gyristroula 30 Απριλίου 2015 Author #151 Share 30 Απριλίου 2015 (edited) Αλληλένδετα είναι αυτά τα 2.Άλλη μια ερώτηση. Αν πάρω ενα φίλτρο που γυρνάει 1200λ/ω είναι πολύ; Το ενυδρείο είναι 130λ. Και τελικά μου φαίνεται ότι και τα δύο χελωνάκια είναι θηλυκά Επίσης πρόσφατα ανακάλυψα οτι τρελαίνονται για μάνγκο Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2015 - Mr_Zoo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 30 Απριλίου 2015 #152 Share 30 Απριλίου 2015 Μια χαρά θα σε καλύψει. .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 1 Μαίου 2015 Author #153 Share 1 Μαίου 2015 Νέες φωτό Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 1 Μαίου 2015 Author #154 Share 1 Μαίου 2015 Και άλλη μία Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 1 Μαίου 2015 #155 Share 1 Μαίου 2015 Μια χαρα! Μπραβο σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 1 Μαίου 2015 Author #156 Share 1 Μαίου 2015 Μια χαρα! Μπραβο σου! Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 2 Μαίου 2015 Author #157 Share 2 Μαίου 2015 Εδώ και καιρό ήθελα να κάνω μια διόρθωση και όλο το ξεχνούσα. Αφορα τις αλλαγές νερού, στην αρχή υπολόγιζα οτι θα αλλάζω το ενα τρίτο την εβδομάδα. Αυτό τελικά δεν ισχύει. Κάθε μέρα καθαρίζοντας το βυθό φεύγουν περίπου 10 με 15 λίτρα,οπότε γίνεται συμπλήρωση. Και κάθε 10 μέρες αλλάζω το 1/2. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 2 Μαίου 2015 Author #158 Share 2 Μαίου 2015 Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 2 Μαίου 2015 #159 Share 2 Μαίου 2015 Με μια σκούπα βυθού θα μπορείς να καθαρίσεις τον βυθό χωρίς να χάνεις νερό ;-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 2 Μαίου 2015 Author #160 Share 2 Μαίου 2015 Με μια σκούπα βυθού θα μπορείς να καθαρίσεις τον βυθό χωρίς να χάνεις νερό ;-) Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 5 Μαίου 2015 Author #161 Share 5 Μαίου 2015 Ουρίτσες.. Αν καταλαβαίνω καλά δεξιά είναι ο Ερμής, αριστερά η Λυδία.. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 5 Μαίου 2015 Author #162 Share 5 Μαίου 2015 Ωρα για στέγνωμα Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 5 Μαίου 2015 Author #163 Share 5 Μαίου 2015 Ερώτηση. Μπορώ να βάλω κερατόφυλλο; (πείτε ναι) Αυτό το βάζουμε μέσα και επιπλέει ή το δένουμε κάπως κάπου; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Μαίου 2015 #164 Share 5 Μαίου 2015 Κάποτε ο sakiscr είχε βάλει κερατοφυλλο στο ενυδρείο του και δεν πειράχθηκε ποτε.... Βέβαια και το ενυδρείο και η χελώνα ειναι μεγαλα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 5 Μαίου 2015 Author #165 Share 5 Μαίου 2015 Κάποτε ο sakiscr είχε βάλει κερατοφυλλο στο ενυδρείο του και δεν πειράχθηκε ποτε.... Βέβαια και το ενυδρείο και η χελώνα ειναι μεγαλα.....Θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 7 Μαίου 2015 #166 Share 7 Μαίου 2015 εμενα μου το ειχαν ''ξεσκησει'' με αποτελεσμα να γεμισει και ο ''τοπος'' κλαρακια αλλα επειδη ειναι κατι που δεν κοστιζει δοκιμασε το 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Μαίου 2015 Author #167 Share 7 Μαίου 2015 εμενα μου το ειχαν ''ξεσκησει'' με αποτελεσμα να γεμισει και ο ''τοπος'' κλαρακια αλλα επειδη ειναι κατι που δεν κοστιζει δοκιμασε το Περιμένω να έρθει,μπορεί να το έχω και σήμερα.. Να το πατήσω κάτω με κάτι, πχ ξύλο ή πέτρα; Ή το αφήνουμε και επιπλέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 7 Μαίου 2015 #168 Share 7 Μαίου 2015 αστω να επιπλέει θα παει καπου μονο του τωρα αν δε σου αρεσει βαλε λιγο πετονια και απλα δεστω καπου και αστω να εορηται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 7 Μαίου 2015 #169 Share 7 Μαίου 2015 κολησε το pc και μπηκε το μηνυμα 3 φορες μη με περασετε για .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Μαίου 2015 Author #170 Share 7 Μαίου 2015 αστω να επιπλέει θα παει καπου μονο του τωρα αν δε σου αρεσει βαλε λιγο πετονια και απλα δεστω καπου και αστω να εορηται Οκ, ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Μαίου 2015 Author #171 Share 7 Μαίου 2015 Έκανα μια δοκιμή σήμερα,έβαλα σε μια μεγάλη λεκάνη νερό και μια πέτρα για να βγαίνουν, και τις έβγαλα έξω στον ήλιο. Ούτε δύο λεπτά δεν κάτσαμε,έκαναν σαν τρελές,πέρα δώθε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Μαίου 2015 Author #172 Share 7 Μαίου 2015 Έτσι από περιέργεια τις μέτρησα,έχουν και οι δύο 7εκ μήκος καβουκιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 7 Μαίου 2015 #173 Share 7 Μαίου 2015 Έκανα μια δοκιμή σήμερα,έβαλα σε μια μεγάλη λεκάνη νερό και μια πέτρα για να βγαίνουν, και τις έβγαλα έξω στον ήλιο. Ούτε δύο λεπτά δεν κάτσαμε,έκαναν σαν τρελές,πέρα δώθε.. . επειδη δεν υπηρχε χωρος να κρυφτουν οπως ειναι φυσικο τρομαξαν οπως θα καναν αν εκανες το αντιθετο. .κατι καινουριο σημαινει φοβος . 7εκ. να δεις του χρονου ποσο θα ειναι!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Μαίου 2015 Author #174 Share 7 Μαίου 2015 . επειδη δεν υπηρχε χωρος να κρυφτουν οπως ειναι φυσικο τρομαξαν οπως θα καναν αν εκανες το αντιθετο. .κατι καινουριο σημαινει φοβος . 7εκ. να δεις του χρονου ποσο θα ειναι!!!! Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 8 Μαίου 2015 Author #175 Share 8 Μαίου 2015 Bloodworms είχα διαβάσει κάπου ότι τρώνε, τα παράγγειλα, τα παρέλαβα, και μάλλον εκανα λάθος, δεν είναι αυτά. Μονο ψαράκια δείχνει απ'έξω Το κερατόφυλλο ωραίο, το πάτησα κάτω με μια πετρούλα, σαν άνηθος είναι Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος