Scelazar 13 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας ειδα οτι τα φυλλα catappa κανουν καλο στα betta ετσι παρηγγειλακαι σημερα ηρθαν!Πως τα χρεισιμοποιω?Τα βαζω καθευθειαν στο ενυδρειο ?Τα αφηνω λιγο καιρο σε νερο και μετα τα βαζω?Ποσα να βαλω?Το ενυδρειο ειναι 55 λιτρα και δεν εχει ακομα ψαρακια τωρα ειναι ετοιμο στημενο και τρεχει με ανθρακα μετα θα παρω μπολι!Να τα βαλω απο τωρα μεσα η οταν ερθουν τα ψαρακια μαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Ένα θα βάλεις μέσα και μετά από κάποιο διάστημα, καλό είναι να το βγάλεις , πριν αρχίσει και διαλύεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Βγάλε τον άνθρακα γιατί δεν θα αφήσει να καφετιάσει το νερό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scelazar 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε περιμενω να περασει μια εβδομαδα με ανθρακα και τον βγαζω πριν βαλω φυλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Πόσες μέρες έχεις μέσα τον άνθρακα και για ποιο λόγο τον χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scelazar 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Σημερα τον εβαλα εχω διαβασει οτι καλο ειναι νατρεχει με ανθρακα ενα νεο ενυδρειο για καμια βδομαδα στην αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέσα σε 3-4 μέρες ο άνθρακας θα έχει τραβήξει οτι είναι να τραβήξει. Οπότε μετά βγάλτον και βάλε μέσα τα φύλλα, για να αρχίζουν να δημιουργούν <<περιβάλλον>>. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 13 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή ενδιαφέρομαι, από που τα πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 13 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή ενδιαφέρομαι, από που τα πήρες;Έχει στο eBay σε καλές τιμές, όπως και ader cones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 13 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 για μενα ενα ειναι πολυ λιγο σε τοσα λιτρα.. τουλαχιστον 3 θα εβαζα.. ας γινει λιγο black water.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scelazar 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #11 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή ενδιαφέρομαι, από που τα πήρες; Απο ebay φιλε μου εχει οσα τραβαει η ψυχη σου!Εμενα μου πηγαν 6 ευρο και ηρθαν και 4 μερες νωριτερα απο οτι μου ελεγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος