Jump to content

Τι Ενυδρειο Προτεινετε Απο 350 400 Λιτρα Μαζι Με Βαση

Tzoban

Recommended Posts

Τι ενυδρειο προτεινετε απο 350 400 λιτρα μαζι με βαση.....η μαρκα ANUBIAS τι λεει; Το λεω επειδη εχω βρει μια καλη προσφορα.... Ακουω γνωμες να μην κανω παλι καμια πατατα....ευχαριστω

Εννοεις οτι θα παρεις ενυδρειο 400 λιτρα;

Το anubias μια χαρα ειναι!

Έγινε επεξεργασία - Sturm
  • Like 1

Εχω anubias φιλε κου και δεν εχω κανενα προβλημα. Και το πηρα μαζι με βαση σε πολυ καλη τιμη. Σε καποιον φιλο του εβγαλε προβλημα. Οι σιλικονες ηταν κακες, πκλυκαιρισμενες και ειχαν προβλημα τελος παντων. Ψαξε στο φορουμ ειχε ανοιξει θεμα. Κατα τα αλλα μπορει να ηταν τυχαιο.

• Like 1

Στα λεφτά που πωλούνται τα anubias δεν θα βρείς τίποτα καλύτερο. Εχω και εγώ το 500 λτ χωρίς προβλήματα.

Τώρα αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αρκετά περισσότερα το συζητάμε. :)

• Like 1

μεχρι εκει διαθετο γτ ως γνωστο ειναι γυαλα και βαση οποτε θελει φιλτρο και θερμοστατη.....τι γνωμη σας για το παρακατω οικονομικο φιλρτο παρακαλω....δε θελω να κανει φασαρια :)http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-filtra-enudreiou-exwterika-filtra-fluval/fluval-406 , πιο υποστρωμα να παρω και ποσο για 373 λιτρα που ειναι! και πια μαυρη αμμο να παρω.....μαυρη απλα μου αρεσει εμενα....δεν ξερω εαν θα αρεσει στα 5 κλοουν και τα 3 γιο γιο loach!!! για θερμοστατη eheim 300 w ειμαι καλα νομιζω....καλα μολις το παραλαβω θα σας ενοχλησω ξανα και ξανα :P AAAAAAAAAAA μου ζητανε 50 ευρω απο το πετ για 2 τρυπες για το φιλτρο !!!!! αλλη λυση; εχω γατα......αρα μονο με καπακι μπορει να ναι !!!

Το φιλτρο ειναι εξαιρετικο!

Aν βαλεις αμμο δεν βαζεις υποστρωμα! Αν ειναι 150 μηκος 70 -75 κιλα ειναι καλα! Μια χαρα ειναι η μαυρη!

Θερμαντηρα, εγω στη θεση σου θα επαιρνα αυτο! Ασε τους eheim, ειναι παιχνιδακια μπροστα του!

Αυτο το τελευταιο με τις τρυπες δεν το καταλαβα!

Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο; Καλυτερα να το μετρησεις ο ιδιος γιατι στο σαιτ του πετ σιτι δινουν λαθος διαστασεις και λιτρα. Αν ειναι 370 λτ.θα πηγαινα σε μεγαλυτερο φιλτρο. Οχι οτι δεν θα σε καλυψει το 406, ισα ισα ειναι πολυ καλο , αλλα για να ειμαι πιο large. Πολυ καλη η επιλογη του Θοδωρη για θερμαντηρα τιτανιου (αν και δεν εχω χρησιμοποιησει εχω ακουσει τα καλυτερα), αλλα καπου διαβασα οτι χρησιμοποιειται με καποιες ιδιαιτερες προφυλαξεις;

Αληθεια γιατι θελεις τρυπες για το φιλτρο; Δεν περνανε τα μπαστουνια απο το καπακι;

To 120 βγαινει σε αυτα τα λιτρα, το 150 ειναι 400+

Θοδωρη πολλα κιλα αμμο ρε φιλε, κοψε κατι,,,,,,,,,,,χαχα

Και με 300αρι εισαι καλυμενος αν βαλεις τιτανιου(θα χρειαστεις και κοντρολερ)

Λοιπον φιλε μου με τους σωληνες του fluval ισως να εχεις θεμα με τις υποδοχες του ανουμπιας, ειναι λιγο χοντροκομμενες και μπαινουν και σε μια βαση στη κουρμπα που δεν χωραει στην τρυπα, εκτος κι αν αλλαξεις σωληνες η παρεις φιλτρο eheim εξισου πολυ καλο

Για τις τρυπες κι εγω δεν το καταλαβα, μηπως εννοουσαν για να φτιαξεις σαμπ;;;

Έγινε επεξεργασία - vasilis4x4

Βασιλη, 150 χ 50 ειναι το δικο μου! Ακριβως με 75 κιλα εκανα ενα αξιοπρεπη βυθο!

Και ο 300αρης κανει δουλεια αλλα γιατι να μην παρει τον 600αρι με 10 ευρω διαφορα!

http://www.petcity.gr/eshop/index.php/fish/accessorize-fish/aquarium-fish/anubias-a-1500-enydreio-tipou-rio-mauro-373l-detail αυτό είναι το ενυδρείο. Τι είναι το κοντρολερ? Έχω τώρα φουλ φυτεμένο ενυδρείο άρα δεν γίνεται χωρίς υπόστρωμα! Άρα ξεχνάω την άμμο και μένω με το χαλίκι που έχω ήδη? Τρύπες εννοώ χαμηλά στη γυάλα για το εξωτερικό φίλτρο. Δεν ήξερα ότι κρέμεται από το καπάκι οι σωλήνες του! Δηδ το καπάκι του anubias έχει τρύπες ώστε να περναν οι σωλήνες του φίλτρου? Εάν είναι μικρές δεν μπορώ να της ανοίξω εγώ όμορφα?

Εχει δυο κοψιματα στην πισω μερια πανω πανω για να περνανε οι σωληνες του φιλτρου. Με τα καπακια τοποθετημενα δεν φαινεται τιποτα. Δεν χρειαζεται να κανεις εξτρα τρυπες στα τζαμια αν χρησιμοποιεις εξωτερικο φιλτρο. Αν θελεις να βαλεις κανενα σαμπ δεν ξερω τι κανουν γιατι εγω δεν εχω. Τα κοψιματα που σου λεω ειναι κομψα και καλαισθητα. Δεν θα εχεις προβλημα.

• Like 1

Αν εχεις την δυνατοτητα πηγαινε να το δεις απο κοντα για να εχεις προσωπικη αποψη ΠΡΙΝ το παραγγειλεις. Εχε και μια μεζουρα μαζι σου να μετρησεις τις διαστασεις του επιτοπου γιατι πχ το υψος δεν ειναι οσο λενε στο σαιτ. Το αναφερουν εξωτερικα, ενω η σταθμη του νερου θα ειναι σχετικα χαμηλοτερα μεσα (ξερεις , λαμπες κοντρες).

Παρτο καλο ειναι! Αλλα μην τους αφησεις να στο τρυπησουν! Ακου τι ειπαν τα ατομα ρε συ! Μονοι αν θες εσυ να βαλεις σαμπ θα το τρυπησεις. αλλιως εχει υποδοχες στην πλατη, στο καπακι για το φιλτρο. Κι αν δεν χωρανε, ανοιξε τις με ενα κοπιδι ομορφα!

οκ πιστευω οτι τα καταλαβα ολα σας ευχαριστω....για το θερμαντηρα sturm διαβασα και θελει και τηλεκοντρολ χαχαχαχαχχ λεω καλυτερα να παρω ενα 300w απλο και τελος....τα αλλα ειναι για σενα...ειμαι ψαρακας ακομη :P Απο το 150 λιτρο 8α παρω ολο το νερακι μου και θα γεμησω το υπολοιπο με νεο νερο....οσο για το μπολι πως το λετε ; πως το περνω απο το παλιο σφουγγαρι; θελω και παραπανω φωτισμο αλλα δεν θελω να βαλω και αλλες λαμπες....αλλη απλη και ευκολη λυση ; και ενα τελευταιο..... 2 σεβερουμ μαζι χωρις να ξερεις φυλο ειναι αρμονικη συμβιωση ; και καλα 2 ιδιες κιχλιδες...αυτα προς το παρον αυτη την βδομαδα κανω την παραγγελια....να το δω απο κοντα δεν γινεται ειμαι κρητη....στα ξενα :)

και κατι ακομη.....οποιος θελει 2 τρυπες στο ενυδρειο του εδω ειμαι.....50 ευρουλακια.....αμα δεν ξερεις σε ολα ναι σου λενε για να στα αρπαξουν :P

O θερμαντηρας τιτανιου θα σου ζεσταινει το νερο αμεσως αλλα δικα σου ειναι τα λεφτα!

Οχι τηλεκοντρολ, κοντρολερ. Ανοιγει και κλεινει τον θερμοστατη μολις ο αισθητηρας του πιασει την θερμοκρασια που τον εχεις ρυθμισει. Ψηφιακα και οχι αναλογικα!

Μπολι θα βαλεις το βιολογγικο υλικο που εχεις στο φιλτρο σου τωρα. Αυτο που ειναι σαν μακαρονι. Απο τα σφουγγαρια, απλα στιψτα απαλα μεσα στο φιλτρο αν εισαι σιγουρος πως δεν εχουν καποια ασθενεια απο το προηγουμενο!

Απο ψαρια, μονο δυο σεβερουμ θα βαλεις;

για πλακα στο πα τηλεκοντρολ χεχεεχεχεχ, αλλα και παλι δεν καταλαβα....δηδ αυτος ο θερμοστατης 8ελει και καποιο αλλο εξαρτημα ; δεν ειναι τωρα τα 10 ευρω απλα θελω κατι με απλη λειτουργια.....πως δουλευει αυτος που μου στειλες δηδ; δηδ θα βαλω τα παλια ασπρα μακαρονια και της βιομπαλες στο καινουργειο φιλτρο και στο νεο σφουγγαρι 8α στιψω ρην λασπη μου εχει το παλιο....και βαζω και το παλιο μου νερο και αυτο ηταν ; αρα το μπολι ειναι κυριως το παλιο μας μακαρονι :) οσο για τα ψαρια εκανα προοδο ρε συ sturm απο την αρχη που ειχα 29 διαφορετικα ψαρια τωρα εχω 5 κλοουν 3 yoyo loach ενα σεβερουμ gold και το red tail το καρχαριακι....απλα λεω να στειλω το καρχαριακι αυριο και να παρω αλλο ενα green σεβερουμ και τελος το θεμα ψαρια....αρκετα το κουρασα.τι λες ;

Οχι ρε συ δεν θελει κατι αλλο ο θερμαντηρας! Ο κοντρολερ ειναι ενα εξαρτημα για την δικη σου ευκολια, ενα εξτραδακι, πως να στο;

Ναι μπολι ειναι το βιολογικο σου και θα κανεις αυτο ακριβως που αναφερεις!

Κοιταξε να δεις ψαρια που σου αρεσουν να βαλεις μεσα. Σε αυτο το ενυδρειο εχεις επιλογες! Μην βιαστεις. Κανε μια βολτα στα μαγαζια και δες τι σου αρεσει και ελα να το συζητησουμε!

Το προφιλ των severum!

• Like 1

Αυτο εδω αξιζει ; αλλα μου φενεται πολυ φτηνο ρε παιδια !!!!! και η βαση του υπερβολικα τσαμπα !!! απο χαρτι ειναι ; εχει κανεις εμπειρια ; http://www.petsupermarket.gr/6910/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/sunsun-hrx-1200h-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-338l.html SUN SUN ! βοη8ηστε λιγο μια και παρακσευη θα κανω παραγγελια !!! ευχαριστω και παλι

Η βαση ειναι εξτρα!

Μια χαρα ειναι απλα ειναι κινεζικο!

Μην σε τρομαζει το κινεζικο. Μια χαρα ειναι αλλα ειναι μικρο αν θες για τις κιχλιδες που λες να κρατησεις!

Εγω παντως θα επαιρνα το anubias! Κι αυτο κινεζος!

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...