dimitrig 21 Απριλίου 2015 #26 Share 21 Απριλίου 2015 Στην θέση σου από τις 2 επιλογές θα πήγαινα στις tunze 6025 φίλε μου.... Αυτό που σου είχα πει και εγώ. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. (Θανάση τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται.) Όσον αφορά την αυτόματη αναπλήρωση, πως σας φαίνεται αυτή της Waterwaves, http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29960? Έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο οικονομικό γτ με τσάκισε το φωτιστικό??? Δοκιμασμένη από πολλούς. αξιόπιστη σε σχετικά καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 21 Απριλίου 2015 Author #27 Share 21 Απριλίου 2015 K.Δημήτρη είπα να μη σε ζαλίσω πάλι με ερωτήσεις αλλά με παρακολουθείς, δεν φταίω εγώ Χαίρομαι για την αυτόματη αναπλήρωση γτ είναι οικονομική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Απριλίου 2015 #28 Share 21 Απριλίου 2015 K.Δημήτρη είπα να μη σε ζαλίσω πάλι με ερωτήσεις αλλά με παρακολουθείς, δεν φταίω εγώ Χαίρομαι για την αυτόματη αναπλήρωση γτ είναι οικονομική! να τον ακους τον Κυριο Δημητρη, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 1 Μαίου 2015 Author #29 Share 1 Μαίου 2015 Ξεκινά η μάχη παίδες!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 1 Μαίου 2015 #30 Share 1 Μαίου 2015 Ελα μπράβο!Αντε καλό πόλεμο χαχα από τις πιο ωραίες διαδικασίες κουραστική αλλά την κάνεις με χαρά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 1 Μαίου 2015 #31 Share 1 Μαίου 2015 Καλό ξεκίνημα στην αναβάθμιση σου Θάνο!!!Ωραίο πράγμα όταν ανεβαίνεις λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 1 Μαίου 2015 #32 Share 1 Μαίου 2015 Το Σκιμερ πιο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Μαίου 2015 #33 Share 1 Μαίου 2015 Πολυ καλες επιλογες σε εξοπλισμο απο μεγαλους χομπυστες!!! Με το καλο να το γεμισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 2 Μαίου 2015 Author #34 Share 2 Μαίου 2015 Το Σκιμερ πιο είναι; Είναι αυτό, http://www.innovative-marine.com/auqa-gadget/skim-mate.html για τα 65G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Μαίου 2015 #35 Share 4 Μαίου 2015 με το καλό φίλε μου! πολλά υποσχόμενο λόγω εξοπλισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Μαίου 2015 #36 Share 8 Μαίου 2015 Καλό γέμισμα ! Δυνατός εξοπλισμός ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Μαίου 2015 #37 Share 29 Μαίου 2015 Αντε καλογεμιστο!! εχεις κανει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος