diskus fan 17 Φεβρουαρίου 2015 Author #51 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Φεβρουαρίου 2015 #52 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 εγώ πειράζει που ψάχνω μεγαλύτερο σπίτι για να βάλλω ένα 500 - 700 λίτρα ενυδρειο και θα φάω και ξύλο από την γυναίκα μου ?!?!?!?! τι μου έκανες με τους δίσκους σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 18 Φεβρουαρίου 2015 #53 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 παιδια ας μην χαλασουμε το θεμα με τετοιες αντιπαραθεσεις ... αναρωτιεμαι τι ρολο παιζει στην μακροβιοτητα ενος ψαριου σε σχεση το ποσες αλλαγες ενυδρειων εχει κανει... οταν οι συνθηκες ειναι ακριβως ιδιες ειναι ευεργετικες? αν ας πουμε περναει περιοδους αναπαραγωγης και περιοδους που βρισκεται σε κοπαδακι με αλλα (οπως στην φυση?)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 18 Φεβρουαρίου 2015 Author #54 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 Η μακροβιότητα του ψαριού... εξαρτάται από την ευζω'ί'α του. Η ευζω'ί'α του... από αυτά που του προσφέρεις και τον τρόπο που το διαχειρίζεσαι. Όταν σου έχουν εμπιστοσύνη... ΔΕΝ στρεσάρονται. Για δίσκους μιλάμε άλλωστε... μπορείς να φανταστείς στρεσσαρισμένο δίσκο... να ζευγαρώνει; Εδώ βλέπεις ότι.... έχουν πρόβλημα στο να φάνε... υπό τέτοιο καθεστώς.- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 18 Φεβρουαρίου 2015 Author #55 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 εγώ πειράζει που ψάχνω μεγαλύτερο σπίτι για να βάλλω ένα 500 - 700 λίτρα ενυδρειο και θα φάω και ξύλο από την γυναίκα μου ?!?!?!?! τι μου έκανες με τους δίσκους σου??? Τα ψάρια αυτά... το έχουν αυτό το κακό. Χρειάζεται όμως να έχεις και κάποιο υπόβαθρο (εμπειρίας).. γιατί έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Το ενυδρείο (κόστος λόγω μεγέθους) είναι μόνο ένα από αυτά.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 18 Φεβρουαρίου 2015 Author #56 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 ΑΝ και δυστυχώς ΔΕΝ έχω διαθέσιμο ολόκληρο το φωτογραφικό μου αρχείο... βρήκα μερικές φωτογραφίες από εκείνα τα "πέτρινα" χρόνια (που είχα σκανάρει παλαιότερα) και τις βάζω. Η γέννα είναι... μέσα σε κοινωνικό ενυδρείο.- 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 18 Φεβρουαρίου 2015 #57 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο βρε Νίκο, είδαμε και κάτι δικό σου , και συγκεκριμένα, βλέπουμε αποσπάσματα από τις πιο όμορφες στιγμές που έχει το χόμπι μας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 18 Φεβρουαρίου 2015 #58 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 πολυ ωραια και υγιη ψαρια ! θα μου αρεσε και.θα βοηθουσε και τους νεους σε αυτα να.δουμε και επιπλεον απο το περιβαλλον και το ολο φασμα ενυδρειων που φιλοξενει ενα ψαρι ...απο την γεννηση μεχρι την αναπαραγωγη του.. Αν θελεις φυσικα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 18 Φεβρουαρίου 2015 #59 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λες όταν θα έδινες μια απάντηση με την οποία θα σε μπανάρουν από το site δεν είναι ειρωνικό δηλαδή?? τί αλλο επρεπε να κάνεις να με βρίσκεις και να σου πω και ευχαριστω λόγω της εμπειρίας σου? επιπλέον θα ήθελα να δω πως θα αντιδρούσες εσυ αν κάποιος αλλος σου έλεγε ότι έχει ενημερώσει τα ψάρια του να μην τον φοβούνται και να μην στρεσάροβται! Πως αποδεικνύεται αυτό? επιπλέον εγω σου εξήγησα το επιχείρημα μου για το κοπάδι.. Όταν έχω χρόνο θα βάλω και βιβλιογραφία! Καλη συνεχεια και στους δυο μας δεν θελω να λογομαχούμε, απλα δεν μ αρέσει καθόλου ο απότομος τρόπος σου! Τελειώνοντας να σου πω ότι όσον αφορά τη γέννα που έλεγα τα ψαράκια έφτασαν σε ηλικία 2 μηνών (27 στον αριθμό) και διαχωρίστηκαν σε αλλα ενυδρεία! Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 18 Φεβρουαρίου 2015 Author #60 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 Το βρίσκω κουτό να κάνεις κουβέντα εδώ... για κάτι που ξεκίνησε από απάντηση μου σε δικό σου θέμα... και σε ενόχλησε. Θα μπορούσες κάλλιστα να το κάνεις εκεί... αλλά προτίμησες την σιωπή. Όπως είδες όμως... ΔΕΝ ήμουν ο μόνος που σου τα έγραψα... αλλά τα δικά μου σου κακοφάνηκαν. Θα χαιρόμουν να είχες την ίδια άποψη για την επιμονή σου στο αφελές... "ζωάρα θα κάνουν"... που έγραψες. Απότομος είμαι (έτσι τουλάχιστον νομίζω)... όταν υπάρχουν βλακώδεις ισχυρισμοί (όπως ο προαναφερθείς). Θέμα βιβλιογραφίας... ΔΕΝ "χωράει" σε 20 λίτρα. Επί του θέματος τώρα... αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος... και θα περιοριστώ σε αυτό. ΔΕΝ βρίσκω τον λόγο άλλωστε... να στο αποδείξω ή να απολογηθώ. Η γέννα που περιγράφεις παραπάνω... ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις όπως προανέφερα (κάτι που πιθανών να έχεις ξαναδιαβάσει από μένα... αφού διαπίστωσα πως είσαι μέλος και στο forum που θεωρώ "σπίτι μου", λόγω των δίσκων, με τους οποίους κυρίως ασχολούμαι)... και είναι πρωτίστως θέμα καλών γονέων. Ο φίλος ή γνωστός σου, είχε την τύχη με το μέρος του. Και οι δικές μου πρώτες γέννες σε κοινωνικό έγιναν (όπως βλέπεις... μια από αυτές παραπάνω)... και με πειραματισμούς, κόπο και πολύ ψάξιμο (ο "τσάμπας" τότε ΔΕΝ υπήρχε)... άρχισα να έχω καλύτερα αποτελέσματα. Τα 27 ψάρια που τελικά έζησαν είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία... γι αυτόν που την έζησε.- Καλή συνέχεια και σε σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 19 Φεβρουαρίου 2015 #61 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 καλη προσπαθεια Μπαρμπα Νικο,,,,,,,,,,,,,περιμενουμε κ αλλα ωραια μωρα δισκια!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #62 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ ξέρεις ότι... είσαι η βασική αιτία που βγαίνω εκτός "αρχών". Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Θάνο..- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 23 Φεβρουαρίου 2015 Author #63 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα Καθαρά Δευτέρα... και είναι πλέον 3 εβδομάδων.- 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Φεβρουαρίου 2015 #64 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Aπίστευτες εμπειρίες και είναι τιμή μας να τις μοιράζεσαι μαζί μας!! Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!! Ευχαριστούμε πολύ Νικόλα!! :bow: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 23 Φεβρουαρίου 2015 #65 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Ο μεγάλος είναι ο μπαμπάς ή η μαμά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 23 Φεβρουαρίου 2015 Author #66 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... rasta. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ... ο μπαμπάς είναι μεγάλος σε μέγεθος (20-22 εκ.)... ή μαμά μικρότερη.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέργιος 25 Φεβρουαρίου 2015 #67 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο δάσκαλε προχώρα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #68 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Δάσκαλε να σε πει... ξέρεις ποίος. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στέργιο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 2 Μαρτίου 2015 #69 Share 2 Μαρτίου 2015 Χαλια δεν μας αρεσε ρε...βαλε και καμια νεα φωτο ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Μαρτίου 2015 Author #70 Share 2 Μαρτίου 2015 Μπάάάάά... κι εσύ ανυπόμονος; Θα περιμένεις λίγο να τις "κατεβάσω" από την φωτογραφική στο Πί-Τσί... πρώτα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 5 Μαρτίου 2015 Author #71 Share 5 Μαρτίου 2015 Πέρασαν οι μέρες και... καθυστέρησα. Την Δευτέρα 2 Μαρτίου... έγιναν 1 μηνός.- 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 5 Μαρτίου 2015 Author #72 Share 5 Μαρτίου 2015 Και μερικές ακόμα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris77 5 Μαρτίου 2015 #73 Share 5 Μαρτίου 2015 Καλα το πας!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Μαρτίου 2015 #74 Share 5 Μαρτίου 2015 Κουκλια , να σου ζησουν!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Μαρτίου 2015 #75 Share 5 Μαρτίου 2015 (edited) Καλα δεν ντρεπεσαι τη χαλια ψαρια ειναι αυτα που μας δειχνεις! Εχεις αποδειξη οτι με τη γνωση σου και την υπομονη σου ( προς εμας ) να μας μεταδοσεις αυτο που γνωριζεις. Να εισαι καλα. Τη μεζουρα στο ενυδρειο την εχεις για να βλεπεις την αναπτυξη τους? Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2015 - giorgosmarios 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος