Γαβριλος 11 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους ειπα να κανω μια παρουσιαση το νεου μου reef που τρεχει 7 μηνες και περναει ακομα τις "παιδικες αρρωστιες". Ενυδρειο - 140*50*60 Σαμπ - 80*35*35 Λιγα λογια για τον εξοπλισμο. Protein Skimmer - bubble magus curve 5 Wave maker - Jebao fs8000 + jebao rw8 Αντλια επιστροφης - jebao dc3000 Δοσομετρικη - jebao dp-4 Φωτιστικο - Diy led 280W με arduino mega aquarium controller (τωρα για λιγο εχω ενα με τ5 λογο ενος προβληματος μεχρι να το επισκευασω) Θερμανση-fluval 300w σε stc-1000 Ψυξη-Pc fans σε stc-1000 ανθρακας και αντιφωσφορος - 2 mini filter x Chaeto με φωτισμο 11w led Βραχος - 30κιλα νεκρος + 2 κιλα ζωντανος για μπολι Αραγωνιτης - ati fiji sand Μετρησεις. Kh- 8ppm Ca-470ppm Mg-1300ppm No3-<5 Po4-0ppm Φωτογραφιες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Καλως ηρθες Γαβρηλο,να το χαιρεσε φιλε ,αστιευωμενος ηθελα να πω στην jebao να σου βγαλει καρτα μελους, :lolu: βλεπω διατομικη για παιξε λιγο με την κυκλοφορητες και συγκεκριμενα με την θεση τους.,μπορει να χρειαζεσε αλλον ενα,πολλα μπραβο για την οργανωση ειδικα του σαμπ,να το χαιρεσε. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 11 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Που ήταν κρυμμένο αυτό το στολίδι; Να το χαίρεστε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Χωρις να καταλαβαινω το τι βλεπω,απο αισθητικης αποψεως κ μονο,απλα πανεμορφο!!!Να το χαιρεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ωραία και οργανωμένα μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια! Νίκο της Jebao το κάγκελο έχει γίνει! χαχαχα Η άλγη είχε κάνει τον κύκλο της και έφυγε μέχρι που άρχισα να ταΐζω κατεψυγμένη στα ψάρια + ότι άλλαξα τον φωτισμό δεν νομίζω να είναι από κυκλοφοριτες γιατί βλέπω ότι έχω παντού κυκλοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 11 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο Γαβρίλο τρομερό το ενυδρείο!!! Με το καλό να "αναρώσει" απο τις ασθένειες που το ταλεπωρούν για να δείξει ακόμα περισσότερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Παρά πολύ ωραίο! Πες μας τις ρουτίνες σου! Αλλαγές κτλ! Ξέρεις ! Κουτσομπολιά δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ όμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 11 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Γαβρίλο. Να σου ζήσουν τα ζωντανά σου και να γίνει τούμπανο!! Οι φωτό σου είναι πολύ καλές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #11 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά χαίρομαι που σας αρέσει είναι η πρώτη μου προσπάθεια στα αλάτια . συντήρηση αλλαγή νερού κάθε 2 εβδομάδες 75 λίτρα,κάθε εβδομάδα καθαρισμός skimmer και κάθε μήνα αλλαγή άνθρακα και αντηφωσφορο.Α και κάθε Κυριακή μετρήσεις.Με τις φωτογραφίες το προσπαθώ όσο μπορώ να σε καλά αδερφέ. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2015 - Γαβριλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 11 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 φιλε το σκιμερ αυτο τι λεει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Φοβερο ενυδρειο το aquascape μου αρεσει πολυ και τα ζωντανα πανεμορφα Το sump ειναι ΤΡΟΜΕΡΟΟΟ Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2015 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Φεβρουαρίου 2015 #14 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Να σε ρωτήσω αυτοί η μικρή ριακτορες τι λενε; Ποσο καιρό τους εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 12 Φεβρουαρίου 2015 #15 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 πολύ ωραίο να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 12 Φεβρουαρίου 2015 #16 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιο το ενυδρειο, ωραια η οργάνωση σου και φαινετε πολλα υποσχομενο για το μελλον!! Τωρα οι mini reactor που εχεις για τα λιτρα σου δεν κανουν ουτε για ζήτω. Υπο λειτουργείς αρκετα σε θεματα χημικού φιλτραρίσματος με μικρη ροη και λίγο χωρο υλικων. Θα χρειαστεις μελλοντικά μεγαλύτερα φίλτρα. Ισως να κανει μονο για τον ανθρακα αλλα και για εκει εξαρτάται και παντα τραβηγμένα μιλώντας. Μακαρι το σκιμμερ να σου κανει δουλειά σωστη για τα λιτρα σου, μπράβο για τα diy φωτιστικά που εχεις φτιάξει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Φεβρουαρίου 2015 #17 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ωραιο Γαβριλο, Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Φεβρουαρίου 2015 #18 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Όμορφη προσπάθεια φίλε... Στο sump έχεις κάνει σημαδεμένη δουλίτσα ..... Μου αρέσει και το aquascape σου πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #19 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Σας ευχαριστω παιδια χαιρομαι που σας αρεσε προσπαθησα να διαβασω και να ρωτησω για να αποφυγω πολλα λαθοι σαν αρχαριος στα αλατια. Να πω οτι αρχικα ξεκινησα με 200 λιτρα ενυδρειο και 50 λιτρα σαμπ γιαυτο εχω αυτο το σκιμμερ και τα ριακτορακια αλλα πιστευω οτι με την chaeto και το ats που θα βαλω να ειμαι οκ απο φιλτρανση τι λετε? Τι ροη θα επρεπε να εχω στα υλικα? Ενα βιντεο απο τα ριακτορακια. https://www.youtube.com/watch?v=XLljz-2UDOo Το σκιμμερ απο θεμα προβληματων ακομα δεν εχει παρουσιασει κατι και δειχνει να κανει καλα την δουλεια του αν και οταν στοκαρω θα ειναι πολυ οριακα. Ενα βιντεακι για να δειτε το φωτιστικο κανω dim ενα ενα τα καναλια και στο τελος το αναβω 100%. Ο controller. Και 2 παλιες φωτογραφιες απο το φωτιστικο. Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2015 - Γαβριλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 12 Φεβρουαρίου 2015 #20 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Ένα ακόμα υπέροχο στολίδι για το Aquazone! Μπράβο σου φιλε μου για την υπέροχη προσπάθεια. Όμορφο aquascape. Με το θέμα αναπλήρωσης εχεις κανει κατι? Χρησιμοποιείς όσμωση και εαν ναι ποια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #21 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια! Και ελεγα τι ξεχασα. Εχω κανει ενα επιπλακι διπλα στο ενυδρειο και εκει εχω ενα 35λιτρο βαρελακι,η αναπληρωση ειναι της water waves. Οσμωση εχω την cardinal 150g απο water waves χωρις di αλλα ειναι στο προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 12 Φεβρουαρίου 2015 #22 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Φεβρουαρίου 2015 #23 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Οργανομενος ,μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 12 Φεβρουαρίου 2015 #24 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Δείχνει πολυ όμορφο μπράβο σου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 12 Φεβρουαρίου 2015 #25 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ομορφο και οργανομενο... Λιγο με την κυκλοφορια παιξε για την διατομικη... Για ΑΤΣ-χαετο-σκιμμερ δεν θα το προτηνα, με χαετο και σκιμμερ θα εισαι μια χαρα, αργοτερα βαζεις εναν μεγαλητερο ριακτορα για ανθρακα και θα εισαι κομπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος