Jump to content

White Spot Σε Κλόουν Γλυκού Νερού

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Ανεβάζω μια φωτογραφία με το κλόουν, που έχω. Μπορεί κάποιος να μου πει εάν το ψαράκι έχει white spot ή το ταλαιπωρώ άδικα?

post-60344-0-59642300-1424069044_thumb.jpg

Τα σημάδια στην ουρά και κάτι ψιλά κοντά στο κεφάλι δεν είναι κάτι έτσι? Για καλό και για κακό λέω να ανεβάσω τη θερμοκρασία στους 30 για καμιά βδομαδα.

Το ψάρι μέσα στην σακούλα τι δουλειά έχει? Το έφερες από το πετσοπ έτσι ή το έβαλες εκεί γιατί είδες τα ασπρα στιγματα?

Εάν μόλις το έφερες από το μαγαζί θα σου πρότεινα να το αφήσεις να ηρεμήσει γιατί σίγουρα έχει στρεσαριστεί και παρακολούθησε το 1-2 μέρες.

Τα σημάδια στην ουρά και κάτι ψιλά κοντά στο κεφάλι δεν είναι κάτι έτσι? Για καλό και για κακό λέω να ανεβάσω τη θερμοκρασία στους 30 για καμιά βδομαδα.

Μέσα στην σακούλα δεν φαίνεται καθαρά εάν είναι φυσαλίδες από την σακούλα ή εάν έχει κάτι το ψάρι, πάντως να ξέρεις ότι είναι πολύ ευαίσθητα ψάρια τα συγκεκριμένα και θέλουν μεγάλη προσαρμογή πριν μπουν στο ενυδρείο και πάλι κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα πάθει τίποτα.

Το συγκεκριμένο ψάρι το έχω σχεδόν ένα χρόνο. Το έβαλα στη σακούλα για να το βάλω καραντίνα σε άλλο ενυδρείο. Απλά δεν θέλω να ξεκινήσω φάρμακα χωρίς να είμαι σίγουρος.

Επειδή είχα και εγώ τέτοια ψαράκια πρέπει να έχουν στρεσαριστεί. Έγινε καμία αλλαγή στο ενυδρείο σου ?αλλαγή νερού ή αλλαγή aquascape ? Σιγά σιγά έφυγαν μόνα τους. Τώρα για να σου πουν και τα παιδιά αν έχουν κάτι άλλο σχετικά με θεραπείες..

Έγινε επεξεργασία - George81

Έριξα πριν από 3 μέρες βελτιωτικό νερού το easy balance της Tetra. Μάλλον αυτό το επηρέασε. Πάντως το ψάρι δεν είναι νοχελικο.

Το συγκεκριμένο ψάρι το έχω σχεδόν ένα χρόνο. Το έβαλα στη σακούλα για να το βάλω καραντίνα σε άλλο ενυδρείο. Απλά δεν θέλω να ξεκινήσω φάρμακα χωρίς να είμαι σίγουρος.

Σχεδόν ένα χρόνο κι έχει αυτό μέγεθος... κάτι ΔΕΝ πάει καλά... φοβάμαι.

Συνήθως αυτό το είδος είναι επιρρεπές και σε Oodinium... εκτός του ΙΚ.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...