gyristroula 9 Ιανουαρίου 2016 Author #226 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε καινουργιες φωτος?? Με το καπακι τι εκανες τελικα?Εκείνο το καπάκι δεν το έφτιαξα ποτέ, και τα χελωνάκια τα έδωσα σε γνωστό που μπορούσε να τους προσφέρει μεγαλύτερο ενυδρείο, είχαν μεγαλώσει πολύ. Το ενυδρείο αυτό τώρα έχει τρία χρυσόψαρα φάνσι. Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 9 Ιανουαρίου 2016 #227 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Τοσο μεγαλα εγιναν?? Θελουμε φωτο απο τα ψαρακια τοτε!! Εχεις κανει παρουσιαση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 9 Ιανουαρίου 2016 Author #228 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Τοσο μεγαλα εγιναν?? Θελουμε φωτο απο τα ψαρακια τοτε!! Εχεις κανει παρουσιαση?Όχι ακόμα, δεν έχω τελειώσει ακόμα με το αισθητικό κομμάτι Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 9 Ιανουαρίου 2016 #229 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Ε πες μας μερικες λεπτομερειες!!! Ποσα λιτρα ποσα ψαρακια τι ψαρακια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 9 Ιανουαρίου 2016 Author #230 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Ε πες μας μερικες λεπτομερειες!!! Ποσα λιτρα ποσα ψαρακια τι ψαρακια!!! Μόλις ξεκινήσω το καινούριο θέμα, την παρουσίαση, θα τα γράψω όλα αναλυτικά Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 9 Ιανουαρίου 2016 #231 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Μόλις ξεκινήσω το καινούριο θέμα, την παρουσίαση, θα τα γράψω όλα αναλυτικά Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα περιμενουμε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιανουαρίου 2016 #232 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Άντε καλώς ήρθες στο club . Περιμένουμε παρουσίαση και φωτογραφίες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 10 Ιανουαρίου 2016 Author #233 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Άντε καλώς ήρθες στο club . Περιμένουμε παρουσίαση και φωτογραφίεςΚαλώς σας βρήκα Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος