμο ή φυσικο; Ψιλοκοκκο ή χοντρο;

Ωραια, θα βγαλεις λοιπον ολα τα πλαστικα απο μεσα και μετα για ντεκορ θα πρεπει να δουμε τι ψαρια θελεις! Για να καταληξουμε εκει πρεπει να σκεφτεις τα εξης: α)Σκοπευεις να επεξεργαζεσαι το νερο ή οχι; Θα το μαλακωσεις δηλαδη ή βρυσης; β) Θελεις φυτακια ή να παμε σε γυμνο τοπιο με πετρες κτλ;

βασίκα δεν θέλω να μπλέξω με επεξέργασιες νέρου γιατί σίγουρα θ κάνω καμμια πατατία γερή οποτε παμε με αυτο της βρύσης .τωρα σχετικά με το ντεκορ σκεφτόμουν για φυτά αλλα κ ιδεα του γυμνού τοπίου με πέτρες με έβαλε σε πείρασμο θ ψάξω να βρώ καμμια εικονά να δω πώς ειναι :lol:

αν εννοείς το κουτί ηταν μέσα στο ενύδρειο όταν το πήρα εχω μέσα βιολογίκο μακαρόνι στον πάτο του κουτίου ενα μπλέ σφουγγάρι ενα μαύρο κ στην κορυφή εχω υαλοβάμβακα

Αν καταλαβα καλα καλα το μαυρο που γραφει ειναι ανθρακας.δεν ειναι καλυτερα να το βγαλει;

βασίκα δεν θέλω να μπλέξω με επεξέργασιες νέρου γιατί σίγουρα θ κάνω καμμια πατατία γερή οποτε παμε με αυτο της βρύσης .τωρα σχετικά με το ντεκορ σκεφτόμουν για φυτά αλλα κ ιδεα του γυμνού τοπίου με πέτρες με έβαλε σε πείρασμο θ ψάξω να βρώ καμμια εικονά να δω πώς ειναι :lol:

Παντως με νερο βρυσης εχεις πολλες επιλογες σε ψαρακια,οποτε αυτο θα σου προτεινα.

Νομιζω πως εννοει μαυρο σφουγγαρι αλλα πλακα στην πλακα θα σε παρακαλεσω να ριξεις μια ματια και να μας πεις ακριβως τι εχει μεσα το φιλτροκουτι σου! Αν οντως ειναι ανθρακας θα πρεπει να βγει!

Ριξε μια ματια εδω.

Παντως κι εγω που εχω juwel,ανθρακα μου ειχε μεσα(δηλ το μαυρο που εννοει μαλλον).γιατι απ'οτι ειδα στις φωτο,juwel εχει και ο φιλος μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...