griffin_23 12 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 μπορείτε να μου πείτε την ονομασία του pleco που έχω ? είναι το πιο ντροπαλό ψάρι που έιχα ποτέ, το έχω 7 χρόνια και το βλέπω μόνο όταν αλλάζω ενυδρείο καθε 3 χρόνια. Για μεγάλα διαστήματα μάλιστα δεν ξέρω καν αν ζει ή πέθανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 12 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Εδω περιμενεις τον husky... Μηπως ειναι peckoltia vittata?? Δεν ειναι λιγο μικρουλης για 7 χρονων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 να είναι κάτι τέτοιο δηλαδή ? δεν αποκλείεται. http://www.planetcatfish.com/common/species.php?species_id=878 7 χρονών είναι σίγουρα και πάιζει ίσως παραπάνω γιατί πρέπει να αγοράστηκε 2005 ή 2008. τώρα για το πόσο έχει μεγαλώσει δύστηχώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το βλέπω μια φορά στα 3 χρόνια. το βράδυ ρίχνω τροφή βυθού αφού κλείσουν τα φώτα για γατόψαρα σε ταμπλέτες αλλά δεν ξέρω αν το έτρωγε αυτός ή οι γαρίγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 13 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Μοιάζει με peckoltia L009 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Λευτέρη άν μπορείς βάλε μιά καλύτερη φωτό.Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο Panaqolus και όχι Peckoltia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 16 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 L104 ναι και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι στρεσαρισμένο Panaqolus maccus Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 17 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημήτρη δεν έχω τίποτα καλύτερο σε φωτογραφίες. αυτές είναι οι τελευταίες που τράβηξα πριν τον μεταφέρώ απο το sump στο κυριως ενυδρείο και δεν ξέρω πότε θα τον ξαναδω πάλι.πάντως δεν νομίζω να είναι Panaqolus, τον έχω δει με τα κανονικά του χρώματα και πιο πολυ μοιάζει με peckoltia. στις φώτο είναι στρεσαρισμένος γιατί είναι απο την μεταφορά του παλιού ενυδρείου στο καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 100% Panaqolus πιθανόν Maccus Sent from my GT-N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 19 Φεβρουαρίου 2015 Author #9 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 thanks man!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Papadatos 22 Ιουνίου 2015 #10 Share 22 Ιουνίου 2015 (edited) Peckoltia vittata στρεσαρισμενο. Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2015 - John Papadatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος