Georg28 13 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Πως μπορω να καθαρισω το ενυδρειο μου απο τις 'ακαθαρσιες' των ψαριων που μαζευονται ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Σκούπα βυθού ;-) Στάλθηκε από το ST23i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ρουφαει και τις πετρουλες ομως ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Θέλει τρόπο η σκούπα βυθού. Έτσι όπως είναι κατασκευασμένες οι περισσότερες όμως , δεν τραβάνε το χαλίκι , το ανασηκώνουν μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg28 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω για τις πληροφοριες :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μεγάλη σύριγγα,εγώ αυτό κάνω (με σωληνάκι στην άκρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος